- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.521
kızlar şimdi bişey dnışcam fikir istiyorum malüm çalışıyrum
ramazanda iftar davetlerine karşılık çaya ve kahvaltıya alacağım kşiler olacak
eşimin amcaları çaya kızları e gwlinleri kahvaltı gibi
kayınvalidem de dediki bizde amcanlara gittik onlarda size gelceklermiş ya böyle şeyler bana tuaf geliyr
çat kpaı nasıl geliniyor anlamıorum yabancı olmasın ama saçma bende dedim zaten çay için davet edicem eşimde evde olduğu hafta sonu hafta içi zorluyor beni dedim oda çağırmaya gerek yok onlar kendi glirler davet etme gibisinden yani malzeme olur olmaz hazırlığım olur olmaz boş bir çay ile çerez ile istemiyorum hepsi gittiğimde çok ilgilendi benle evlerinde kuru kuru olsun istemiyorum eşimde aynı fikirde ama bu seferde kayınvalide gerek yok diyor ne acayip
kızlar şimdi bişey dnışcam fikir istiyorum malüm çalışıyrum
ramazanda iftar davetlerine karşılık çaya ve kahvaltıya alacağım kşiler olacak
eşimin amcaları çaya kızları e gwlinleri kahvaltı gibi
kayınvalidem de dediki bizde amcanlara gittik onlarda size gelceklermiş ya böyle şeyler bana tuaf geliyr
çat kpaı nasıl geliniyor anlamıorum yabancı olmasın ama saçma bende dedim zaten çay için davet edicem eşimde evde olduğu hafta sonu hafta içi zorluyor beni dedim oda çağırmaya gerek yok onlar kendi glirler davet etme gibisinden yani malzeme olur olmaz hazırlığım olur olmaz boş bir çay ile çerez ile istemiyorum hepsi gittiğimde çok ilgilendi benle evlerinde kuru kuru olsun istemiyorum eşimde aynı fikirde ama bu seferde kayınvalide gerek yok diyor ne acayip
abla çok güzel birşey kardeş
ya öyle değişik dün geç saatlere kadar birlikteyidik aam hep özlüyorum telde ille arıcam sesini duycam
annem babam gibi emeği hakkı çok
keşke hep aynı evde yaşacak koca evlerimiz olsun trplex gibi
abla çok güzel birşey kardeş
ya öyle değişik dün geç saatlere kadar birlikteyidik aam hep özlüyorum telde ille arıcam sesini duycam
annem babam gibi emeği hakkı çok
keşke hep aynı evde yaşacak koca evlerimiz olsun trplex gibi
valla banada özel muamele yapmamı istemiyor gibi geliyor kıyaslama onların gelini hiçbirşey yapmamış ya karşılıklı olarak istemiyor sanırım bu açıklama çıkıyor öfff bir yaşam zorrrrr
ama önemli olan benim kocamla ortak karar bişey oldumu kocam böyle dedi diyip atıveriyorum üstüne oda brnim düşüncelerim gayet mantıklı bulduğu için en iyisi öyle yapamk
arada kalmak kötü bazen
Aman nilay sende bir hoşşun annesinin huyunu biliyorda istemiyor hoş bırak yüz verme kalmasın gitsin köye arada gfidersiniz yahu eşin haklı bence
kızlar ben 1 saattir evimizde mobilyacilari bekliyorum ama gelen giden yok malesef
denizim annesinin huyu o bende hak veriyorum vermiyor değilim ama gelde bunu çevreye anlat.
Onun tarafını geçtim benim tarafımda soruyor.kimse onada yüklenmez gelin istemiyor der.
Gerçi ailesi farkında herşeyin söylüyorlarda açık açık senden kaynaklanmadığını biliyoruz diye ama.
Dedesi diyorki çok üzülüyorum hastayım zaten kahrımdan ölürüm annesini istememiş diyor.
Sonrada dün aradı kızım senide üzdüm aralarına girmeni istedim.sen hiç karışma ne yaparlarsa yapsınlar ama seni hanemde görmek isterdim bir gece olsun kalırsın dedi.
Nişanlıma diyorum önce gitmeyelim dedi şimdide belki diyor.
kızlar ben 1 saattir evimizde mobilyacilari bekliyorum ama gelen giden yok malesef
nilaycım bence annesi ile ilgili nişanlın doğru kararrı vermiş
şimdi sizinle kalsa huzursuzluk olacak nişanlın da rahat edemeyecek sizinde ilişkiniz zedelenecek elinizde olmadan hepiniz yıpranıcaksınız
o yüzden bi süre siz birbirinize alışıp evliliğinizin tadını çıkarana kadra annesi kalmasın sizinle
şuan öle bir zorunlulukta yok anladığım kadarıyla
bu dedeye gitme ilerini fln da daha sonra konuışun bence
şimdi tam hazırlıklarınızın tavan yaptığı zamanlar nişanlında stresli ev kurmaya çalışıyosunuz herkes maddi manevi yıpranıyor bu telaşı bi halledin sonra konuşup gidersnz dede evınede
şımdıden kafaya takma bunları sende stres yapma kendne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?