• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Slm kızçeler, banyomuda temizledim sonunda kurumasını bekliyorum.
Aman bu çamaşır suyu midemi alt üst etti, kullanmıcam diyorum yine kullanıyorum.
Aslı'cım çook geçmiş olsun.
Bende önceki gün kabak yemeği yapmıştım ama dereotu olmadığı için maydanoz koydum, eşim çok seviyor, yanında bulgur pilavı ve cacık çok iyi gidiyor....

Kızlarrrrrr kımse bnı duymuoo amaaa yaaa:)))))

bnm rüyam sıkıntılıydı hayra cıksın anlatmıcam o yusden

anlatma canım sende hayra yor. bazen bilinç altı oluyor rüyalar çokta tabirine bakma kötü rüyaların. ben bakmıyorum

çok kesik kesik uyudum 2 de kalktım 5 kalktım nasıl uykum var anlatamam birde üstüm açılıyormu ne sanki gaz var gibi şiinlik soğuk alınınca oluyordu bende

ayh deniz o gaz şişkinlik varya öldürüyor benide. hamilelikte oluyormuş . bildiğin 4-5 aylık hamile gibi dolşaıyorum millet bana şaşkın bakıyor. bu kız daha 2 aylık bu karın ne diye. ama şişkinlik canım bu ara biraz iyiym. üşütmemeye dikkat ediyorum. sabahları karnım 2 aylık akşam 4 ama hala:60:

ablam trabzondan gelirken mısır unu tereyağ falan getirmişti bende dün akşam çayla bişeyler yiyeyim diyince eşime mıhlama yaptım biraz. pek hoşuna gitmedi. değişik bir tad diyor biraz yedi gönlüm kırılmasın diye. herkes sevmeyebilir dedi. haklı ben yıllarca yemedim. bir kaç yıldır seviyorum

sen bugn kan vermeye gitmicekmiydin deniz..
Yeliizm ellerine sağlık..
Mutlu olmustur pasta için eşin :)

slm kızçeler, banyomuda temizledim sonunda kurumasını bekliyorum.
Aman bu çamaşır suyu midemi alt üst etti, kullanmıcam diyorum yine kullanıyorum.
Aslı'cım çook geçmiş olsun.
Bende önceki gün kabak yemeği yapmıştım ama dereotu olmadığı için maydanoz koydum, eşim çok seviyor, yanında bulgur pilavı ve cacık çok iyi gidiyor....

anlatma canım sende hayra yor. Bazen bilinç altı oluyor rüyalar çokta tabirine bakma kötü rüyaların. Ben bakmıyorum

ayh deniz o gaz şişkinlik varya öldürüyor benide. Hamilelikte oluyormuş . Bildiğin 4-5 aylık hamile gibi dolşaıyorum millet bana şaşkın bakıyor. Bu kız daha 2 aylık bu karın ne diye. Ama şişkinlik canım bu ara biraz iyiym. üşütmemeye dikkat ediyorum. Sabahları karnım 2 aylık akşam 4 ama hala:60:

eft edacm eşim sevndii cok:))

bn nane karabıber koydum evde fasla malzemm yoktu cunku yogurtla yedık bızz

eft kübracm hayır olsunn

kendime nek adar dikkat etsem tam tersi evde terlkisiz basmıyorum çıplak ayak zaten eşim vuruyor popoma popoma sen akıllanmazsın diyor bazen ateş gibi yanıyor çorap giymiyosan terlik giy diyor yanlarım ve gaz sıkışmlrı olunca oda korkuyor iki büklüm görüyor akşamda kltuk altıma kramp girdi nefes alırken zorluyor yediklerim içtiklerim yetersaiz kalıyor o vitamin eksik bu vitamin eksik

Bende dün gece kesi kesik uyudum.
Oda yetmezmiş gibi eşimden bide tekme yedim.
Lavaboya gittim geldim, öpücük yokmu diyo, yok diyorum zorla öptü, amma velakin sabah hatırlamıyordu.
Gülermisin ağlarmısın...

esra bende banoyu wc güzelce çamaşır suyu ile yıkamam lazım da bizim su gidicek yer yok çok kötü wc ile banyo duşakabin arası gider yok ancak silinecek oda bol su ile yıkamak gibi olmuyor o konuda sıkıntılı olmuş biraz sadece wc rahatlıkla yıkanıyor birde banyo kısmı ara geniş en çok kirlenen yer yıkanmıyor birde haliyle hergün dökülüyor saç felan zor oluyor

denzcm dha oncede dedm gıbı eşek bacagı almış bnaaa tövbe yaaa tövbee
misafirlern yannda hemde cok dedıkoducu ınsanlar oldgunu bıldıgı halde demezmı yelizde cahil dieee herkes bna baktıı bnde dedım tecrubesz demek ıstedı:))))mısafırlr gıdıncede dedm o ne bıcım kelıme hiç hoşuma gıtmedı hlaa ne vr bunda falan dıoo bnde sınırlendım ıyıce arabama atladıgım gıbı cekıp gıttım arkamdan bakakalmışlrr lafa bak cahilmişimm sen kendıne bakk godaman

Amannn en iyisi boşvermek yeliz...

ablam trabzondan gelirken mısır unu tereyağ falan getirmişti bende dün akşam çayla bişeyler yiyeyim diyince eşime mıhlama yaptım biraz. pek hoşuna gitmedi. değişik bir tad diyor biraz yedi gönlüm kırılmasın diye. herkes sevmeyebilir dedi. haklı ben yıllarca yemedim. bir kaç yıldır seviyorum

Normal unlusunu seviyorum ben ama mısır unu ve tereyağlısını yiyemiyorum.
Sanırım damak zevkine göre değişiyor, mesela eniştem Krabük'lü bizim çok sevdiğimiz bazı yemekleri yiyemiyor.

kendime nek adar dikkat etsem tam tersi evde terlkisiz basmıyorum çıplak ayak zaten eşim vuruyor popoma popoma sen akıllanmazsın diyor bazen ateş gibi yanıyor çorap giymiyosan terlik giy diyor yanlarım ve gaz sıkışmlrı olunca oda korkuyor iki büklüm görüyor akşamda kltuk altıma kramp girdi nefes alırken zorluyor yediklerim içtiklerim yetersaiz kalıyor o vitamin eksik bu vitamin eksik

Benimde gece çok yanar ayaklarım, hiç yorgan altına sokamıyorum, ama gün içinde çok üşüyor çorapsız gezemiyorum...

esra bende banoyu wc güzelce çamaşır suyu ile yıkamam lazım da bizim su gidicek yer yok çok kötü wc ile banyo duşakabin arası gider yok ancak silinecek oda bol su ile yıkamak gibi olmuyor o konuda sıkıntılı olmuş biraz sadece wc rahatlıkla yıkanıyor birde banyo kısmı ara geniş en çok kirlenen yer yıkanmıyor birde haliyle hergün dökülüyor saç felan zor oluyor

Ayy banyo yıkamak çok zor.
Allah'tan ebeveyn banyosu var yoksa hergün hergün çok zor olacaktı.
Bizde bir ara balkonu yıkayamıyorduk, uzun pimaş koymamışlardı, çok şükür yaptılar, su dökmeden olmuyor böyle yerlere...

nilaycım istanbul foruma gittik..
bişiler aldık çıktık..üşüdüm zaten aklım evde yemekte..
saat 10 gibi eve geldik..pek bişi anlamadım ama insan gördüm iki :))

günaydın esra hoşgeldinn. nasılsın paşamız nasıl bakalım. dr agidecektin en son sonrasında göremedim seni sanırım

Günaydın canım hoşbulduk doktordan sonra da geldim canım sanırım cuma günüydü ama o gün Edacımın olayları olunca anlatmamışımdır belki aklım hep onda Allah acil şifa versin en kısa zamanda dönsün aramıza inşallah. Paşamızda çok iyi maşallah :nazar:yaklaşık olarak 200 gram oldu kendisi ultrasondada olsa görmek o kadar iyi geliyo ki bu sefer bütün ellerini ayaklarını daha net gördük çok şükür hepsi yerli yerinde dizkapaklarını bile görüyosun çok garip ya hele o kalbinin atışı bi dahaki gittiğmizde kalbe giden damarları daha net görücez dedi doktor daha çok kalbine bakılıcakmış delik falan varsa bi dahaki gittiğimizde belli olucak Allah korusun deyim de tabi. Öyle işte canım paşamız iyi de benim midem kötü zaten hamilelik önceside hassastı hep yanardı şimdi daha çok yanıyo ve çok gaz yapıyo ilaç kullanıyorum ama o bile yetersiz ne olucak bilmiyorum e çalışırkenden sürekli sağlıklı bişeyler bulamıyosun yicek öyle evden falan getiriyorum meyva falan idare etmeye çalışıyorum canım sen nasılsın

Mıhlama ılk defa duydum bn nasıl bır sey oluyorr

ya kızlar sıze bır sey soracagm komık olacak bn dış macunu ne kullandıysam memnun kalmadım bi süredir sensodyn
kullanıoyurm yıne menun degılm cokta dıs fırcalarm ama bembeyaz olmuyor

Back