- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.101
Kızlarrrrrr kımse bnı duymuoo amaaa yaaa:)))))
bnm rüyam sıkıntılıydı hayra cıksın anlatmıcam o yusden
çok kesik kesik uyudum 2 de kalktım 5 kalktım nasıl uykum var anlatamam birde üstüm açılıyormu ne sanki gaz var gibi şiinlik soğuk alınınca oluyordu bende
sen bugn kan vermeye gitmicekmiydin deniz..
Yeliizm ellerine sağlık..
Mutlu olmustur pasta için eşin :)
slm kızçeler, banyomuda temizledim sonunda kurumasını bekliyorum.
Aman bu çamaşır suyu midemi alt üst etti, kullanmıcam diyorum yine kullanıyorum.
Aslı'cım çook geçmiş olsun.
Bende önceki gün kabak yemeği yapmıştım ama dereotu olmadığı için maydanoz koydum, eşim çok seviyor, yanında bulgur pilavı ve cacık çok iyi gidiyor....
anlatma canım sende hayra yor. Bazen bilinç altı oluyor rüyalar çokta tabirine bakma kötü rüyaların. Ben bakmıyorum
ayh deniz o gaz şişkinlik varya öldürüyor benide. Hamilelikte oluyormuş . Bildiğin 4-5 aylık hamile gibi dolşaıyorum millet bana şaşkın bakıyor. Bu kız daha 2 aylık bu karın ne diye. Ama şişkinlik canım bu ara biraz iyiym. üşütmemeye dikkat ediyorum. Sabahları karnım 2 aylık akşam 4 ama hala
Günaydınnn fıstıklarrrrr
denzcm dha oncede dedm gıbı eşek bacagı almış bnaaa tövbe yaaa tövbee
misafirlern yannda hemde cok dedıkoducu ınsanlar oldgunu bıldıgı halde demezmı yelizde cahil dieee herkes bna baktıı bnde dedım tecrubesz demek ıstedı:))))mısafırlr gıdıncede dedm o ne bıcım kelıme hiç hoşuma gıtmedı hlaa ne vr bunda falan dıoo bnde sınırlendım ıyıce arabama atladıgım gıbı cekıp gıttım arkamdan bakakalmışlrr lafa bak cahilmişimm sen kendıne bakk godaman
ablam trabzondan gelirken mısır unu tereyağ falan getirmişti bende dün akşam çayla bişeyler yiyeyim diyince eşime mıhlama yaptım biraz. pek hoşuna gitmedi. değişik bir tad diyor biraz yedi gönlüm kırılmasın diye. herkes sevmeyebilir dedi. haklı ben yıllarca yemedim. bir kaç yıldır seviyorum
kendime nek adar dikkat etsem tam tersi evde terlkisiz basmıyorum çıplak ayak zaten eşim vuruyor popoma popoma sen akıllanmazsın diyor bazen ateş gibi yanıyor çorap giymiyosan terlik giy diyor yanlarım ve gaz sıkışmlrı olunca oda korkuyor iki büklüm görüyor akşamda kltuk altıma kramp girdi nefes alırken zorluyor yediklerim içtiklerim yetersaiz kalıyor o vitamin eksik bu vitamin eksik
esra bende banoyu wc güzelce çamaşır suyu ile yıkamam lazım da bizim su gidicek yer yok çok kötü wc ile banyo duşakabin arası gider yok ancak silinecek oda bol su ile yıkamak gibi olmuyor o konuda sıkıntılı olmuş biraz sadece wc rahatlıkla yıkanıyor birde banyo kısmı ara geniş en çok kirlenen yer yıkanmıyor birde haliyle hergün dökülüyor saç felan zor oluyor
yarın akşam çaya neler yapabilirim
günaydın esra hoşgeldinn. nasılsın paşamız nasıl bakalım. dr agidecektin en son sonrasında göremedim seni sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?