- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.861
günaydın kızlarrr. yine pazartesi yine pazartesi
hoşgeldin balım nasılsın..benim gibi isyanlardasın sende..ayhh kızlar salak gibiyim bişi olsada işten atsalar diyorum..
çalışmak istemiyorum..evimde anca işlerimi yapıyorum..mesela dün dedimki yarın da işim olmazdı gezerdim..
ben zorlanıyorum yavrular..ama iştende çıkasım yok..sonra diyoerum eedaaa şımardın gene..1 sene dayanacaksınnnnn
günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok güzel bir hafta diliyorum hepimize
Çok çabuk kırılabiliyorum gerçekden.
Ve özür dilesede o kırgınlığımı atman gerçekden kolay olmuyor edoşum.
Ama inan asla demiyorum ki üzmez kırmaz diye.Farklı iki karakteriz benimde onu kırdığım zamanlar oluyor farkındayım.
Bu nasihatını dinlemeye çalışacağım bir daha böyle bir durum olursa hemen affetmeye çalışacağım.
Umarım zamanla bunuda başarabilirim.Tavrını hak etsem asla lafım olmaz.Ama gerçekden hak etmedim.
Ki tüm gün geç kalmamak için kalkalım dedim,sonra öyle masım bakdı ki kıyamadım bunları düşünmesi gerekirdi.
Zaten oda çok pişman oldu.Çok fazla tepki verdim aniden oldu affet olur mu dedi.Neyseki uzatmadık.
Hoşgeldin nurgülcüm geçmiş olsun dikkat et kendine kavuştun mu kocacığına
İzin günleriniz zıt günlerde olduğu için zorlanıyorsun hemi edoşum...
Anladığım kadarıyla senin iznin hafta sonu eşinin izni hafta içi bir gün değil mi?
hoşbulduk canım dikkat etmeye çalışıyorum ama maalesef dinlenmeden iyileşemeyeceğim kavuştum kavuştum allaha şükürler olsun sen ne yaptın evi foto falan çektinmi
hoşbulduk canım dikkat etmeye çalışıyorum ama maalesef dinlenmeden iyileşemeyeceğim kavuştum kavuştum allaha şükürler olsun sen ne yaptın evi foto falan çektinmi
zeynooooooo naber
ne yaptın misafirler geldimi ne hazırladın
nurgül geçmiş olsun güzel bir hafta sonu olmuştur inş.
hoşgeldin balım nasılsın..benim gibi isyanlardasın sende..ayhh kızlar salak gibiyim bişi olsada işten atsalar diyorum..
çalışmak istemiyorum..evimde anca işlerimi yapıyorum..mesela dün dedimki yarın da işim olmazdı gezerdim..
ben zorlanıyorum yavrular..ama iştende çıkasım yok..sonra diyoerum eedaaa şımardın gene..1 sene dayanacaksınnnnn
zamanında yaşadığı bi olay belki böyle tepki vermesine neden olmuş olabilir..
yalandan aşırı nefret ediyoda olabilir..
kolundan o şekilde illaki tutup çekmesi yanlışş..ama dediğim gibi kontrol edememiştir kendini ve hemen özür dilemiş..
ben her zaman diyorum..olaylara değil ağlamam.. fedakarlıklarıma..
bunu eşime diyorum ben sana bunu yaptım sen bana napıyosun diyede ''yapma o zaman fedakarlıklarına ağlıcaksan'' ..çünkü hakkını yemiyorum ben senin diyor..haklı çocuk bi yerde...idare edicez nilaycım..erkekler pek yapamıyo bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?