2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlarrr. yine pazartesi yine pazartesi

hoşgeldin balım nasılsın..benim gibi isyanlardasın sende..ayhh kızlar salak gibiyim bişi olsada işten atsalar diyorum..
çalışmak istemiyorum..evimde anca işlerimi yapıyorum..mesela dün dedimki yarın da işim olmazdı gezerdim..
ben zorlanıyorum yavrular..ama iştende çıkasım yok..sonra diyoerum eedaaa şımardın gene..1 sene dayanacaksınnnnn

İzin günleriniz zıt günlerde olduğu için zorlanıyorsun hemi edoşum...
Anladığım kadarıyla senin iznin hafta sonu eşinin izni hafta içi bir gün değil mi?

zamanında yaşadığı bi olay belki böyle tepki vermesine neden olmuş olabilir..
yalandan aşırı nefret ediyoda olabilir..
kolundan o şekilde illaki tutup çekmesi yanlışş..ama dediğim gibi kontrol edememiştir kendini ve hemen özür dilemiş..
ben her zaman diyorum..olaylara değil ağlamam.. fedakarlıklarıma..
bunu eşime diyorum ben sana bunu yaptım sen bana napıyosun diyede ''yapma o zaman fedakarlıklarına ağlıcaksan'' ..çünkü hakkını yemiyorum ben senin diyor..haklı çocuk bi yerde...idare edicez nilaycım..erkekler pek yapamıyo bunu..

ay ben biraz trip yapayım diyorum ama konuşmadıkça sırnaşıyor daha çok sinir oluyorum
o an boğasım geliyor :)

öcüüüüüüü

ay aylin birde cumartesi çalıştığını düşün yani
ah ah işte herkesi memnun edicem diye parçalayıp duralım kendimizi

selam kızlar kötü bir haftaya başladığım sabahın sekizinde belli oldu
canım acayip sıkkın.
keyfim kaçtı
cumartesi gecesi kaçırdılar zaten sağolsunlar.
pazar günüde eşimle sakarlıklarımıza yenisini ekledik
parmaklarım paramparça oldu.
hem canım acıyor hemde keyfim yok bu hafta çabuk geçer umuyourm
edayıda çok merak ediyorum
ameliyat olucaktı.Rabbim yardımcısı olsun

eda çok yıprnadım . artık her yaptıkları batıyormu yooksa benim kaldırma gücümmü azaldı bilmiyorum. gerçi eskidende böyleydi bu patronlarım ama bekardım dayanıyorum. şimdi evdeki sorumluluk bişrde bu kaldıramıyorum . böyle memnuniyetsiz bir hayat sürüp rabbime karşı isyankarda olmak istemiyorum. hamdolsun sağlığım yerimde. allahım beni affetsin ama kasımı iple çekiyorum. hayırlısıyla o gün gelsede çıksam.

Günaydın kızlar çook yorgunum çoook cuma gecesi Ank'ya geldim cumartesi dügün vardı biraz dinlendim kuaföre gittik dış mekan çekimi yaptık ordan dügün yerine geçtik ben çok kötü nazar aldım herkes saçın çok güzel makyajın çok güzel saat 11'de ayakta duracak halim kalmadı o kadar enerjim düştü ki kafamı masaya koydum 11'de kalktık Ankaranın da trafigi berbatlaştı yolu kapatmışlar 1 saatte eve geldik annemler filan okudular biraz kendime geldim ama bütün gece çok kötü bas agrısı çektim dün de bavul hazırla sonra tekrar istanbula dön gel bir arkadasımla sadece kahve içebildim Edacıma çok geçmiş olsun canım benim umarım kısa zamanda kendine gelir Yelizzz gel artık aramıza dön :)

kübracım slm

kafanda bitirdiğin iiçin bu şekilde oluyor inan benimde oluyor arada bizim oraya üniversite yapılıyor acaba büro elamın felan alsalarda asgarı ücrete razıyım sıkıldım çünkü buradan yada burdan buluyorum brikmişi
zor valla huzur olmadığı yer batıyor resmen insana

birde sen şimdi haliyle hassaslaştın evlendiğin için şimdi de bebiş var daha farklı oldu sabır et

kızlar benimde iş yerinde sorunlarım var
çalışmak zorunda olmasan yeni bir iş bakıcam
en ufak şeyler kocaman problem olarak önüme sunuluyor
cumartesi gecesi saat olmuş 9 beni arıyorlar
evimde bile rahatım yok.
bura geliyorum saat 8 de sorun çıkarıyorlar.
bütün gecemi altüst ettiler
şimdi de çok sinirlerim bozuk
kübra bende isyan etmek istemiyorum Rabbim en zor anımda çıkardı bu işi karşıma böyle şikayet edince suçlu hissediyorum kendimi işi olmayan aşı olmayan insanlar var diyiyrm ama çok problem bir yerde çalışıyorum
ama dışardan bakanada ohh bir eli yağda bir eli balda geliyordur

kızlar pazar günü kalktık su yok elektrik yok
temizlik yapıcaktım neyse işte 2 3 saat sonra geldi hadi dedim eşime gel yardım et bana bitsin çabucak
tmm dedi Allah razı olsun yatağı topladı halıları siliyordum
şu hani reklamlarda leke üstüne döküyrz oxi ler varya marka vermeyeyim ondan döktüm bir yerinde leke vardı
kapağıda tam kapamadım yanımda duruyor
eşim devirmez mi
her yer ondan oldu
temizleyim derken elim yandı derim soyuldu
bembeyaz oldu
aklınızda olsun kızlar direkt elinize sakın uygulamayın
böle kabardı bembeyaz kalktı derim
sinirlendim tabi o an tartıştık biraz
neymiş kapak açık olmazmış
ee dikkat et sende dedim
temiz halıyı siliyormuşum fln filan
hala parmaklarım acıyor.üzülmesin diye bişiy demiyorum ama kemiklerime kadar sızlıyor
üstelik günümde kötü gidiyor

Kesinlikle bu kırılganlık konusunda,neye kırıldığımız konusunda benziyoruz edoşum...
Allahım yardımcımız olsun ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…