2011 gelin adayları buyrun sohbete

dsh+ daisyrose+ cimcime eses+ spicy_+ estug03 xeddax kradese Pandomim+

herkese selam arkadaşlar
Aleyküm selam canım hoşgeldinn
esra aynısını bende akşam yeşilköyde dondurma yemeğe gitmek için yapmıştım gerçi hem götrüdü hem ısmarladı. bizde lades tutmuştuk

kızlar salatam hazır
Genelde bu durumlardada benimki ısmarlar ama bu kahvaltıyı ben öderim gibi geliyo bakalım Ohh afiyet olsun canım

Aynen canım ya bazen çok saf olabiliyolar gerçekten Kötüyüz biz bir kadın istediği herşeyi bişekilde yaptırabilir

ayy hiç böyle oyunlar yapamıyorum kocişime yaa
hemen yapıyo istediğimi keşke bazen yapmasa ekşın olur
burdanda anlamış oluyoruz ki kadın milletine de yaranılmaz

Kadın milletinden korkucan
Öyle şekerimne yapalım
Süpper yöntem Esra.
Ama benimki iddia falan anlamaz, sallarsa kapris yaparım gerisi kendilinden gelir...
Canım bende istediğim bişey olmayınca kapris yaparım ama bunda haklı sebepler sunucaktı kesin buna fırsat vermemem gerekirdi
ha ha bu süpermiş kız tuttum ben bu taktiği ileride bol bol uygularım dur tavla alayım çeyizime
Dime Buketcim bende sevdim bu taktiği

iyidir canım ne olsun işte iş güç
bu arada faceden silmişsin beni gözümden kaçmadı

hayır be silmedim.
ama p.tesi face değişti. herkese saçma sapan şeyler yollamışım ondan sonra geri almak için hesabımı değiştirdim.
gözükmüyor olaiblirsin yeniden yollasana. kusura bakma ya neden sileyim

ne bileyim bende belki eşin falan istememiştir silmişsindir diye düşündüm
olabilir yani
dur o zaman yeniden yollayayım

ne bileyim bende belki eşin falan istememiştir silmişsindir diye düşündüm
olabilir yani
dur o zaman yeniden yollayayım

yok kız eşim hiç face falan girmez genelde hep ben oluyorum
p.tesi epey değişiklik yaptım facede yalnşlıkla. ama neler yaptığımı bulamıyorum düzelmiyor da
yolla sen yine :93:

erkelerin genel yapısımı bu kızlar. pek dışarı çıkmayı sevmiyorlar. sadece maddi anlamda değil bizden daha evcillermiş gibi geliyor.

Canım benim eşim öyle değil malesef, her hafta şehir dışına gidelim desem hayır demez.
Van'a gidelim dedi ben istemedim.
Tek başına Van'a gidecek orada İzmir'e geçecek.
İzmir aklıma gelince kötü oluyorum (

Ay valla öyle saNIRIM YA bizimkini bıraksan sabahtan akşama kadar çıkmaz. Benimde eve giresim gelmiyo :82:

ayh bende diyordum sadece benmiyim böyle. valla çıksa her akşam çıkarım. ya bir tur atıp yürüsek bile yetiyor bana maksat değişiklik olsun. ama sonrada kıyamıyorum benimkinin işi montaj ya çok yoruluyor. eskisi gibi ısrar etmiyorum yani.

aynen canım ya havası değişse insana yetiyo.

Esracım kocan şimdi tek mi gdicek e sen yalnız mı kalıcaksın??

aynen canım ya havası değişse insana yetiyo.

Esracım kocan şimdi tek mi gdicek e sen yalnız mı kalıcaksın??

Gece kalmak için bir arkadaş var ama eşimi göndermek çok zor olacak.
Bu haftasonu sanırım bana yıl gibi gelecek, hem sorun aile olunca göndermektende çekiniyorum.
Sürekli içimde yaşıyorum sıkıldım artık, bitse şu sorunda huzurlu yuvamıza geri dönsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…