2011 gelin adayları buyrun sohbete

fırın makarna yapmasını bilen var mııı
daha önce hiç yapmadım ama canım istedi akşama bulgur pilavından vazgeçtim kabağın yanına fırın makarna yapıcam.

ben yaptım..
makarnayı haşladım zeynep..
beşamel sos yaptım ayrı tavada..
haşladıgım makarnanın üzerine döktüm sosu bi güzel karıstırdım..
borcama döktüm..üzerinede kaşar..çok güzel oluyo

Ayy Kübra onu bende izledim, Allah'ım hıçkırıklara boğuldum, zaten ondan önce biri vardı eşini öyle bi anlattıki, orada kopmuştum, birde onu izledimya çok fena oldum.
Kadına sırf o yüzde hasta oldum yaa...

off bende fotolarına bakmıştım faceden
Allahım hepimize nasip etsin inş.

yelis bazen görmüyorum duymuyorum konuşmuyorum. Eşimle olan huzuruma bakıyorum. Tavrını koymuşsun çokda güüzel ders olmuş kayınvalidene. Bence aklına getirip huzurnu bozma. Boşver sen yuvana bak.

evet katılıyorum insanın annesinin söylemesiyle kayınvalidesinin söylemesi çok farklı oluyo
annen bişey söylediğinde takmazsın umrunda olmaz ama
kayınvalide söyleyince insana çok dokunuyo

eft kübracm bnde oyle yapıorummm

eft gercekten annenn soylemesı baska aman zor bu işlerr napalım görmezden gelecegz artk:)

görümcemde böyle yapıyor eda gerçekten süper oluyor. zeynepcim tavs,iye ederim sende böyle yap.

aynen canım. o adamda çok duygusal anlattı

kalın makarna aldım uzun ondan olcak dime
birde beşamel sos nasıl olucak
yani unu kavuramıyrm ben pelte oluyor

benimde bayat ekmeklerim var onlardan pizza yapayım diyorum ne diyorsunuz kızlar deneyen oldumu hiç

cnm bn yapıorum cok gusel oluyor yumuşacak oluyorr bn bayat ekmeklerı salcalı suya batırıp evde ne varsa uzerne koyuroum sucuk zeytın vs uzerne kasar fırına verıorum yumuşack oluyorr albumde vr hatta cok lezz oluyorr cnm

benimde bayat ekmeklerim var onlardan pizza yapayım diyorum ne diyorsunuz kızlar deneyen oldumu hiç

ben yapıyorum
dilimliyorum ekmekleri
yumurta sürüyorum
üzerine de domates salam sosis zeytin böyle harç yapıp koyuyorum birazda baharat tabi
sonra fırına veriyorum çıkarıcama yakında kaşar rendeliyorum
çok güzel oluyo
ben bide bazen bayat ekmekleri buzdolabına koyuyorum sonra rondodan çekiyorum
buzluğa atıyorum köfte için kullanıyorum sonra da pratik oluyo hem
bazende yumurtaya bulayıp kızartıyorum kahvaltıya

bende dün akşam yalancı bahar diye bri ddizi vardı orda yumurtalıe kmek yapmışlardı ayh nasıl canım çekti. eşim dedi annem çok güzel yapar. dedim o zaman annene söyle bizi yapıp çağırsın bir gün. zorla davet ettirilmede buna denir heralde

Annemde yumurtalı ekmeklerden yapardı. Yumuşacık olurdu.
Hafta sonları kahvaltıya düşününce aklıma hiç bişi gelmiyo. aslında yapıcak çok şey var :))

Annemde yumurtalı ekmeklerden yapardı. Yumuşacık olurdu.
Hafta sonları kahvaltıya düşününce aklıma hiç bişi gelmiyo. aslında yapıcak çok şey var :))

bayat ekmek varsa ben hafta içide yapıyorum
çabucak oluyo zaten
eşimde seviyo
bayat ekmeklerde ziyan olmuyo
bazen küflenip atılıyo çok üzülüyorum o zaman

bayat ekmek varsa ben hafta içide yapıyorum
çabucak oluyo zaten
eşimde seviyo
bayat ekmeklerde ziyan olmuyo
bazen küflenip atılıyo çok üzülüyorum o zaman

Aylin biz hafta içi hiç kahvaltı yapamadık evlendiğimizden beri.
Ya o çok erken çıkıyo sabahçıysa. Akşamcıysa uyuyo. Gececiyse karşılaşmıyoruz :))

ben şu köy ekmeğinden alıyorum yuvarlak oluyor ya buzluğa atıyorum
yiceğimizde yarım saat evvelen çıkarınca çözülüyor yumuşacık oluyor böylecede ekmek ne bayatlıyor ne de atılıyor

kızlar şu siteden başka uğraşım yok. internet bütün gün önümde ama inanın başka site falan bilmiyorum. haberleri okuyorum sonra kk. sizde böylemisiniz. takıldığını başka yerler varmı. mesela benim faceimde yok.

kızlar bende bir borcam var 2 paket makarnadan yapsam ancak alır
o yüzden kelepçeli kek kalıbında yapsam olur herhalde dimi.

beşamel sosu nasıl yapcıaz cnm ya

1 kaşık yağ ile unu kavur canım pembeleşince 1 su bardağı sütü ekle kıvam alana kadar pişir tuz ekle bu kadar. 2 paket makarna ile de 10 kişi doyar canım annem kare borcamına o kalın fırın makarnaların yarısını kullanıyor makarna haşlanınca şişiyor unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…