sinirlerim bozuldu cumartesi hiç birşey yapmadım öylece herşeyi attım yere üstümü çıakrdım attım herşeyi çok gerilmiştim pazarda kahvaltı yaptık işte nişana gittik eve geldim yine iş yapmadım eşim akıllı anladı elimi sürmücem kendi yaptı ütü yaptım annemlre gittik yemeğe geldim çamaşır ykadım astım bir kısım ütülendi birazı kaldı yemek yaptım ve yattım
sosyal diye bişey kalamdı iş iş iş ev ev ev bende bunalımlardayım pöffffffffffffffffffff
kendime zaman ayıtmak istiyorum artık
kavgamızın sebebi cumartesi sular gidece dediler bebnmide çeyizden getirdiğim bir kovam var başka su kapı yok kayınvalidemelrinde 20 tane damacana kapı var onlar hazır su içiyorlar ve dolduruyorlar boş 4-5 tane vardı eşim şunlardan alıp doldururuz olur insanlık hali dedi misafir felan gelir lazım olur ki biz musluk suyu içiyoruz yani sonra kayınpeder demezmi onlara o sudan doldurmayın o su dediği de bizim günlük içtiğimiz yediğimiz su

eşim bir üzüldü benim yanımda bir damacanayı boş olanı kıyamamdı ya oda attı damacanayı fırlattı ıktı yukarı ertesi gün annemlere gidicekerldi beni onlarla göndermedi otur evde bırak gitsinler onlarda bana söylendi annene gitmek istemiyorsun sorarsa gelemdi deriz felan bende eşim yarın gidicez dedi dedim şimdi sorun yaşamak istemiyorum dedim annemi aradım böyle böyle zaten kayınvalidem anatımış deniz gelmek istemedi demiş

annemde aradık görüştük yarın birlikte gelicekelr olsun demiş genç onlar belki planları vrdır siz yabancımısınız demiş güzelce cevaplamış
sonra tabi surat yapıyorlar ay ne zor aynı çatı altında yani yaşlı diyorum geçiyorum ama hiç çekilmiyor çocuk gibi tripleniyorlar sinirlerimi bozdular
eşimde sonra yine demezmi çıkıcaksın işten çalışmıcaksın ne alakaysa yani herkesin bir karın sağrısı vardı iyicene sinir oldum bütün hafta sonu