- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.201
bazı insanlar neden elindekinin degerini bilmezlerde kaybettikten sonra degerin anlaşılır ki ben ne zamandır istdayım bir kere bile beni arayıp meltem bir şeye ihtiyacın varmı demedi hiç bilmedigim bir yerdeyim ama allahıma şükürler olsun ki merak ettigim her yeride gördüm hiç de kaybolmadım şimdi asıl soruma geliyorum sadece ama sadece akıl danışmak istiyorum meltem sakın yapma diyip kestirip atmayın şimdi benim mutlu oldugumu görünce benimle görüşmek istedi çünkü mutluyum bugün evet desem benimle evlenmek isteyen birisi var o kişiden de bahsediyim size;bizim aile dostumuzun oglu beni 6 senedir filan istiyor şimdi ona evet dememden mi korkuyor anlamadım ama çok iyiydim yine kafam karıstı
Bazı insanlar neden elindekinin degerini bilmezlerde kaybettikten sonra degerin anlaşılır ki ben ne zamandır istdayım bir kere bile beni arayıp meltem bir şeye ihtiyacın varmı demedi hiç bilmedigim bir yerdeyim ama Allahıma şükürler olsun ki merak ettigim her yeride gördüm hiç de kaybolmadım şimdi asıl soruma geliyorum sadece ama sadece akıl danışmak istiyorum meltem sakın yapma diyip kestirip atmayın şimdi benim mutlu oldugumu görünce benimle görüşmek istedi çünkü mutluyum bugün evet desem benimle evlenmek isteyen birisi var o kişiden de bahsediyim size;bizim aile dostumuzun oglu beni 6 senedir filan istiyor şimdi ona evet dememden mi korkuyor anlamadım ama çok iyiydim yine kafam karıstı
eski nişanlından mı bahsediyorsun anlamadım ki
Eevet eski nişanlımdan bahsediyorum ben en iyisi onunla görüşüyüm hem hissettiklerime bakıyım çok nefret doluyum ya ben ona karsı eger hala nefret hissediyorsam yüzüklerini veririm
yemeğim geldi kızlar bende size babamın menüsünü sayayım piliç pane, pilav, küp domates ve bol köpüklü ayran
ohh ne güzel menü canım. babanın ellerine sağlk .
kız sen okumasana bu konuda yazdıklarımızı :26:
valla ilk benim dikkatimi çekiyor yemek konularıama buket şuan patates salatasına takıldım yine. hatta dayanamıycam giidyorum patates alıp ofiste yapıcam kolay zaten bişey olmaz dimi yaparım
İlk önce şunu açıklayım gerçekten çok zor bir dönem geçirdim ve sokaktaki insan bile benim halime acırdı biliyosunuz yurt dısındaydı biliyosunuz boşta kalmasın anlamında çok güzel bir şirkette işe başladı ama hepsi benim arkadasımdı zaten aynı iş yerinde çalışmamak adına ben orda işe başlamadım iş konusunda belki bana kızabilirsiniz meltem çok ayıp etmişsin sana hiç yakışmadı diyebilirsiniz ama bunu ben söylemesem bile yaparlardı iş konusunda bir açıklama daha yapmak istiyorum bana bir mms geldi yanında bir kızla tabii o resim sadece bende kalmadı beni kim ararsa başlıyodum aglamaya anlatıyordum bana mms geldi diyordum göndersene diyenlere de gönderdim o resim şu anda dagılmış durumda eee onun iş arkadasları benim en yakın arkadaslarım kankama atıyorum lannn bu kız bizim şirkette çalışıyor ben bunu ögrendim durumuyum onun müdürüne çok güzel bir kurumsal şirketiniz varmış kimin eli kimin cebinde belli degil meltem ne demek istiyorsun denildigi zaman da mms attım ve şirkettte herkes de o resim vardı hemen hemen ben onun yerinde olsam birazcık gururum olsaydı kendim istifa ederdim ama o şirket kurallarına uymadıgı için çıkarıldı
ay kıyamam sana ya kolay canım da yeşillikte al patronlar birşey demezse yap ye afiyet olsun
Eevet eski nişanlımdan bahsediyorum ben en iyisi onunla görüşüyüm hem hissettiklerime bakıyım çok nefret doluyum ya ben ona karsı eger hala nefret hissediyorsam yüzüklerini veririm
yemeğim geldi kızlar bende size babamın menüsünü sayayım piliç pane, pilav, küp domates ve bol köpüklü ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?