2011 gelin adayları buyrun sohbete

eski nişanlından mı bahsediyorsun anlamadım ki

senin gücünün karşısında o daha çok pişman olacak. ama değişecekmi diye soruyorsan meltem tanımıyorum eskinişanlını ama asla meltem değişmeyecek. bunun inan bir ihtimali bile yok. çünkü siz çok denediniz. ben normalde en iyi şeyleri düşünen biriyim hep aman olsun düzelir mantığındayım her karşımdakine son fırsatı veririm. ama değmiyor ve bunu acıda olsa öğrendim. şimdi kimseye acımıyorum. sende acıma meltem. acıyan acınacak hale düşer.

şuan evet desen kişiylede konuşmak istiyorsan konuş. tanı kimse sana acele et demiyor. zamanla kararını verirsin. ama ne olursa olsun eski defteri açmayı bırak aralama bile. değştir şu telini bahaneler uydurma ararsa açma yada cevap verme. bu konuda iradeli olmazsan ömrün boyunca seni parmağında oynatacak. istediği zaman gelecek istediğinde gidecek

Eevet eski nişanlımdan bahsediyorum ben en iyisi onunla görüşüyüm hem hissettiklerime bakıyım çok nefret doluyum ya ben ona karsı eger hala nefret hissediyorsam yüzüklerini veririm

şuda var meltemcim siz resmi olarak nişanı attınız yani bu durum küslükden farklı.
Sen atamadın o insanı aklından kalbinden anlayabiliyorum ama bunca yaşanan çirkin olaylara istinaden nasıl bakışın olur gözünde ne değerdedir
ailenin mutsuzlğu üzüntüsü hak etmediği şeyler bunları düşünüp sağlıklı kararlar verdiğini sende biliyorsun
nedne görüşmek ister mesela demiyormsuun bitti ayrıldık neden görüşelim derdi ne kendini unutturmamak için yapıyor işinden gücünden oldu diye hırsmı yapıyor artık ben bile dış kapının mandalı olarak şüpheleniyorum ki sen daha emin olman lazım bazı şeylerden

belli bir süre ilişkiden uzak durmak en iyisi gibi
boşlukta kalmak herksin yaşadığı durum kısmetler çıkacaktır mutlaka ama en hayırlsıı için zaman gerekir yeni arkadaşlar ortamlar seni biraz daha olsa beyninden çıkmasına yaşananların birazda olsa unutulmasına iyi olur

yine karıştım

İlk önce şunu açıklayım gerçekten çok zor bir dönem geçirdim ve sokaktaki insan bile benim halime acırdı biliyosunuz yurt dısındaydı biliyosunuz boşta kalmasın anlamında çok güzel bir şirkette işe başladı ama hepsi benim arkadasımdı zaten aynı iş yerinde çalışmamak adına ben orda işe başlamadım iş konusunda belki bana kızabilirsiniz meltem çok ayıp etmişsin sana hiç yakışmadı diyebilirsiniz ama bunu ben söylemesem bile yaparlardı iş konusunda bir açıklama daha yapmak istiyorum bana bir mms geldi yanında bir kızla tabii o resim sadece bende kalmadı beni kim ararsa başlıyodum aglamaya anlatıyordum bana mms geldi diyordum göndersene diyenlere de gönderdim o resim şu anda dagılmış durumda eee onun iş arkadasları benim en yakın arkadaslarım kankama atıyorum lannn bu kız bizim şirkette çalışıyor ben bunu ögrendim durumuyum onun müdürüne çok güzel bir kurumsal şirketiniz varmış kimin eli kimin cebinde belli degil meltem ne demek istiyorsun denildigi zaman da mms attım ve şirkettte herkes de o resim vardı hemen hemen ben onun yerinde olsam birazcık gururum olsaydı kendim istifa ederdim ama o şirket kurallarına uymadıgı için çıkarıldı

Canım kızlara katılıyorum.
Hepimiz biliyorduk birgün sana dönmek isteyeceğini, ama yaptıkları gerçekten hiçmi hiç adil değil.
Karakteri olan bir insan bu kadar ileri asla gidemez.
Tekrar üzülmemek için arkana bile bakmadan kaç o heriften...

meltem sana ben artık hiç bişey demiyorum . hayatın herşeyin onun üzerine kurulu gibi. sanki dünya o. hayat o. bu durumdan sıyrılamazsan daha çok yıpranacaksın. buda sadece senin elinde. tercihini yap. ya hayatına devam etmek onsuz ( ve inan istersen onsuzda mutlu olursun) yada onunla bile olmayan hayatta sürünmek.

ay kıyamam sana ya kolay canım da yeşillikte al patronlar birşey demezse yap ye afiyet olsun

yok canım demezler. yapayımda yiyeyim bebeğimin canı çekmiş bak annesine hatırlatıyor iki gündür

Eevet eski nişanlımdan bahsediyorum ben en iyisi onunla görüşüyüm hem hissettiklerime bakıyım çok nefret doluyum ya ben ona karsı eger hala nefret hissediyorsam yüzüklerini veririm

Meltem sana özelden mesaj atmıştım sen cevap vermeyince yazılarına yorum yapmıyodum pek farkındaysan.
Kendimi tutamıcam birkaç şey söylicem bukadar zamandır burda çok şey paylaştık.
Artık şu çocuktan vazgeç bence. Siz ayrıldınız. Bitti. Sen facede yorumlar yaptın.
Ailen işte üzüldü onlar yorumlar yaptılar kendi içinizde veya akrabalara bilemiyorum sen üzüldüğün için üzüldüler.
Bu çocuk seni üzdü. sen üzdün vesaire.
Meltem siz birleşsenizde herşey eskisi gibi olurmu sence? Yada eskisinden daha iyi. Bunun cevabını net verebiliyomusun?
Birkere ipler koptu araya ayrılık girdi aile yorumları girdi. Olmuyacak bişeyi uzatmanın anlamı yok.
Sen nekadar erken sıyrılırsan üstünden atarsan bazı şeyleri okadar iyi olur senin için.
Hemen başkasınada evet demek zorunda değilsin. Çünkü nişanlını doğal olarak unutamadın.
Başkasına evet desen bile onu arıcaksın onda hareketlerinde. Biraz dur dinlen sakinleş.
Kafanı toparla. Kendine başka meşguliyetler bul. Nekadar az düşünürsen okadar iyi derim bence.
Tabi ki hayat senin Umarım herşey güzel olur hepimiz için...
İçimden gelenleri yazdı Meltem bir yıldır belki daha fazla şu topikteyiz konuşuyoruz.
Kimsenin gerçek hayatta üzülmesini kırılmasını canının yanmasını istemiyorum gerçekten.
yorum yapma dersen yapmam

Aşk olsun Aslı gerçekten seni kırmak istemezdim canım ama 1 ay önce gerçekten hiç saglıklı bir şekilde düşünemiyordum ben ne yasadıysam hepsini burdan yazdım evett benim çevremdeki herkes onu istemiyor artık bana bunu da yapmaya basladılar o olursa biz olmayız demeye de basladılar ben bu zamana kadar ne kimseyi üzdüm ne de kırdım sadece yasadıgım süreci sizinle paylaşmak istedim çivi çiviyi söker diye kimseyi paspas da yapmak istemiyorum kolay degil 3.5 sene bir ilişki yasadım ama normal bir şekilde bitmedi maelesef onun karaktersizligiyle sonuçlandı birini tanımak istiyorum kızlar ve içim şu yönden rahat ailemin tanıdıgı bildigi birisi oldugu için rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…