2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar

bugün işteydim bu saate kadar.1.5 aydır gitmedi müfettiş.hala onunla uğraşıyoruz.bittik yani...

nesrin bi ceee diyip gittinnnn anlatsana nerelerdeydinnn

Slm kızlaar, haftasonu olduğu için olsa gerek topic bomboş.
Belim çok ağırıyor, işlerdenmidir anlamadım, fenalardayım...
Nasılsın seastarcım ismini unutuyorum sürekli

kızlar iyi geceler

eda sanırım rahatsızlanmış.bebeği melek olmuş.geçmiş olsun cnm.hayırlısı böyleymiş.sen iyi ol yeter.

kızlar 2 haftaya evimize geçiyoruz inş.bu hafta elektrik gelio.ekimde 1 hafta izin almak istiyorum bakalım

günaydın kızlar nasılsınız
ben yorgunum
yoğun bi hafta geçirdim
cumartesi misafirler geldi öldüm yorgunluktan
bide eşimin kuzeni bizde kaldı
kayınvalidem bakıyo ona normalde
ama o da izmir e düğüne gitti bu hafta sonu
bu durumda kuzeni de bize geldi tabi 2 gece kaldı
dershaneye başladı bide dünde erken kalkmak zorunda kaldım o yüzden
üff ya bu hafta hiç dinlenemedm
önümüzdeki hafta sonu full yatmayı düşünüyorum umarım başarablirim
bide kayınvalidem bu akşam üzeri gelicek herhalde
gene yemek yapıp bize çağırmam lazım
kızlar sanırım bu sorumluluklar bana ağır geliyo yaa alışamadım sanırım daha
moralim bozulmaya başladı
yoruldum (((((

nasıl geçti hafta sonunuz

benim berbattı özellikle cumartesi eşimle kavga ettik saçma sapan şeyler yüzünden neyseki pek uzun sürmedi

günaydın kızlarrrr
günaydın denizim..
eşler zqaten nerde saçma konu var onu bulup kavga çıkarıyolar..takmıcaksın denizim..
benimde c.tesi temizlikle geçti..ertesi günde biraz dinlenme sonra yemek..yine dısarı çıkmadım..bakalım bugun eşimle gezicez iş çıkışı..

Günaydın kızlarr bizde cumartesi günü balayı işini hallettik. Pazar günüde ufk tefek eksiklerimizi halettik halı ve mutfak masası eksiğimiz var onlarda hallolursa herşey tam olacak

Günaydın kızlar ben geldim.

Deniz uzamamasına sevindim canım.Dört dörtlük olmuyor malesef.

Bende cumartesi evdeydim akşam üzeri gelinlik provasına gittim.
Annemler seçtiğim modeli basit buldu.Hatta yengem gelinlikçinin yanında başka yerlerede bak dedi küplere bindim.
Anlaşmıştım çünkü kaporasını bile vermiştim.İçinde neyle rahatsam onu giyoyorum ama anlatamıyorum.
Neyse dediğimden vazgeçmedim tabi.

Ordan çeyizci dünkkanına girdik.Yatak örtüme,günlük yatak örtüme,boncuklu takıma,yatak kılıfına,klozet takımına karar verdik.

Pazar günüde sabah erkenden kalktım sevdiceğimin yanına gittim.Annesi evde yokmuş teyzesine gitmiş.
Birlikde kuzenine kahvatıya gittik.Orda benim çok sevdiğim teyzeside vardı.
Hep birlikde çıktık.Evin ölçüsünü alıp tül perde olayını hallettik.Eve perde değilde güneşlik diktirdim.
Öyle bir şey yapmışlar ki,perde diktirseydim duvar köşelerinde kalıyordu ve pencereyle aralarında baya bir boşluk var vede petekler var.
Tülcüde dedi zaten o şekilde olmaz diye.

Ordan çıktık mobilyacıya girdik.Konsol,6 kişilik masamı,gümüşlüğümü ve aynı o takımın tv sehbasını aldık çıktık.
Annesi yoktu tuhaf aklında ne var bilmiyorum ama yok sayıyor gibi.Herşeyi yine biz yaptık.

Sonra sevdiceğimle baş başa kaldık.Film izledik.Kalkalım annem merak eder diyorum yok.
Annem zaten annesinin olmamasına üzüldü,kırıldı,sinirlendi.
Neyse bize giderken annemle konuşuyorum.Film izledik ondan geç kaldık diyemiyeceğim için.
Avizelere bakdık anne pahalıydı almadık dedim.O sıra sevdiceğim kolumdan tutup kendine bir çekti afalladım kaldım.
Niye yalan söylüyorsun diyor?Dedim sana kalkalım dedim dinlemedin nasıl açıklıcam başka durumu.
Ama çok üzüldüm o hareketi hiç beklemiyordum.Tüm neşem uçup gitti.
Oda anladı bir anda oldu dedi defalarca özür diledi.Oturduk bir köşeye ben başladım ağlamaya.
Eve gidene kadarda ağladım.Annemde diyor sen nişanlının gözlerine bakmadan duramazsın bir derdin var diye.
Dedim hastayım üşütmüşüm.Neyse en son fıstığı durumu düzeltmek için ne yapabilirim diyince bende yumuşadım.
Ama içimde bir yerlerde kırgınım.

herkese günaydınnn

ctesi evimdeydim yemek masam geldi
storlarımı taktık

pazar günüde şimdiki evimdeydim çeyizlerimi fln toparladım oda oda ayırıp kutuladım

sinirlerim bozuldu cumartesi hiç birşey yapmadım öylece herşeyi attım yere üstümü çıakrdım attım herşeyi çok gerilmiştim pazarda kahvaltı yaptık işte nişana gittik eve geldim yine iş yapmadım eşim akıllı anladı elimi sürmücem kendi yaptı ütü yaptım annemlre gittik yemeğe geldim çamaşır ykadım astım bir kısım ütülendi birazı kaldı yemek yaptım ve yattım

sosyal diye bişey kalamdı iş iş iş ev ev ev bende bunalımlardayım pöffffffffffffffffffff

kendime zaman ayıtmak istiyorum artık

kavgamızın sebebi cumartesi sular gidece dediler bebnmide çeyizden getirdiğim bir kovam var başka su kapı yok kayınvalidemelrinde 20 tane damacana kapı var onlar hazır su içiyorlar ve dolduruyorlar boş 4-5 tane vardı eşim şunlardan alıp doldururuz olur insanlık hali dedi misafir felan gelir lazım olur ki biz musluk suyu içiyoruz yani sonra kayınpeder demezmi onlara o sudan doldurmayın o su dediği de bizim günlük içtiğimiz yediğimiz su eşim bir üzüldü benim yanımda bir damacanayı boş olanı kıyamamdı ya oda attı damacanayı fırlattı ıktı yukarı ertesi gün annemlere gidicekerldi beni onlarla göndermedi otur evde bırak gitsinler onlarda bana söylendi annene gitmek istemiyorsun sorarsa gelemdi deriz felan bende eşim yarın gidicez dedi dedim şimdi sorun yaşamak istemiyorum dedim annemi aradım böyle böyle zaten kayınvalidem anatımış deniz gelmek istemedi demiş annemde aradık görüştük yarın birlikte gelicekelr olsun demiş genç onlar belki planları vrdır siz yabancımısınız demiş güzelce cevaplamış
sonra tabi surat yapıyorlar ay ne zor aynı çatı altında yani yaşlı diyorum geçiyorum ama hiç çekilmiyor çocuk gibi tripleniyorlar sinirlerimi bozdular

eşimde sonra yine demezmi çıkıcaksın işten çalışmıcaksın ne alakaysa yani herkesin bir karın sağrısı vardı iyicene sinir oldum bütün hafta sonu

günaydın denizim aylinim edam ve diğer tatlı kızlar
nasılsınız
iyi bir hafta olsun herkese herkesin dilekleri kabul olsun aminnn

denizim sıkma canını balım.
aylinim Allah kolaylık versin inşallah bu hafta dinlenirsin canım

kızlar benim haftasonum güzeldi.
cumartesi 2 ye kadar eğitim vardı ofisteydim..
sonra eve gittim yemek yaptım evi süpürdüm. eşimle sinemaya gittik.
pazarda kankamla buluşacaktım.
ama ablam aradı yünlerini yıkamak için söz vermiştim ablama. gel ayşe yardıma dedi. arkadaşımla buluşucam dedim triplere girdi.
ok dedim. arkadaşımı aradım anlayışına sığındım iptal ettim günü.
pazar kahvaltıdan sonra ablama geçtim
eşim bana kahvaltıda full geziyosun bakıyorum dedi sesimi çıkarmadım.
:)
bigün sesimi çıkarırım ama şimdilik gerek yok.

ablama gittim yünleri yıkadık baya yorulduk çay vs. döndüm 4-5 gibi. sonra 2 film izledik eşimle. biraz uyuduk. ben bi ara oyun oynarken bilgde eşime esti heralde bulaşık makinesini boşalttı çamaşırları topladı

sonra ben gece 11 gibi uyandım.
mutfak berbattı bi güzel temizledim. uyku tutmadı oyun falan derken 2buçukta uyudum tekrar.

yeni iş genel anlamda iyi gibi. bazı eksikleri var ama olsun. inş başka eksiği çıkmaz. eve yakın olması da çok güzel.
bu arada ingilizcemin gelişmesi için baya iyi olacak.

az geçmişi okuyayım özledim muhabbetinizi.
edacım otelime giriş yapar mısın bu arada hemşerim benim..

Günaydın kızlarr bizde cumartesi günü balayı işini hallettik. Pazar günüde ufk tefek eksiklerimizi halettik halı ve mutfak masası eksiğimiz var onlarda hallolursa herşey tam olacak

Hayırlı olsun buketcim nereye karar verdiniz?

Aylincim zamanla kuzucum hem çalışan hemde eve yetişmeye çalışan insanlarız.
Birde üzerine misafir ağırlamak olunca zorlanmak çok normal.

Edoşum bu akşamın tadını çıkar kuzucum.

hadi gözün aydın bukom..kolayladınız maşallah..
Rabbim güle güle huzurla oturmak nasip etsin..

kızlar dün nurgülle konustuk..
çok hastlanmış..sesi zor çıkıyodu telde..grip olmus ama ağır atlatıyo baya..

Şu ara salgın var kızlar aman dikkat.

Eda ne yaptı acaba buğün ameliyat olacakdı.Hafta sonuda aklımdaydı.
Haber alırsanız yazarsınız hemi kızlar?Facem olmadığı için pek iletişim fırsatım olmuyor malesef.

Düşündüğümüz tüm oteller doluydu limak limrayı önerdiler orda yer vardı oraya gideceğiz kısmetse inşallah memnun kalırız çokta seçme şansımız olmadı geç kaldığımız için

Sağol canım nurgüle de geçmiş olsun dediğimi söylersin kavuşmuş mu eşine özlemden zayıf düşmüştür bünyesi aşk insana çok iyi geliyor

Aynı çatı altında geçinmek gerçekden zor denizim.Eşinde azcık sitresini senden çıkarmış sanki.Çıkmanı istediğinden değil belliki.
Yada ne bileyim artık ev işlerine dokunmadın diyede olabilir bilemiyorum.Allahım güzel geçimler versin inşallah.Hiç bir şeye üzülme takma kafanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…