- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #96.881
bilgisayar işletmenliği kursuna giden varmı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu dün 2,80 yatıyorum dedin..hala dinlenemedinmi
şaka bi yanada boğazların nasıl
zeynooooooo naber
ne yaptın misafirler geldimi ne hazırladın
nurgül geçmiş olsun güzel bir hafta sonu olmuştur inş.![]()
![]()
kübracım slm
kafanda bitirdiğin iiçin bu şekilde oluyor inan benimde oluyor arada bizim oraya üniversite yapılıyor acaba büro elamın felan alsalarda asgarı ücrete razıyım sıkıldım çünkü buradan yada burdan buluyorum brikmişi
zor valla huzur olmadığı yer batıyor resmen insana
birde sen şimdi haliyle hassaslaştın evlendiğin için şimdi de bebiş var daha farklı oldu sabır et
evet canım bebekten sonra bütün hormaonlar değişiyor. o kadar hassasım ki. bebeğime her hafta bu stresi yaşatmak istemiyorum. huzur çok önemli ya. bende diyroum bana bri sürü evrak işi versinler razıyım ama gereksiz işler yapınca sinirlerim bozuluyor. adam misafir çağırmış ofise bütün arkadaşlarını toplamış pazartesi bir geliyorum ofis bildiğin ahır gibi olmuş darmadağınık. ayh sinirlerim tepeme geldi. ben evimde ağır iş yapamıyorum bebeğime bişey olmasın diye . geçen hafta yaptım sanki bebek kasıklarıma düştü o yüzden artık daha kendimi yormuyorum ama işe gelince mecbur kalıyorsunh
ben gittim zeynep bu memur olcam sevdasına tercihlerde isitiyorlardı
160saatlik bir ay sürdü belediyenin verdiği kurs
kızlar benimde iş yerinde sorunlarım var
çalışmak zorunda olmasan yeni bir iş bakıcam
en ufak şeyler kocaman problem olarak önüme sunuluyor
cumartesi gecesi saat olmuş 9 beni arıyorlar
evimde bile rahatım yok.
bura geliyorum saat 8 de sorun çıkarıyorlar.
bütün gecemi altüst ettiler
şimdi de çok sinirlerim bozuk
kübra bende isyan etmek istemiyorum Rabbim en zor anımda çıkardı bu işi karşıma böyle şikayet edince suçlu hissediyorum kendimi işi olmayan aşı olmayan insanlar var diyiyrm ama çok problem bir yerde çalışıyorum
ama dışardan bakanada ohh bir eli yağda bir eli balda geliyordur
kızlar pazar günü kalktık su yok elektrik yok
temizlik yapıcaktım neyse işte 2 3 saat sonra geldi hadi dedim eşime gel yardım et bana bitsin çabucak
tmm dedi Allah razı olsun yatağı topladı halıları siliyordum
şu hani reklamlarda leke üstüne döküyrz oxi ler varya marka vermeyeyim ondan döktüm bir yerinde leke vardı
kapağıda tam kapamadım yanımda duruyor
eşim devirmez mi
her yer ondan oldu
temizleyim derken elim yandı derim soyuldu
bembeyaz oldu
aklınızda olsun kızlar direkt elinize sakın uygulamayın
böle kabardı bembeyaz kalktı derim
sinirlendim tabi o an tartıştık biraz
neymiş kapak açık olmazmış
ee dikkat et sende dedim
temiz halıyı siliyormuşum fln filan
hala parmaklarım acıyor.üzülmesin diye bişiy demiyorum ama kemiklerime kadar sızlıyor
üstelik günümde kötü gidiyor
canım benim yorma kendini dikkat et gerekirse konuş bebeğim var ben yapamam bunları haberiniz olsun de ya öyle şeymi olur![]()
Kübra patron milleti işte ne yapıcaksın ki benim müdürüm cumartesi beni aradı bir seye ihtiyacın varmı diye sordu?yarım saat sonra haksız oldugu bir konuda bana bagırdı ben de tlfonu suratına kapattımsonra dügüne gittim aramış hiç açmadım bile tek seninki degil herkes de farklıdır ama sen hamile oldugun için çok fazla hassassın bak ben de tam tersine artık gamsız oldum
evet meltemcim biraz gamsız olmak lazım. ben son zamanlarda onu öğrenmeye başlamıştım. sallamıyorum. ama bebişten sonra olmuyor. huyum değişti resmen. normalde borçlular aradığında çok sakin konuşurdum ben adamlara anlatırdım bütün hukuki gidişatı. şimdi bağırıyorum resmen. kardeşim diyroum mecbur değilim sana cevap vermeye git borcunu öde. sonrada kendiem şaşırıyorum
bilgisayar işletmenliği kursuna giden varmı kızlar
kübracım biraz felaket tellallığı yapıcam ben..
eğer sana bişi derse temizlenmemiş
sende diceksinki ben buranın temizlikçisi değilim yapmam..elini bile sürme bence..
belki oda der tmm kübra hanım çalışma süreniz sonlandırılmıştır..
hem tazmint hem kıdem nasıl :86:
evet meltemcim biraz gamsız olmak lazım. ben son zamanlarda onu öğrenmeye başlamıştım. sallamıyorum. ama bebişten sonra olmuyor. huyum değişti resmen. normalde borçlular aradığında çok sakin konuşurdum ben adamlara anlatırdım bütün hukuki gidişatı. şimdi bağırıyorum resmen. kardeşim diyroum mecbur değilim sana cevap vermeye git borcunu öde. sonrada kendiem şaşırıyorum
o bildiğimiz şeyler sertifika olmayınca bir işe yaramıyormuş gibi oluyor nedense cnmBende gittim canım ama bilmediğim birşey öğrenmedim hep bildiğimiz şeyler
İnsanları cahil olarak yargılamak istemiyorum ama büyün bir elektronik markette yasadıgım olay;bir ürün hakkında tam bilgi sahibi olmak istiyorum bana o ürünü anlatıyor biz sonuçta iletişim kuruyoruz araya girip şarz aletleri nerde?Araç için olan şarz cihazı nereye takılıyor?Tvlerin oldugu yerdeyiz kıyma makinesi ne tarafta?Allah herkesin ama herkesin yardımcısı olsun kolay degil çok zor benim de tahammül sınırım kalmadı ki Kübra ....Zeynep sana da yazdım bunları tek sen degilsin kuzumm insanlarla ugrasmak çok zor
kafama takmamaya çalışıyorum kübra sende öyle yap.
her yerde bi takım sorunlar oluyordur.
Cnm halılarım temizdi ama içeme sinmiyor.Zeynep sana da ayrıca kızıyorum emnimi o halılar temizdir sen her hafta siliyosundur halı temizlemeye ver için rAhat etsin
Zeynep farklı birşey öğrenmiyorsun canım bildiklerini tekrarlıyorsun
ben ark. Edinmiştim hatta arkadaşımdı kaynım oldu :)))
ben bile ders anlattım o kadar yani