2011 gelin adayları buyrun sohbete

hıoşgeldin esra. ayhhh en zor zamanlar. belirsizlik. ben adetime 10 gün kala başladı kasık ağrım. kimidiyor yok bu kadar erken çıkmaz belirti. kimi aman ilaç içme ya bişey varsa. kafam allak bullak olmuştu. canım hiç kafana takma. günün geçmeden bişeyi öğrenemiyorsun.hakkında hayırlısı. ilaç içme sen yinede ne olur ne olmaz.

Benimde 11 gün var.
Yani eşime göre yumurtlama dönemi bu günler, zaten hamilelik oluşturacak bir durumda olmadı.
Bel ağrımda iş yaptığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Fakat bu gaz sancısı bırakmıyor peşimi, eşime doktor ilaç vermiş ama içme diyorlar...

canım yumurtlama dönemii dr ların dediğine göre adetin 10 12 ve 14 . günleri .yani o zaman tahmini yumurtlama dönemin şimdiki zamanlar .eşinin dediği gibi. ama durum değişiyor. çünkü ben adet biter bitmez yaşadığım bişeyden sonra bir kaç gün sonra başladı bu kasık ağrılarım. benimde yumurtlama günüm daha gelmemişti yani sözde. ama bende olan olmuş.

o yüzden çok takılma bu yumurtlama mevzuna evdesin dinlenmeye çalış ve ilaç alma. olacak diye bişey yok. ama olma ihtimalide var bunuda bil.

En iyisi ilaç almamak.
Bakalım sonuç ne olacak, tedirgin olduğum bir konu var, Anakara'dayken doktor hamileler için kaplıca ve havuz suyu kesinlikle önermiyordu. Benimde olduysa o dönemde olmuştur, ayrıca ben ikisinede girdim.
İnşaAllah hayırlısı olur canımcım.
Ya kızlar az muhabbet edelim, ben 2 gibi kalkıcam yine, yatak odam temizlenecek ve işim bitecek...

evet ya kimse konuşmuyor. benimde canım sıkıldı.

esracım canını sıkma daha şimdiden. rabbim o kadar büyük ki. sen bebeğinin varlığını öğrenene kadar olan hiç bişey ona zarar vermiyor. esranında benimde ilk aklımıza gelen ayh ben şöyle yapmıştım ama demek o zaman bebek varmış demek oldu. ama sonra öğrendik. bişey olmuyormuş. sadece dikkatli ol bundan sonrası için. 11 gün sabır

kızlarrrrrrrrrr yemekleri yedinizmi..
bugun böyle gecmez hadi muhabbet edelim..
akşama evde ne yemek var..
denizim senin niye moralin bozuk ben anlamadım..
eşin kendi ailesiyle kavga etmiş senin yüzünden değilki..

kızlarrrrrrrrrr yemekleri yedinizmi..
bugun böyle gecmez hadi muhabbet edelim..
akşama evde ne yemek var..
denizim senin niye moralin bozuk ben anlamadım..
eşin kendi ailesiyle kavga etmiş senin yüzünden değilki..

eda midem iyi değil ne yapacağımı bilmiyorum. et li bişey yiyemiyorum midem almıyor. sebze yapmam lazım. dün canım patlıcan kızartması istedi. yaptımyedim yoğurtlu ama bütün gece mide ağrısından öldüm. midem iyice hassaslaşmış ya ağır geldi. korkuyorum yemek yemeğe bile.

Ankarada hangi kaplıcaya geldin canım Kızılcahamam mı?

mideni rahatlatıcak şeyler ye balım..
mesela hergün orda ayran bulundur..
mideye iyi bakmak lazım..

Neyse yoksa bile dikkatli olmuş olalım en azından...
Deniz'cim benimde haftasonu pek iyi geçmedi, dün tartıştık (

slm kızlar ben geldimmm...acayip yoğun bi h.sonu geçirdim bende.c.tesi sabahı k.validemler kahvaltıya geldi sonra onlarla dışarı çıktık akşam geri döndük bişiler yedik
ananelerine gittik ordan kuzenleriyle bize geldik.bizde kaldılar evde yemek yok gecenin 2sinde kalkıp bişiler hazırladım onlara...sabaha karşı uyuduk.sabah kahvaltı yap üstünden ortalığı topla onlarla dışarı çıktık.eşimin bir arkadaşı fotoğrafcı dış çekimlerimizi hala alamamıştık sonra onlarla görüştük resimlerimizi seçtik.bizi eve bıraktılar eee o kadar gelmişken yukarı davet ettik bide onları ağırladım ölüyorum yorgunluktan...pazar günüde mevlüt okutucam bu haftada çok yoğunum halı sil cam sil temizlik yap halledebilirim umarım hepsini

bu arada fotoğraflarınıza ne kadar para ödemiştiniz kızlar

mideni rahatlatıcak şeyler ye balım..
mesela hergün orda ayran bulundur..
mideye iyi bakmak lazım..

evet canım yağlı kızartma falan hamur işi yasak normalde hamilelere. birde benim midem normal değildi zaten hepten bozdum. çalışırken ev yemeği sebze bulmakta zor. şimdi bir yer buldum bugün ordan ev yemeği satıyor alıp deneyeceğim

bizimki dış çekim değildi canım 14 poz 3 er tane aileler için verdiler. küçük albüm. birde büyük çerçeveli. 525 tl verdik.

kızlar haftasonlarınız çok yoğun geçmiş, bende eşim ede diye haftasonu temizlik yapmadım ama dün kahvaltı yapmadan çıktı diye sinir oldum ve yine süpürgeyi çıkardım, sildim süpürdüm....

Güzel canımm orayı seviyorum Soguk Su Milli Parkı var gittinizmi bilmiyorum çok güzel piknik alanıdır ben de İstanbulun suyunu hiç sevmedim çok tatlı hep hazır içiyorum
Evet canım Asyafine gittik.
Ama harika suyu var, 2 günde saçlarım ve ayaklarım çok güzel oldu.
Buraya geldik yine kötü oldu sudan (

bizimki dış çekim değildi canım 14 poz 3 er tane aileler için verdiler. küçük albüm. birde büyük çerçeveli. 525 tl verdik.

hımmm ...canım bizde 600-700 gözden çıkarmıştık.her sorduğumuzda da konuşuruz fiyatı diyordu bize.bide kuaföre de geldi.dış çekimdi.2 kaynana albümü bir bize albüm 55 foto var.büyük çerçeveli yapacak bi tane de 400 tl dedi.ilaç gibi geldi bize valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…