2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlarr bizde cumartesi günü balayı işini hallettik. Pazar günüde ufk tefek eksiklerimizi halettik halı ve mutfak masası eksiğimiz var onlarda hallolursa herşey tam olacak

buketim nereye karar verdiniz balayına

herkese günaydınnn

ctesi evimdeydim yemek masam geldi
storlarımı taktık

pazar günüde şimdiki evimdeydim çeyizlerimi fln toparladım oda oda ayırıp kutuladım

eda için allah kolaylık versin şifa versin inşallah rahatlıkla atlatır

edaya bol şifalar diliyorum bende. hangi hastanede acaba haberi olan var mı?

nilay seni birgün gerçekten sopalayacağım ya çok basit şeylere takılıp kırılıp birde ağlıyorsun bak böyle alıştırma kendini hiç mutlu olamazsın

nerdeyse tüm oteller doluydu canım limak limrayı seçtik

inşallah çok güzel geçer buketim.
Allah gönlünüze göre versin bekar kızlarımız

buketim mobilyaların geldi mi bana haber ver kuzucum.

nilaycım son zamanlar daha hassas oluyor herşey
hiç takma hiçbişeyi güzel geçir bu günlerini..

inşallah çıkartırız fıstıgım..
geçen yine böyle tadını çıkarmaya gittik bakırköye..
ya dedim içimde bi sıkıntı var biz kavga edicez sanki dedim..
ama asla kavga edicek pozisyon yok..sevgili gibiyiz..elimi bırakmıyo sarılıyo falan..nasıl mutluyuz..
girdik bakırköye bişi dedim ben..kavga edicek bişi değil ama kesinlikle..
ooooooo bi başladı kavga..bi 5 dk yanlız bırak beni dedi..öylemiiiiiiii dedim
minüübüse atladım eve geldim..ağlayarak gelmiştim eve şimdi gülüyorum

nilay seni birgün gerçekten sopalayacağım ya çok basit şeylere takılıp kırılıp birde ağlıyorsun bak böyle alıştırma kendini hiç mutlu olamazsın

Hiçde basit değildi buket..
O kadar neşeli konuşuyordum ki hani anneminde sesi sitresli gelmiyor diye.
El ele yürüyorduk bende bir yandan telde konuşuyordum.
Teli kapatır kapatmaz öyle bir çektiki kolumdan sinirli bir şekilde ne olduğumu şaşırdım.
Bu şekilde davranış biçimini hiç hak etmedim üstelikde yolun ortasında.
Ki ben onun için yalan söyledim.Sabah 7 de evden çıktım uyusun dinlensin bir gün izni var diye.
Ağlamak kısmına gelince tamamen sinirdendi.Ne zaman bu şekilde bir hata yapsa üzerime çok fazla düşer.
10 adım atıyoruz özür diliyor,5 adım atıyoruz öpüyor.10 adım atıyoruz sarılıyor.
Ben ağladım o göz yaşlarımı sildi öyle minübüsde yolculuk yaptık.Ağlama yerimde sevdiceğimin omzu.

Çok gerildim.Kayınvalidemin yanımızda olmaması annemi üzüyor,geriyor.Annem bana yansıtıyor bu sefer ben mutsuz oluyorum.
Bende istiyorum ki annemin kafası rahat etsin.Zıtlaşmıyalım bu durum beni çok yoruyor.

mobilyalarım geldi canım da yanlış gelenler var köşe koltuğum odaya sığmadı sandalyeler krem yerine mor kaplanmış

akşamda taze fasulye pişirdim ay iki saate pişmedi nasıl fasulyeyse anlamadım gitti inatçı çıktı
hep aldığımız yerden artık pişti pişmedi kapatım pilav yaptım akşam sadece bir çorba yaparım yeter

herkesin farklı yapısı durumu var işte farklı şeyler yaşanıyor

offff atamıyorum kafadan takılıveriyor sonra ağzımda aflar çıkıyor stres gerginlikten
basit baist şeyler yüzünden huzursuz oluyorum

İçine doğmuş demek ki edoşumm kıyamam.
İçimde kırgınlık var azcık umarım birazcık daha zaman geçince bende gülerim.

denizcim bizde dün tartıştık eşimle
iki gündür zaten yeterince gerildim
kuzeni bizde kaldı dedim ya dha 7.sınıfta velet ama
acayip cins bi kız
herşeye bi kulp buluyo
çekilcek derdi yok yani
2 günde delirtti beni
dün bide bütün gün mutfaktan çıkamadım nerdeyse
sabah kahvaltı öğlen kuzeni için yemek
misafirler için çıkardıklaırmı yerine yerleştir falan
akşam gene yemek kayınpederimi çağırdık bide yemeğe kayınvalidem yok diye onun stresi
çamaşır vardı bide onlar vardı katlanıcak
makinede vardı bi posta asılcak
zaten gerildim bütün gün bana sataşıyo mutfakta bende dedim zaten gerginim yapma
ben maç izlemeye gideyimmi dedim
iyice sinir oldum
gündüzde zaten berbere diye gitti 2 saat gelmedi
akşam da maça gidicekmiş
git dedim
o gitti çamaşır astım katladım falan
bi pazarımız var heba oldu yani
o da bunu pek önemsemeyince iyince sinirm bozuldu
gelince de tartıştık bu yüzden

Süper buket her işinizi halletmişsiniz
güle güle oturun evinizde

resim çektin mi

evin yerinde kutular var canım daha yerleşmedi o kadar özeniyorum herşey tam görün istiyorum

bana eşinle kavga etmişsin gibi pek gelmedi denizcim ya eşin ailesine kızmış sadece sen sıkma canını

İçine doğmuş demek ki edoşumm kıyamam.
İçimde kırgınlık var azcık umarım birazcık daha zaman geçince bende gülerim.

nilaycımm yapılarımız senle benziyo biraz en azından aşırı kırılgan olan yapımız..
canım sen kendine ne kadar desende benim ki asla üzmez beni..
kırlabiliyolar..bi anda noldugunu şaşırmıssın alınman çok normal..
nilaycım ben sana o zaman da demiştim bu kadar hassas olursan çabuk yaşlanırsın..çabuk çökersin..
ki seninki dönüp özür diliyo..benimki dönüp kıçını yatıyo..
o yüzden hemen affet olurmu..uzatma..sneinde içiinde bişi kalmasın..

Çok çabuk kırılabiliyorum gerçekden.
Ve özür dilesede o kırgınlığımı atman gerçekden kolay olmuyor edoşum.
Ama inan asla demiyorum ki üzmez kırmaz diye.Farklı iki karakteriz benimde onu kırdığım zamanlar oluyor farkındayım.
Bu nasihatını dinlemeye çalışacağım bir daha böyle bir durum olursa hemen affetmeye çalışacağım.
Umarım zamanla bunuda başarabilirim.Tavrını hak etsem asla lafım olmaz.Ama gerçekden hak etmedim.
Ki tüm gün geç kalmamak için kalkalım dedim,sonra öyle masım bakdı ki kıyamadım bunları düşünmesi gerekirdi.
Zaten oda çok pişman oldu.Çok fazla tepki verdim aniden oldu affet olur mu dedi.Neyseki uzatmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…