2011 gelin adayları buyrun sohbete

yeliz nasıl çektin gittin ben yapamazdım sanırım ama belli ederdim tepkimi
höytttttt kim cahıl len .37:

ben yelizin durumu anlamadım ya kimle kavga ettin yelis.

kayınvalıdem bna cahil dedi mısafırlern yannda vla denzcm bugune kadr bn okadr fedakar davrandmkı kac kısı kayınvalıdesı senı sevıorum der bn kendı annemden ayırmak ıstemedm onu o onun soyledıgne bakarmsn hayr hadı yanlıslkla soyledı dedm ama hala ısrar edıo ne vr bunda dıee cekıp gıttım gıderkende eşim geldi onada dönüp seni bir gün boşarm dedim ailen yüzünden az bıle etttmm ohh canıma degsn artk kımsenn bnı uzmesıne ızın vermem denızz kırıla kırıla susa susa kendımden cok ödün verdm

oral b özellikle olanı alıyorum colgette kullanıyorum
kabartma tozu ile bir hafta üst üste dene yelizcim ben denedim faydasını gördüm karbonat değil kanbartma toxu az az dene

MaşaAllah ne güzel anlattın kız.
Mide bunlantın başladımı Esra?
Benim annem ve ablamda vardı, bende de olurmu acaba, çok zor diyorlar...

Canım diş yapısına göre değişiyor, ben doktora gittiğimde genetik olabilir demişti.
Ben çok iyi bakıyorum fakat engel olamıyorum kaybetmeye.

Zengin pintilerr ne olcakkk ınsan bayramda bı corapp alırr sosyete takımı yesin içsin gezsinn saclarını boyasn sarsın lüle yapsın okey oynasın hayatında yararlı hıc bı sey yokkı kadının bna ailem demedi cahil die ya

Aslında acıyorum öyle insanlara.
Asıl cahilin kendileri olduğunu farkında değiller...

oral b özellikle olanı alıyorum colgette kullanıyorum
kabartma tozu ile bir hafta üst üste dene yelizcim ben denedim faydasını gördüm karbonat değil kanbartma toxu az az dene

oral b hic denemedm hemen ondan alacagm denzcm bnde sabah işe gelırken 3 kere diş fırcaladm dr.gittim dişlerne cok ıyı bakmssnn dedı ama sankı beyaz deıl sanrım bırasda yapısal bn bembeyaz olsun ıstıom yaa bıde buara sıgara cok tuketıomm

aslında acıyorum öyle insanlara.
Asıl cahilin kendileri olduğunu farkında değiller...

eft esracm vla cok uzuldm ya bu kadr olmaz ıcıme sındıremedm hıc aramıom bu bnm bırıkımm oldu zaten ne düğünde ne nısanda yardm etmedıler eşim amelyat oldu geldıler ve hemen gıttıler ve kayınvalıdeme bızde kal dedım halde neymış temzlık yapacakms yahu oglundan onemlımı temzlıgın mesela kayınpedermde herseye muhalefett seker almışlar bayram sekerı bız abımle seker yıos eşimn kardeşyle yanı demezmı kaldırın bu sekerı bıtıo ay dedm bu kadrıda pes vla bn bukadr sıkıntıya gelemem bnı yonetmeyın dedm bundan sonrada umrumda bıle deıllerr eşim icn cok fedakjarlık yaptım ama bıras kendıme dusunmelıyım

Kızlar biz nikah işlemleri için kan testi vede akciğer filmini illede kendi aile hekimlerimize mi onaylatmak zorundayız?
Nikah beykozda olacağı için acaba sevdiceğimde beykozda ki aile hekimliğine onaylatabilir mi?
Bir sonraki hafta izin almak bizim için zor olacakdır.Ve eğer işlemleri erken bitirebilirsek aynı gün nikahımızda kıyılacak gibi duruyor.

Benim annemde o kelimeyi çok kullanır bana cahilsin sen daha diye o adar çok kullanıyor ki bana da çok normal gelmeye başladı

EDA BNDE ISTIOM FORUMA GELMEKKK ONUMZDEKI AY ARKD.GİDELIM DIOR BNM PEK CANM ISTEMIYOR YOL UZUN YORGUNLUK VLA YAKIN OLSAK GRSZDUK HEPBERABER KAYNANA DEDIKODUSU YEMEK MARIFETLERIMIZI ANLATIR DURURDUK:ddheee:d

ay canım belki kaba olacak ama ben böylelerine sonradan görme diyorum.
Şekerin neyini esirgiyo acaba.
Boşver böyle insanları sen eşinle iyi ol bence...

günaydın kızlar
aslıcım geçmiş olsun canım
umarım eda iyidir kızlar merak ediyorum
keşke gitmeden tel numarasını falan alsaydık yaa
arar sorardık nasıl diye bi geçmiş olsun derdik
ben de bu akşam üstü pazara gidicem
evde hiçbişey yok
herşey alıcam
geçen hafta başım dönüyo diye eşim göndermedi
ama bütün hafta da ne yapıcam diye düşündüm kara kara
bugün gidip herşeycikler alıcam
sırayla da pişiricem hepsini

tek bir aile hekimi ikinizinkinide onaylıyo..
birde belediye belediye değişiyo nilaycım
akışına bırak..
dediğim gibi saat 8 de kalk önce kan verin sonrasınıda sora sora yaparsınız..

Ayarlıyabilsek de edayı ziyarete gitsek nasıl moral olurdu.Benimde aklım hep onda.
Yüz yüze görüşemesekde denizinde dediği gibi beynen ve ruhen tüm gün sohbetteyiz.
En özelimizi,evlerimizi,hayatlarımızı paylaşıyoruz.İnsan merak ediyor.

benim annemde o kelimeyi çok kullanır bana cahilsin sen daha diye o adar çok kullanıyor ki bana da çok normal gelmeye başladı

ya buketcm annen demesı cok farklı evlennce dha ıyı anlarsn bızı normalde dese yıne alınmamm ama gelen mısafrler eltımle küs cunku acayıp dedıkoducu ve gelin düşmanı herkes bılıor onlarn yannda yapmasına cok kızdım normalde desede kızardm anladm kı yüz vermıceksn zatn faydaları yokk

yelizz ya sana gaz vermek istemiyorum da nasıl insanmış onlarda
bi şekerin hesabı mı yapılır yaa
hele kayınvaliden bir sürü insanın içinde seni yüceltmesi gerekirken ne demiş
asıl cahil olan o bence böyle söyleyerek belli etmiş kendini
boşver takma
sırası gelen zamanlarda gidip görüşürsün sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…