- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.241
aman esra kızartıp yapma daha perişanolursun bende midem iyi değil diye sebze yiyeyim dedim aklıma patlıcan geldi. birde onu bir güzel kızarttım yoğutlu yedim akşam mide ağrısından öldüm kızartma çok feci bişey
Nasıl canım şimdi çekti kübra aşk olsun ulu orta yazlırmı plotoniği var :)
ay olsada yesek hani
ay çatlarım yemesem biryerlerim şişer
pöfffffffff
Yogurtlu mezede de nohutlu yogurtlu meze çok güzel oluyor bugün benim çenem çok düştü ve açım :)
Artık bugünde bitsin yarından itibaren plates yapıcam çok kilo aldım bakalım ne kadar verebilirim yıl sonuna kadar kendimi sınıcam
bende bu boğaz varken çok zor ama
evden getrdim taze fasulye birde pilav kalmasın diye inşalalh acıkınca yicem
çünkü bir paket bisküvi bir armut ve peynirli çubuk yedimde ayıptır söylemesi
öğlen için birazdan açıkırım
Bizimde mutfak var ama alıştırmayayım isterler sürekli o zaman zaten burada 3 kişiyiz yapmasan olmaz yapsan olmaz
zaen misafirlere yetiştiremezsin dedi kociş hafta içi hafta sonu çağıralım dedi bende kendime zaman ayırmak istiyorum
Artık bugünde bitsin yarından itibaren plates yapıcam çok kilo aldım bakalım ne kadar verebilirim yıl sonuna kadar kendimi sınıcam
bende bu boğaz varken çok zor ama
evden getrdim taze fasulye birde pilav kalmasın diye inşalalh acıkınca yicem
çünkü bir paket bisküvi bir armut ve peynirli çubuk yedimde ayıptır söylemesi
öğlen için birazdan açıkırım
kızlarr ya işler çok yoğun muhabbete katılamıyorum. Bende dün akşam yaptığım anlatıyım uzun zamandır dışarıya kahvaltıya gitmek istiyorum bi pazar ama bu isteğimi kocama dile getirmemiştim çünkü o bu aralar pazarları da çalışıyo veya başka şeyler çıkıyo şimdi kahvaltıya dışarı gidelim desem 100 tane bahane sunucak bana ve ben bişey istediğim zaman genelde hep tamam der ama başka bi güne atarak mesela bugün gidelim desem ay bugün şu var bu var ama haftaya gidelim söz der ve o oyle kalır ya unutulur ya baska bişey çıkar. Bende dün tavla yı çıkardım dedim nesine oynuyoruznesine istersen dedi tabi benimki çok iddaalıdır. O zaman dedim dışarda pazar kahvaltısına kaybeden ısmarlar :)) oda yuttu tabiki zukayıyenilmiş olsamda pazar günü kahvaltıyı dışarda yapabilicem Şimdi tabiki benimki havalarda hem beni yendiği için hemde ben ısmarlıcağım için akşamdan beri dalga geçiyo benle iyiymiş böyle diyo biz maaşına falanda oynayalım Akıllı asıl ben kendi isteğimi gerçekleştirmek peşindeydim ve başardımmm
kızlarr ya işler çok yoğun muhabbete katılamıyorum. Bende dün akşam yaptığım anlatıyım uzun zamandır dışarıya kahvaltıya gitmek istiyorum bi pazar ama bu isteğimi kocama dile getirmemiştim çünkü o bu aralar pazarları da çalışıyo veya başka şeyler çıkıyo şimdi kahvaltıya dışarı gidelim desem 100 tane bahane sunucak bana ve ben bişey istediğim zaman genelde hep tamam der ama başka bi güne atarak mesela bugün gidelim desem ay bugün şu var bu var ama haftaya gidelim söz der ve o oyle kalır ya unutulur ya baska bişey çıkar. Bende dün tavla yı çıkardım dedim nesine oynuyoruznesine istersen dedi tabi benimki çok iddaalıdır. O zaman dedim dışarda pazar kahvaltısına kaybeden ısmarlar :)) oda yuttu tabiki zukayıYenilmiş olsamda pazar günü kahvaltıyı dışarda yapabilicem şimdi tabiki benimki havalarda hem beni yendiği için hemde ben ısmarlıcağım için akşamdan beri dalga geçiyo benle iyiymiş böyle diyo biz maaşına falanda oynayalım Akıllı asıl ben kendi isteğimi gerçekleştirmek peşindeydim ve başardımmm
dsh+ daisyrose+ cimcime eses+ spicy_+ estug03 xeddax kradese pandomim+
herkese selam arkadaşlar
kızlarr ya işler çok yoğun muhabbete katılamıyorum. Bende dün akşam yaptığım anlatıyım uzun zamandır dışarıya kahvaltıya gitmek istiyorum bi pazar ama bu isteğimi kocama dile getirmemiştim çünkü o bu aralar pazarları da çalışıyo veya başka şeyler çıkıyo şimdi kahvaltıya dışarı gidelim desem 100 tane bahane sunucak bana ve ben bişey istediğim zaman genelde hep tamam der ama başka bi güne atarak mesela bugün gidelim desem ay bugün şu var bu var ama haftaya gidelim söz der ve o oyle kalır ya unutulur ya baska bişey çıkar. Bende dün tavla yı çıkardım dedim nesine oynuyoruznesine istersen dedi tabi benimki çok iddaalıdır. O zaman dedim dışarda pazar kahvaltısına kaybeden ısmarlar :)) oda yuttu tabiki zukayıyenilmiş olsamda pazar günü kahvaltıyı dışarda yapabilicem Şimdi tabiki benimki havalarda hem beni yendiği için hemde ben ısmarlıcağım için akşamdan beri dalga geçiyo benle iyiymiş böyle diyo biz maaşına falanda oynayalım Akıllı asıl ben kendi isteğimi gerçekleştirmek peşindeydim ve başardımmm
dsh+ daisyrose+ cimcime eses+ spicy_+ estug03 xeddax kradese Pandomim+
herkese selam arkadaşlar
selam sıpaydi
helloooooo gizo
Aleyküm selam canım hoşgeldinn9:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?