2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar çıkıyorum
yarın misafirler geliyo
markete uğrıycam
eve gidicem yemek temizlik hazırlık yapıcam
oooff çok işim var
hadi iyi tatiller öptüm hepinizi

bimde 5 lt lik cam kavanozlar var, 3.95 tl.. ben aldım iki tane turşu kurmak için.. turşuyu plastik değilde cam kavanoza kurduğunuzda daha güzel oluor.. pazarda gördüm onun gibi camı kabartmalı çiçekli bile değildi düz 4ltlik cam kavanoza 9tl dediler.. bimdeki baya uygun.

Esracım bende gitsem mi gitmesemmi derken size yazayım dedim alıcaktınız aklıma geldi ne demek

salı günü yine hatırlatırım aktüeli :))

Esrass senin düğünün bu hafta sonu demi nasıl gerginiğin geçtimi

ahh simdi gordum sorunu canım,gecmisi okuyordum pardon....

evet dugunum yarın:)

bu gece yola cıkıyoruz...kazasız belasız atlatırız insallah...

brz daha iyiyim ama duygusalım hala,annem uzuluyor cok aglıyor...tansıyonu cıktı kadının bır haftadır...

dun gece annemin evinde son kez uyudum ay nebileyim bir garibim iste ya...ne zaman kurtulcam ben bu duygusalliktan....kendim bile aglamak istemiyorum artık,yarından snr esimle birlikte olcaz hep boyle aglayıp durursam onu da bıktırcam...

ne diyeyim canım beni bilmediğin için haklısında ben yıldırımı hiç bilmiyorum ve ne zaman bilmediğim bir yere gitsem kayboluyorum tam bir yol özürlüyüm

kızlarr ben de kacıyorum artık,yarın dugunum var dua edin sorunsuz atlatalım...haftaya balayındayım ondan snrki hafta burdayım...insallah guzel haberlerle gelirim ve su duygusallıktan kurtulmus olurum artık....

KIB, gorusmek uzere....

herkese iyi akşamlar kızlar
ismimi hemen silmişsiniz ((
herkes nasıl
cok uzun zaman oldu gelemedim
cok değişikler oldu bir telaşla ancak toparlandık
sizlerde ne var ne yok nasılsınız?

nesrin nasılsın cnm hoşgeldin merak ettim senii
nasıl geçti fotolarını bekliyourz haberin olsun

kızlar dün göksel konserine gittik
çok güzeldi
gökselden böyle performans beklemezdim.
çoştu millet baya.bende oynak tabii dayanamadım gençlikle beraber tepinip durdum
amaa eve geç geldik çok uykum vardı tamamen aklımdan çıkmış
d.kont. hapımı içmeyi unuttummm
bu akşam ikisinide içicem değil mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…