- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.221
Aşk olsun Aslı gerçekten seni kırmak istemezdim canım ama 1 ay önce gerçekten hiç saglıklı bir şekilde düşünemiyordum ben ne yasadıysam hepsini burdan yazdım evett benim çevremdeki herkes onu istemiyor artık bana bunu da yapmaya basladılar o olursa biz olmayız demeye de basladılar ben bu zamana kadar ne kimseyi üzdüm ne de kırdım sadece yasadıgım süreci sizinle paylaşmak istedim çivi çiviyi söker diye kimseyi paspas da yapmak istemiyorum kolay degil 3.5 sene bir ilişki yasadım ama normal bir şekilde bitmedi maelesef onun karaktersizligiyle sonuçlandı birini tanımak istiyorum kızlar ve içim şu yönden rahat ailemin tanıdıgı bildigi birisi oldugu için rahat
Kübra benim suçum ben hatılarttım patatesi((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
çok çektimi canın
Aslıı seni kırdıysam akşam iş çıkışı kahve içelim mi?
Bu arada bir şey daha açıklayım Deniz sen yazmıssın benim içim çok rahat nazar degmesin mutluyum o yüzden benim üzüldügümü filan düşünmeyin o zor günleri atlattım
yok canım dünde çekmişti. unuttum evegidince. bugün yine aklıma geldi sen diyince ama sorun değil malzemeyi aldım geldim şimdi kendime patates salatası yapıyorummm
babanmı yapıyo yemekleri ohhh ne güzelll afiyet olsun.
Meltemciğim kırılmadım gerçekten. Az çok yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.
Akşam kahve içmeyi çok isterdim ama benimki hayatta izin vermez
kkdan buluşmamı yasakladı:95:
yok canım dünde çekmişti. unuttum evegidince. bugün yine aklıma geldi sen diyince ama sorun değil malzemeyi aldım geldim şimdi kendime patates salatası yapıyorummm
Yeteer patates demeyin, akşama yapmaya karar verdim...
ha ha ha ha bu topic toptan aşeriyor
ha ha ha ha bu topic toptan aşeriyor
Sanırım soğuk almışım, midem kötü ama yoğurtlu mezede istiyoruuum.
Sanırım yoğurtlu kabak mezesi yapıcam.
Ay hangi birini yapacağımı şaşırdım beee...
Bunu Yasin eniştemi yaptı inanmıyorum herkesden beklerdim ama ondan hiç beklemezdim lütfen bu notumu ona ilet :)Aslı ben hiç onu kıskanç bilmezdim çok sasırdım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?