- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.261
Aleyküm selam canım hoşgeldinndsh+ daisyrose+ cimcime eses+ spicy_+ estug03 xeddax kradese Pandomim+
herkese selam arkadaşlar
Genelde bu durumlardada benimki ısmarlar ama bu kahvaltıyı ben öderim gibi geliyo bakalımesra aynısını bende akşam yeşilköyde dondurma yemeğe gitmek için yapmıştım gerçi hem götrüdü hem ısmarladı. bizde lades tutmuştuk
kızlar salatam hazır
iyiymiş bu yöntem valla akıllıca
ama eşin kendini akıllı sanıyo şuan sanırım
ahh bu erkekler
bazen ne kadar saf olduklarının bi farkına varsalar
kadınların da ne kadar zeki olduğunun tabi
selam sıpaydi
selam canım nasılsın ?
selammmm yavrumm
sana da selam canım. nasılsın
esra aynısını bende akşam yeşilköyde dondurma yemeğe gitmek için yapmıştım gerçi hem götrüdü hem ısmarladı. bizde lades tutmuştuk
kızlar salatam hazır
Öyle şekerimne yapalımKadın milletinden korkucan
Canım bende istediğim bişey olmayınca kapris yaparım ama bunda haklı sebepler sunucaktı kesin buna fırsat vermemem gerekirdiSüpper yöntem Esra.
Ama benimki iddia falan anlamaz, sallarsa kapris yaparım gerisi kendilinden gelir...
Dime Buketcim bende sevdim bu taktiğiha ha bu süpermiş kız tuttum ben bu taktiği ileride bol bol uygularım dur tavla alayım çeyizime
iyidir canım ne olsun işte iş güç
bu arada faceden silmişsin beni gözümden kaçmadı
ayy hiç böyle oyunlar yapamıyorum kocişime yaa
hemen yapıyo istediğimi keşke bazen yapmasa ekşın olur
burdanda anlamış oluyoruz ki kadın milletine de yaranılmaz
ayy hiç böyle oyunlar yapamıyorum kocişime yaa
hemen yapıyo istediğimi keşke bazen yapmasa ekşın olur
burdanda anlamış oluyoruz ki kadın milletine de yaranılmaz
hayır be silmedim.
ama p.tesi face değişti. herkese saçma sapan şeyler yollamışım ondan sonra geri almak için hesabımı değiştirdim.
gözükmüyor olaiblirsin yeniden yollasana. kusura bakma ya neden sileyim
ne bileyim bende belki eşin falan istememiştir silmişsindir diye düşündüm
olabilir yani
dur o zaman yeniden yollayayım
erkelerin genel yapısımı bu kızlar. pek dışarı çıkmayı sevmiyorlar. sadece maddi anlamda değil bizden daha evcillermiş gibi geliyor.
erkelerin genel yapısımı bu kızlar. pek dışarı çıkmayı sevmiyorlar. sadece maddi anlamda değil bizden daha evcillermiş gibi geliyor.
yok kız eşim hiç face falan girmez genelde hep ben oluyorum
p.tesi epey değişiklik yaptım facede yalnşlıkla. ama neler yaptığımı bulamıyorum düzelmiyor da
yolla sen yine :93:
Ay valla öyle saNIRIM YA bizimkini bıraksan sabahtan akşama kadar çıkmaz. Benimde eve giresim gelmiyo :82:
ayh bende diyordum sadece benmiyim böyle. valla çıksa her akşam çıkarım. ya bir tur atıp yürüsek bile yetiyor bana maksat değişiklik olsun. ama sonrada kıyamıyorum benimkinin işi montaj ya çok yoruluyor. eskisi gibi ısrar etmiyorum yani.
Ayy bende hala evden sıkılmadım, sadece pazar günü dışarı çıkmıştım o yetti galiba.
Ama işten ciddi anlamda sıkılmıştım ondan dolayı oluyor sanırım...
aynen canım ya havası değişse insana yetiyo.
Esracım kocan şimdi tek mi gdicek e sen yalnız mı kalıcaksın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?