- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.541
Eki Görüntüle 256806 Eki Görüntüle 256801 Eki Görüntüle 256802 Eki Görüntüle 256803 Eki Görüntüle 256804 Eki Görüntüle 256805
Kızlar ben gelinliğimin gögüs kısmını drape istiyorum.
Sizce hangi kol daha uygun olur?Ben şu tek omuza bayıldım ama olur mu bilemedim.
Nilay ben askılı beğeniyrum güpürlü gibi dantel olan şimdiki abiyeler tek tek askı kol farklı bak
maggıe store onların gelinlkilerine bak gelinlik 21 e bak
bence ilk resimdeki güzel canım
3cü resimdeki de güzelben böle dante kol taktırıorum gelinliğime ama daha uzun
gamze özçeliğin kolundan
Eki Görüntüle 256806 Eki Görüntüle 256801 Eki Görüntüle 256802 Eki Görüntüle 256803 Eki Görüntüle 256804 Eki Görüntüle 256805
Kızlar ben gelinliğimin gögüs kısmını drape istiyorum.
Sizce hangi kol daha uygun olur?Ben şu tek omuza bayıldım ama olur mu bilemedim.
kızlar ödeme için arıyorum milleti..
yazamayabilirim elimde koca bi liste var..
çabuk çabuk yapıp döneyim aranıza..
kalan kekleri rondodan geçireyim
kelepçeli kalıba koyayım yarısını..
vanilyalı puding yapayım üzrine dökeyim
sonra kalan keki koyayım
onun üzerinede çikolata sosu..
kendim düşündüm kübradan esinlenerek nasıl olur??
saçmamı
Gelinlikçimde 3. resimdekini önermişdi.
Cuma yada cumartesi provam var bakalım neye karar vereceğiz.
bende 3. resimdeki kolu beğendim. ilk resimdeki tek omuz için göğüs kısmının biraz açık olması gerekiyor o kadar açabilirmisin blilmiyorum canım.
yok canım saçma değil ama dağılabilir kek tanecikleri. rondadan geçirdikten sonra hazırladığın pudinge bulasan daha iyi tutarlar birbirlerini. sonra bir kat ondan br kat meyve koyarsın
ayh nilay ben unuttum sormayı yazdıysanda görmedim neye karar verdin canım şimdi. kaça anlaştın
1500 kübroşum diktiriyorum tanıdık bildik yere.
Kuzenim orda diktirmişti biliyorsun.Kuzenimin nişanlısıda orda diktiriyor düğünleri 29 ekimde.
Arkadaşımın ablasıda orda diktirmişdi.Bende orda diktiriyorum en azından içim rahat.
ayy kızlar aptal fast food a sipariş verdim tam 1,5 saat sonra geldi sanki anadalo yakasından avrupa yakasına istedik
ayy kızlar aptal fast food a sipariş verdim tam 1,5 saat sonra geldi sanki anadalo yakasından avrupa yakasına istedik
en doğru kararı verdin canım. tanıdık bildik yer hem üzerine göre olacak iyi fiyatta vermiş. boşver en azından için rahat. ben çok bakındım fatihe falan veren yok o fiyatı biliyorsun bende 1600 e diktirmiştim.
sizin şirkette yemek yokmu canım sizdemi dışarda yiyosunuz.Bende daha öğlen yemeği yemedim ne yesem diye kara kara düşünüyorum afiyet olsun esroşum.
allah allahh nasıl dayandın esra ben olsam kırk kere arardım getirmiyormusunuz diye. ben bugün yemedim bişey akşam annemdeki yemeğe saklıyorum kendimi.
Esra ben öyle geç gelince almıyorum :)
aa 1,5 saat bana gelirler o zmana kadar sevmiyorum bekemeyi hiç
sizin şirkette yemek yokmu canım sizdemi dışarda yiyosunuz.
kız aramazmıyım yüz kere aradım hep yolda yolda diyolar. Sen niye aç aç duruyosun atıştırsana bişeyler açlığa tahammülüm yok hiç çok miğdem bulanıyo yemezsem.
ayh kızlar kayınvalidem aradı şimdi kardeşinin tornunun sünneti varmış. aslında sende gelmen gerekirdi ayıp olacak dedi. bende isterdim ama şimdi ablamda geliyor yani nasılbozayım planımı. hem sünnet kınası bu cumartesi düğünü olacak ona gideriz dedim beraber. biraz üzüldü ama kızlar yanlışmı yaptım sizce
nabıyonuz beya ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?