2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim eşimde aslında evcimendir ama
bazen esiyo hadi dışarı çıkalım falan diyo genelde tv de bişey bulamayınca:)))
ben çıkalım deyince de hiç ikiletmiyo
ama bende biraz evcimenim sanırım evde vakit geçirmeyi seviyorum
çok çabuk yoruluyorum
o yüzden bazen zor geliyo dışarı çıkmak

Sen atma içine canım hiçbişeyi vurdumduymaz ol biraz. Durum neyse inşallah hayırlı bi şekilde yoluna girer canım. üçüncü kişilerin aileyi huzursuz etmesine sinir oluyorum

Bendemi evcimen oluyorum bu durumda :))

Sen atma içine canım hiçbişeyi vurdumduymaz ol biraz. Durum neyse inşallah hayırlı bi şekilde yoluna girer canım. üçüncü kişilerin aileyi huzursuz etmesine sinir oluyorum

Takmamaya çalışıyorumda eşimi düşünceli görünce üzülüyorum haliyle.
Hayyırlısıyla atlatıcaz inşaAllah..

Ay bende sıkılıyorum hadi markete gidelmi şundan alalım diyorum iki dakikada kardeşine mesaj atıpo aldırıyor ben azıcık gezme derdindeyim
evlenmeden önce hep bir yere gitm derdi oluyordu gezmek şimdi pek değil hatta bazen hiç değil bir bu akşam arkadaşına oturmaya gidicez :)

Kızlar birde evli olup askerde felan olduğunu düşünün eşlerimizin çok zor olurdu kesin
bekleyenlerede kolaylık versin bir günün hesabı yapılıyor ki aylarca görüşemeyen var

Esracım çok basit bir tarif tatlım dolabından haşlanmış nohutu çıkart yarım saat dısarda dursun bir kabın içerisinde de biz torba yogurdu diyoruz çok güzel oluyor ekşi varsa ondan olabilir yoksa normal yogurt bir kaç damla zeytinyagı dök çırp nohutları ekle biraz da çırparken su kat bu kadar

selam kızlar bi bakayım dedim size.
esracığımın sıkıntısı var heralde eşinin.
Allah kolaylık versin
eda nasıl oldu acaba..

öpüyorum herkesi
çıktım ben.

Kızlar birde evli olup askerde felan olduğunu düşünün eşlerimizin çok zor olurdu kesin
bekleyenlerede kolaylık versin bir günün hesabı yapılıyor ki aylarca görüşemeyen var

Ay nişanlıyken aylarca ayrı kaldık belkide sebep odur, şimdi oda bende birbirimizden ayrı kalamıyoruz.
Dolayısıyla çok zor olacak

Hımm cacık gibi canım, deneyeyim bunuda saol....
hayırdır esracım ben bilmiyorum birşey

Allah kolaylık versin
eda nasıl oldu acaba..

öpüyorum herkesi
çıktım ben.

Kızlar evet eşimin sıkıntısı var ailesiyle, zorlu bir sınav ama bu haftasonu kazanıcaz nasipse..
Ben umursamaz görünüyorum ama üzülüyorum tabi...

Allah kolaylık versin
eda nasıl oldu acaba..

öpüyorum herkesi
çıktım ben.

seni içimden geçirdim sen geldin ayşecim hoşgeldin. ben yazza başladım simsiyah lekelenme hala bitmedi senin ilk ay kaç gün sürmüştü hatırlıyor musun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…