- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.141
Günaydın canım hoşbulduk doktordan sonra da geldim canım sanırım cuma günüydü ama o gün Edacımın olayları olunca anlatmamışımdır belki aklım hep onda Allah acil şifa versin en kısa zamanda dönsün aramıza inşallah. Paşamızda çok iyi maşallahyaklaşık olarak 200 gram oldu kendisi ultrasondada olsa görmek o kadar iyi geliyo ki bu sefer bütün ellerini ayaklarını daha net gördük çok şükür hepsi yerli yerinde dizkapaklarını bile görüyosun çok garip ya hele o kalbinin atışı bi dahaki gittiğmizde kalbe giden damarları daha net görücez dedi doktor daha çok kalbine bakılıcakmış delik falan varsa bi dahaki gittiğimizde belli olucak Allah korusun deyim de tabi. Öyle işte canım paşamız iyi de benim midem kötü zaten hamilelik önceside hassastı hep yanardı şimdi daha çok yanıyo ve çok gaz yapıyo ilaç kullanıyorum ama o bile yetersiz ne olucak bilmiyorum e çalışırkenden sürekli sağlıklı bişeyler bulamıyosun yicek öyle evden falan getiriyorum meyva falan idare etmeye çalışıyorum canım sen nasılsın
Mıhlama ılk defa duydum bn nasıl bır sey oluyorr
ya kızlar sıze bır sey soracagm komık olacak bn dış macunu ne kullandıysam memnun kalmadım bi süredir sensodyn
kullanıoyurm yıne menun degılm cokta dıs fırcalarm ama bembeyaz olmuyor
Edoşum peki son bir soru daha.Sonuçlar hemen çıkıyor mu kuzucum?
Edoşum peki son bir soru daha.Sonuçlar hemen çıkıyor mu kuzucum?
iyidir inşallah..bugun eve geçicek bildigim kadarıyla..Allahım şifasını versin..
bende cumartesi dr a gittim. kolarını bacaklarını gördük ellerini bile. . ama acayip hareketli ultrasyonda kollarını hareket ettiriyordu. rabbimin mucizesini görüyorsun her seferinde. bir dahaki randevuyu iple çekiyorum. 2 lli testimizde yapılacak. bebeklerimiz rabbime emanet esra. sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. içini ferah tut her zaman. mide bulantılarım az diyordum ama acayip arttı beni yatırıyor resmen. bazen ağrıda oluyor. çünkü ben midem normalde de ağrıyan biriydim. iş yerinde yemek sornu çok fazla evde olsa sebze çorba yaparsın burda hep kuru şeyler. döner pizza p. kızartma. o yzüden bende meyve ve salatalıkla geçiriyorum öğle yemeğini akşama evde yiyorum.
Aslında Eda'yı ziyaret bahanesiyle bir buluşma düzenlenebilir.
Keşke bende olabilseydim ama ahh uzaklık.
Kılzar Elçinle görüşen varmı hiç, neler yapıyor merak ettim
Ayarlıyabilsek de edayı ziyarete gitsek nasıl moral olurdu.Benimde aklım hep onda.
Yüz yüze görüşemesekde denizinde dediği gibi beynen ve ruhen tüm gün sohbetteyiz.
En özelimizi,evlerimizi,hayatlarımızı paylaşıyoruz.İnsan merak ediyor.
bende cumartesi dr a gittim. kolarını bacaklarını gördük ellerini bile. . ama acayip hareketli ultrasyonda kollarını hareket ettiriyordu. rabbimin mucizesini görüyorsun her seferinde. bir dahaki randevuyu iple çekiyorum. 2 lli testimizde yapılacak. bebeklerimiz rabbime emanet esra. sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. içini ferah tut her zaman. mide bulantılarım az diyordum ama acayip arttı beni yatırıyor resmen. bazen ağrıda oluyor. çünkü ben midem normalde de ağrıyan biriydim. iş yerinde yemek sornu çok fazla evde olsa sebze çorba yaparsın burda hep kuru şeyler. döner pizza p. kızartma. o yzüden bende meyve ve salatalıkla geçiriyorum öğle yemeğini akşama evde yiyorum.
sensody bende kullandım. idare eder. ben en çok ipanayı beğeniyorum. karbonatlı kalsik ipana hepsine bin basar. hele signali hiç beğenmiyorum
canım benim ben özel hastanede yaptırdım tahlilleri sabah saat 8 de verdim 11 de aldım sonuçları canım benimmm
ya buketcm annen demesı cok farklı evlennce dha ıyı anlarsn bızı normalde dese yıne alınmamm ama gelen mısafrler eltımle küs cunku acayıp dedıkoducu ve gelin düşmanı herkes bılıor onlarn yannda yapmasına cok kızdım normalde desede kızardm anladm kı yüz vermıceksn zatn faydaları yokk
Teşekkür ederim nutgulüm benim bilgi için.İşden izin almak ikimiz içinde sorun olduğu için kasıyorum kendimi sanırım.
Allahım yardımcımız olsun.
kadıköy şifada bana yakın olsa ziyaretine ugrucaktım diye bulundugu hastanenin adınnı aldım..fakat uzak bana..
yarın nete gelir inşallah..ben inanıyorumki eda şuan gayet iyi..
amin kuzum amin tez vakitte halledersiniz inş. bizi çok uğraştırdılar
hadi bakalım hayırlısı inş. tez vakitte ayağa kalkar amin kuzum amin
sizi böyle mutlu gördükçe çok mutlu oluyorum ben ya rabbim isteyenlere tez vakitte yaşatsın bu duyguyu her zaman böyle mutlu olun bebeğinizle inş.
aminn canım benim. rabbim istediğiniz hayırlı zamanda sizede yaşatsın. dün esra erol un doğum fotoğraflarını yayınladılar tv de aman allahım ağlaya ağlaya perişan oldum. kadın çok değişik bişey söyledi. hani kızıyoruz 5 çocuk yapanlara ama o ilk doğup kucağına aldığın andaki duyguyu tatmak için binlerce çocuk yapar insan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?