- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.841
Günaydın kızlarr bizde cumartesi günü balayı işini hallettik. Pazar günüde ufk tefek eksiklerimizi halettik halı ve mutfak masası eksiğimiz var onlarda hallolursa herşey tam olacak
herkese günaydınnn
ctesi evimdeydim yemek masam geldi
storlarımı taktık
pazar günüde şimdiki evimdeydim çeyizlerimi fln toparladım oda oda ayırıp kutuladım
eda için allah kolaylık versin şifa versin inşallah rahatlıkla atlatır
herkese günaydınnn
ctesi evimdeydim yemek masam geldi
storlarımı taktık
pazar günüde şimdiki evimdeydim çeyizlerimi fln toparladım oda oda ayırıp kutuladım
nilay seni birgün gerçekten sopalayacağım ya çok basit şeylere takılıp kırılıp birde ağlıyorsun bak böyle alıştırma kendini hiç mutlu olamazsınGünaydın kızlar ben geldim.
Deniz uzamamasına sevindim canım.Dört dörtlük olmuyor malesef.
Bende cumartesi evdeydim akşam üzeri gelinlik provasına gittim.
Annemler seçtiğim modeli basit buldu.Hatta yengem gelinlikçinin yanında başka yerlerede bak dedi küplere bindim.
Anlaşmıştım çünkü kaporasını bile vermiştim.İçinde neyle rahatsam onu giyoyorum ama anlatamıyorum.
Neyse dediğimden vazgeçmedim tabi.
Ordan çeyizci dünkkanına girdik.Yatak örtüme,günlük yatak örtüme,boncuklu takıma,yatak kılıfına,klozet takımına karar verdik.
Pazar günüde sabah erkenden kalktım sevdiceğimin yanına gittim.Annesi evde yokmuş teyzesine gitmiş.
Birlikde kuzenine kahvatıya gittik.Orda benim çok sevdiğim teyzeside vardı.
Hep birlikde çıktık.Evin ölçüsünü alıp tül perde olayını hallettik.Eve perde değilde güneşlik diktirdim.
Öyle bir şey yapmışlar ki,perde diktirseydim duvar köşelerinde kalıyordu ve pencereyle aralarında baya bir boşluk var vede petekler var.
Tülcüde dedi zaten o şekilde olmaz diye.
Ordan çıktık mobilyacıya girdik.Konsol,6 kişilik masamı,gümüşlüğümü ve aynı o takımın tv sehbasını aldık çıktık.
Annesi yoktu tuhaf aklında ne var bilmiyorum ama yok sayıyor gibi.Herşeyi yine biz yaptık.
Sonra sevdiceğimle baş başa kaldık.Film izledik.Kalkalım annem merak eder diyorum yok.
Annem zaten annesinin olmamasına üzüldü,kırıldı,sinirlendi.
Neyse bize giderken annemle konuşuyorum.Film izledik ondan geç kaldık diyemiyeceğim için.
Avizelere bakdık anne pahalıydı almadık dedim.O sıra sevdiceğim kolumdan tutup kendine bir çekti afalladım kaldım.
Niye yalan söylüyorsun diyor?Dedim sana kalkalım dedim dinlemedin nasıl açıklıcam başka durumu.
Ama çok üzüldüm o hareketi hiç beklemiyordum.Tüm neşem uçup gitti.
Oda anladı bir anda oldu dedi defalarca özür diledi.Oturduk bir köşeye ben başladım ağlamaya.
Eve gidene kadarda ağladım.Annemde diyor sen nişanlının gözlerine bakmadan duramazsın bir derdin var diye.
Dedim hastayım üşütmüşüm.Neyse en son fıstığı durumu düzeltmek için ne yapabilirim diyince bende yumuşadım.
Ama içimde bir yerlerde kırgınım.
buketim nereye karar verdiniz balayına
edaya bol şifalar diliyorum bende. hangi hastanede acaba haberi olan var mı?
Düşündüğümüz tüm oteller doluydu limak limrayı önerdiler orda yer vardı oraya gideceğiz kısmetse inşallah memnun kalırız çokta seçme şansımız olmadı geç kaldığımız için
nerdeyse tüm oteller doluydu canım limak limrayı seçtik
Hayırlı olsun buketcim nereye karar verdiniz?
Aylincim zamanla kuzucum hem çalışan hemde eve yetişmeye çalışan insanlarız.
Birde üzerine misafir ağırlamak olunca zorlanmak çok normal.
Edoşum bu akşamın tadını çıkar kuzucum.
nilay seni birgün gerçekten sopalayacağım ya çok basit şeylere takılıp kırılıp birde ağlıyorsun bak böyle alıştırma kendini hiç mutlu olamazsın
inşallah çok güzel geçer buketim.
Allah gönlünüze göre versin bekar kızlarımız
buketim mobilyaların geldi mi bana haber ver kuzucum.
nilaycım son zamanlar daha hassas oluyor herşey
hiç takma hiçbişeyi güzel geçir bu günlerini..
buketim nereye karar verdiniz balayına
edaya bol şifalar diliyorum bende. hangi hastanede acaba haberi olan var mı?
kadıköy şifada cnm..
inşallah çıkartırız fıstıgım..
geçen yine böyle tadını çıkarmaya gittik bakırköye..
ya dedim içimde bi sıkıntı var biz kavga edicez sanki dedim..
ama asla kavga edicek pozisyon yok..sevgili gibiyiz..elimi bırakmıyo sarılıyo falan..nasıl mutluyuz..
girdik bakırköye bişi dedim ben..kavga edicek bişi değil ama kesinlikle..
ooooooo bi başladı kavga..bi 5 dk yanlız bırak beni dedi..öylemiiiiiiii dedim
minüübüse atladım eve geldim..ağlayarak gelmiştim eve şimdi gülüyorum
Süper buket her işinizi halletmişsiniz
güle güle oturun evinizde
resim çektin mi
herkesin farklı yapısı durumu var işte farklı şeyler yaşanıyor
offff atamıyorum kafadan takılıveriyor sonra ağzımda aflar çıkıyor stres gerginlikten
basit baist şeyler yüzünden huzursuz oluyorum
İçine doğmuş demek ki edoşumm kıyamam.
İçimde kırgınlık var azcık umarım birazcık daha zaman geçince bende gülerim.
nilaycımm yapılarımız senle benziyo biraz en azından aşırı kırılgan olan yapımız..
canım sen kendine ne kadar desende benim ki asla üzmez beni..
kırlabiliyolar..bi anda noldugunu şaşırmıssın alınman çok normal..
nilaycım ben sana o zaman da demiştim bu kadar hassas olursan çabuk yaşlanırsın..çabuk çökersin..
ki seninki dönüp özür diliyo..benimki dönüp kıçını yatıyo..
o yüzden hemen affet olurmu..uzatma..sneinde içiinde bişi kalmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?