2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben sana kırılmadım meltem.
Yaşanılanlar kolay değil elbet. Kolay kolay bitti deyip bitcek bişi değil.
Zor bir süreç tahmin edebiliyorum. Sen çevrendekiler ya o ya ben dedikleri için değil kendin için bitirmelisin.
Yarayan kanayı kesip atmalısın. Böyle daha çok canın acıcak her seferinde çünkü.
Bu dünyada aklımızın sırrımızın ermediği okadar çok şey oluyor ki ama bizim hepsini anlamamız mümkün değil.
Allah sana/size bir fırsat çıkardı belki her ikinizinde mutlu olması için.
Yeni ufuklara yelken açmak içinde acele etme, acele kararlar verme derim.

Bu arada bir şey daha açıklayım Deniz sen yazmıssın benim içim çok rahat nazar degmesin mutluyum o yüzden benim üzüldügümü filan düşünmeyin o zor günleri atlattım

Aslıı seni kırdıysam akşam iş çıkışı kahve içelim mi?

Bu arada bir şey daha açıklayım Deniz sen yazmıssın benim içim çok rahat nazar degmesin mutluyum o yüzden benim üzüldügümü filan düşünmeyin o zor günleri atlattım

Meltemciğim kırılmadım gerçekten. Az çok yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.
Akşam kahve içmeyi çok isterdim ama benimki hayatta izin vermez
kkdan buluşmamı yasakladı :95:

Kim çıkardı ya bu patates salatasını benim de canım çekti ya ben herşeyi yapıyorum ama patates salatasının içindeki sos miktarını ayarlayamıyorum zeytinyagı limon nar ekşisi koyuyorum siz baharat olarak ne koyuyorsunuz?
yok canım dünde çekmişti. unuttum evegidince. bugün yine aklıma geldi sen diyince ama sorun değil malzemeyi aldım geldim şimdi kendime patates salatası yapıyorummm

Bunu Yasin eniştemi yaptı inanmıyorum herkesden beklerdim ama ondan hiç beklemezdim lütfen bu notumu ona ilet :)Aslı ben hiç onu kıskanç bilmezdim çok sasırdım gerçekten
Meltemciğim kırılmadım gerçekten. Az çok yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.
Akşam kahve içmeyi çok isterdim ama benimki hayatta izin vermez
kkdan buluşmamı yasakladı :95:

Sanırım soğuk almışım, midem kötü ama yoğurtlu mezede istiyoruuum.
Sanırım yoğurtlu kabak mezesi yapıcam.
Ay hangi birini yapacağımı şaşırdım beee...

aman esra kızartıp yapma daha perişanolursun bende midem iyi değil diye sebze yiyeyim dedim aklıma patlıcan geldi. birde onu bir güzel kızarttım yoğutlu yedim akşam mide ağrısından öldüm kızartma çok feci bişey

Nasıl canım şimdi çekti kübra aşk olsun ulu orta yazlırmı plotoniği var :)

ay olsada yesek hani
ay çatlarım yemesem biryerlerim şişer

pöfffffffff

Bunu Yasin eniştemi yaptı inanmıyorum herkesden beklerdim ama ondan hiç beklemezdim lütfen bu notumu ona ilet :)Aslı ben hiç onu kıskanç bilmezdim çok sasırdım gerçekten

bu konuda yanıldın meltem. önceden çok kıskançtı :)
Seneler geçtikçe aştık ama onun bazı kuralları hep vardı :)
Burdan buluşmamıda niye yasakladığını bilenler bilir belkide :)
Başka bi topik vardı ordan 5 6 kişi buluşmuştuk biz 2 sene önce falan.
Ozaman izin vermez diye ben izin almamıştım. Gittiğimi dememiştim.
Tabi daha sonra o zekasıyla buldu beni koskoca kk da. Buluşmaya gittiğimide öğrendi.
Biraz kızdı ya onlar erkek olsa ya kaçırsalar ya başına bişi gelse diye :)
Bide ben nişan söz resimlerini albümler bölümüne herkese açık koymuştum onu da görünce tabiki biz ayrıldık güya sonra barıştık.
sEN niye koyuyon resimleri nette neler oluyo falan filan diye.
Ondan beridir işte lafını bile etmiyorum o zaman söz vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…