2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nilay ben askılı beğeniyrum güpürlü gibi dantel olan şimdiki abiyeler tek tek askı kol farklı bak
maggıe store onların gelinlkilerine bak gelinlik 21 e bak

Fikir için teşekkürler denizim.
Bir bakınayım.Şimdi bende tülden istiyorum ama altındaki küpürüm hareketli gögüs kısmı sade drape tülden üzerine tekrar küpü sanki ekleme gibi durur gibi geldi.Öyle bir model gördümde beğenmedim araştırmaya devam edeyim.

bende 3. resimdeki kolu beğendim. ilk resimdeki tek omuz için göğüs kısmının biraz açık olması gerekiyor o kadar açabilirmisin blilmiyorum canım.

yok canım saçma değil ama dağılabilir kek tanecikleri. rondadan geçirdikten sonra hazırladığın pudinge bulasan daha iyi tutarlar birbirlerini. sonra bir kat ondan br kat meyve koyarsın

Benimki içden gelecek kübroşum o yüzden drapeli olan gögüs kısmı daha yukarda olacak onun ki gibi açık durmayacak.
Fikir için teşekkürler.

Edoşumm meyve fikri bencede hoş,fikrin hiçde saçma değil değerlendirmiş oluyorsun işde ne güzel.

ayh nilay ben unuttum sormayı yazdıysanda görmedim neye karar verdin canım şimdi. kaça anlaştın

1500 kübroşum diktiriyorum tanıdık bildik yere.
Kuzenim orda diktirmişti biliyorsun.Kuzenimin nişanlısıda orda diktiriyor düğünleri 29 ekimde.
Arkadaşımın ablasıda orda diktirmişdi.Bende orda diktiriyorum en azından içim rahat.

en doğru kararı verdin canım. tanıdık bildik yer hem üzerine göre olacak iyi fiyatta vermiş. boşver en azından için rahat. ben çok bakındım fatihe falan veren yok o fiyatı biliyorsun bende 1600 e diktirmiştim.

Çok tersde kalıyor orası bana zaten kübroşum o nedenle seninde desteğinden sonra ordan emin oldum.
Tabi sevdiceğimde kararı bana bırakınca içim rahat etti.

Bende daha öğlen yemeği yemedim ne yesem diye kara kara düşünüyorum afiyet olsun esroşum.
sizin şirkette yemek yokmu canım sizdemi dışarda yiyosunuz.
allah allahh nasıl dayandın esra ben olsam kırk kere arardım getirmiyormusunuz diye. ben bugün yemedim bişey akşam annemdeki yemeğe saklıyorum kendimi.

kız aramazmıyım yüz kere aradım hep yolda yolda diyolar. Sen niye aç aç duruyosun atıştırsana bişeyler açlığa tahammülüm yok hiç çok miğdem bulanıyo yemezsem.

ayh kızlar kayınvalidem aradı şimdi kardeşinin tornunun sünneti varmış. aslında sende gelmen gerekirdi ayıp olacak dedi. bende isterdim ama şimdi ablamda geliyor yani nasılbozayım planımı. hem sünnet kınası bu cumartesi düğünü olacak ona gideriz dedim beraber. biraz üzüldü ama kızlar yanlışmı yaptım sizce

salatalık yiyorum canım. şimdi şimdi biraz açlık hissettim yersem akşam yemek yiyemem annem döktürmüştür. akşama saklıyorumm performansımı.

hayır tabikide ne yanlışı canım sen daha önceden yapmışsın zaten planını heryere beraber gitmek zorunda değilsiniz ayrıca düğünüde varmış oraya gidersin. Altı üstü mevlüt yokluğunu farketmezler bile canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…