• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nilaycım kayınvalidemi iki gündür görmedim iş çıkışı düğün ve temizlik yapınca annemin

iki dakika uğradım onuda laf çarptırdı bir daha gelip gelin alıcı yapcaktık merak etmişler bizi gelmeyince

bende hiç birşey demedim eşime dedim ailene bir dahakine geç geleceğimizi söylede laf sokmasınlar bana :))))

yani bugüğnkü psikolojim onun ne düşündüğü değil ne düşündüğümdür :)))))

Bana fikir verin kızlar küçük odamı yemek odası mı yapayım?

Eğer salona koyarsam tıkış tıkış olacak.
Birde yemek takımı,kahvaltı takımı,su bardağı takımı koymak için büyük tv ünitesi almak zorunda kalacağım.
Ama sürekli salonda oturulacağı için çok çabuk tozlanır,kırılır,ferah olmaz diye düşünüyorum.

Küçük odama yemek masası,konsol,gümüşlük ortaya halı perdesi,bu şekilde düşünüyorum.

Salonumada oturma grubu,tv ünitesi,ortaya sehpa ve halı düşünüyorum.
Böyle yaparsam salonumdaki fransız balkonumun camıda kapanmıcak.
Diğer türlü yemek masasını sığdırırsam kapanacak.
Çok kararsız kaldım yardımmmm please:6:

Nilaycım kayınvalidemi iki gündür görmedim iş çıkışı düğün ve temizlik yapınca annemin

iki dakika uğradım onuda laf çarptırdı bir daha gelip gelin alıcı yapcaktık merak etmişler bizi gelmeyince

bende hiç birşey demedim eşime dedim ailene bir dahakine geç geleceğimizi söylede laf sokmasınlar bana :))))

:1::1:

Süpersin tek kelimeylee :71:

Nilay ben ferahlığı seviyorum kalabalık eşyalardan göz yoran şeylerden çok sıkılıyorum nedense

bence küçük odanı şimdilik yemek odası yap istersen çocuk oldumu ki o kadar oladan inş. Ev alırsınız salona alırsın

yani aslında hepimizin az çok evini gördün af-klında biraz bişeyler belirlemişindir yada mobilyalrın internet sitelerinde dizlmiş dizaynlar var bak fikir olur belki

eşyaya karar vermeden önce eve gidip güzelce kafanızda iyicene yer edin tasarlayın eşyalrada bakın netleşşin

Nilay ben ferahlığı seviyorum kalabalık eşyalardan göz yoran şeylerden çok sıkılıyorum nedense

bence küçük odanı şimdilik yemek odası yap istersen çocuk oldumu ki o kadar oladan inş. Ev alırsınız salona alırsın

yani aslında hepimizin az çok evini gördün af-klında biraz bişeyler belirlemişindir yada mobilyalrın internet sitelerinde dizlmiş dizaynlar var bak fikir olur belki

eşyaya karar vermeden önce eve gidip güzelce kafanızda iyicene yer edin tasarlayın eşyalrada bakın netleşşin

Bende tıkış tıkış hiç hoşlanmıyorum.
Mutfağım küçük olduğu için konsola vede gümüşlüğe ihtiyacım var.
Yoksa alıdığım yemek takımları,su takımları ortada kalacak oturma odasında olursada hoş olmaz.
Çekmece gibi kısımlara koymak zorunda kalabilirim ordada kırılabilir.

Benim tek düşüncem kayınvalidem gelirse küçük odada kalırdı.
Birde kalabalık misafirim gelirse masaya sığmaz ayrı odalarda oturmak zorunda kalırlarsa hoş olmazdı.

Ama şimdi tekrar bakdımda nurgülün evine benziyor evim oda öyle yapmış.Yemek odasını ayrı tutmuş güzelde olmuş.

Selam hatunlar ben geldim

Buluşma olmuyormuş üzüldüm:(

İşlerim çok yoğundu ancak geldim.Ofisede bu sabah erken geldim.
Akşam gelinlik ayakkabısına bakmam lazım yarın provaya gitmem lazım.
Pazar evin ölçüsünü alıp eşyaları seçmem lazım off off...

Buket bu arada sen ne yapsın kuzum geldi mi mobilyacı?
Edoşş keki denedin mi?Denediysen tadı nasıl oldu?
Aylin iltihaplanma vardı buğün nasılsın şekerim?
Yeliz hoş gelmişsin.
Deniz davet ettin mi misafirlerini bakayım?Ettiysen kayınvaliden bir şey dedi mi?
Diğer hatunlar sizler nasılsınız?

Sustum sustum çenem düştü yine :1:

ben biraz daha iyiyim nilaycım ama bugün adet oldum biraz ağrım vardı gene
evin ölçüsünü alıcam dedin ya
bence her eve uyabilecek eşyalar al nilay benden sana tavsiye
sonuçta o evde oturmayacaksın kira yani

Buketcim dibimde olsan gelmicem sana şekerim düğünüme uzaklığı dedin gelmedin araban altında bari denizcim hem tanışırız hem evine bakarım olmadı bir kahve içelim demedin tarif ederdim hoş yıldırımda oturuyoruzda köyde oturmuyotuz yani yol var iz var levhalar var ve heykel bizim ev arası 10dk araba ile dışarda bile oturabilirdik dib dibeyiz ama icraat yok çalışıyoruz bir 1 saat bile yeterdi

(gerçi mecbur değilsin ama bütün gün burda ruhen beynen birlikteyiz)

diğr kızlar o yakadan bu yakaya gidiyor buluşmak için en azından çaba göstriyorlar

denizim çok asabi gördüm tatlım seni
sakin ol sakin.....

ammaaaan salla gitsin neden hesap vermek zorundasınız ki bence eşinde sölemesin geç gelicez falan diye
sen onlarla altlı üstlü oturuyosun diye hesap vermek zorundamısın yani hayret bişey
bak bende sinirlendim şimdi :19:

şimdi tek gözeli gümüşlükler var yani benim tv ünitenin bardak koyduğum tarafı kibar onlardan al alacaksan yoksa ikili gümüşlükler hoş değil
nilay gözünde büyütme abarmadığın sürece rahatlıkla sığıyor canım
benim de hale eksiklerim olsada herşeyden çift çift vardı ama yinede sığdı tv üniteme mutfak dolabıma sonra ay keşke almasaydım deme

Yok kız ne asbisi buket kahveye çağırmışda beni ona yazdım yane

3. Oldu aylin yani

yağmur yağdı dışardaydık eşim biliyor ve diyor çıkalım şuraya gidelim diye sel götürdü sandık merak ettik

yani bencede saçma ama anlamıyor merak ediyorlarmış haber verin diyor

hem merak ediyorlar hem aramıyorlar eşim dediki salla ne vercem şimdiye kadar merka etmemişlerdi beni evlenmeden önce gece yarıları girdiğim oldu şimdi etmişler diyor

Yok kız ne asbisi buket kahveye çağırmışda beni ona yazdım yane

3. Oldu aylin yani

yağmur yağdı dışardaydık eşim biliyor ve diyor çıkalım şuraya gidelim diye sel götürdü sandık merak ettik

yani bencede saçma ama anlamıyor merak ediyorlarmış haber verin diyor

hem merak ediyorlar hem aramıyorlar eşim dediki salla ne vercem şimdiye kadar merka etmemişlerdi beni evlenmeden önce gece yarıları girdiğim oldu şimdi etmişler diyor

heheh doğru demiş eşin
boşver ya dediğim gibi sen onlarla altlı üstlü oturuyosun diye
hesap vermek zorunda değilsin yani herşeyde
allah allah sende koskoca insansın yani ne zaman gelip gideceğini bilirsin herhalde

kızlarr akşam yine annemdeyimmm oooooooooo süper haber ya. benimkini kandırdım börek var dedim zeytinyağlı baklavaa... ohh bu akşamda yemek derdinden kurtuldumm

Bende ilk kez gideceğim için heyecanlıyım

süslenip püslenip gideyim de sevinsinler şimdi ay zayıflamışşın surana ne olmuş felan demeye başlarlar iyi görsünler beni 2 ay oldu görüşmeyeli

şimdi tek gözeli gümüşlükler var yani benim tv ünitenin bardak koyduğum tarafı kibar onlardan al alacaksan yoksa ikili gümüşlükler hoş değil
nilay gözünde büyütme abarmadığın sürece rahatlıkla sığıyor canım
benim de hale eksiklerim olsada herşeyden çift çift vardı ama yinede sığdı tv üniteme mutfak dolabıma sonra ay keşke almasaydım deme

Salonu ferah tutmak için şart canımcım.
Ayy tamam sakinim elbet bir şekilde halledeceğiz.:74:

Back