2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kayınvaliden muhtemelen onlara yabancı gözüyle bakmadığı için öyle düşünüyordur canım sonuçda yıllardır onların arasında.
Ama sende yeni gelinsin istiyorsun ki misafirlerini en iyi şekilde ağırla.Çat kapı gelme veya gitme fikrine bende çok karşıyım.
Her şeyden önce dediğim gibi yeni gelinsin.Bence sen çat kapı gelmelerine fısrsat bırakmadan davetini yap çıksın aradan.

canım o aniden geleecekolanları en yakın zamanda davet et. kayınvaliden ısrar edersede güzelikle anlatırsın. ani olursa hazırlıklı olamam güzel ağırlamakistiyorum dersin bişey demez. öyle aniden olurmu yaa

valla banada özel muamele yapmamı istemiyor gibi geliyor kıyaslama onların gelini hiçbirşey yapmamış ya karşılıklı olarak istemiyor sanırım bu açıklama çıkıyor öfff bir yaşam zorrrrr

ama önemli olan benim kocamla ortak karar bişey oldumu kocam böyle dedi diyip atıveriyorum üstüne oda brnim düşüncelerim gayet mantıklı bulduğu için en iyisi öyle yapamk

arada kalmak kötü bazen

evet valla hamdolsun kardeşimde ablamda bol:) hepsi ayrı bir destek. ablam bana yakın oturuyor normalde köye gitti kaldım yalnız şimdi geldi ya rahatladım. canım sıkılsa atlar giderim 10 dakikaya ondayım.

Bir tanecik erkek kardeşim var aramızda da bir yaş var.
O yüzden arkadaş gibiyiz yataklarımız karşılıklı.
Dün gece uyuyorum vardiyalı çalıştığı için geç geliyor.
Naber güzellik görüşemiyoruz diyor uyandırmaya çalışıyor beni.
Bende uyuyorum kardeşim diyince.Vay be evleniyorsun ya unuttun beni ararsın bu seslerimi diyor kıyamam.
Sonra geldi yanağımdan öptü.Yattı yatapına babam geldi oda yanağımdan öptü üzerimi örttü gitti.
Ahh ahh canlarım benim.

Ahh deniz seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Günlerdir nişanlımın dedesi arıyor annesiyle ilgili sizinle kalacak dimi kızım diye soruyor.
Bende başımızın üzerinde yeri var tabi dedim.Dedeside ben duydum ki nişanlınla annesi anlaşamıyormuş dedi.
Bende bazen zıtlaşıyorlar ama düzelir dedim gelinim sana güveniyorum aralarını sıcak tut emi dedi.
Tamam dede dedim.Sonra nişanlımla konuşmuşlar.Dedem kem küm ediyormuş.Annen nasıl demiş.
Nişanlımda oturuyor iyi demiş.Annen ne yapacak kalacak sizinle dimi demiş.Nişanlımda yok köye dönecek demiş.
Bende dedim üzmüşsün dedemi kalsın ne olacak.Yok ben doğru kararı verdiğime inanıyorum en az 1,2 yıl hiç gelmesin evliliğimizi yaşalım.
Ben bir aile olmaz istiyorum ev ev üstüne olmaz anlaşamayız diyor.Köye gitmek istiyordum ya dedemin yanına.
nişanlım vazgeçti köyede gitmiyelim diyor şimdi.Çevresi nilay sen aralarını sıcak tut diyor.Üzülüyorum bende açıyorum konuyu bak silerler seni diyorum.
Çevrem en önce kendine baksın herkese uzaktan konuşmak kolay geliyor.Ben annemle konuşamıyorum bir derdimi anlatsam yada hayalimi öyle laf ediyorki heves kalmıyor diyor.
Ne yapcamm hiç bilmiyorumm

Aman nilay sende bir hoşşun annesinin huyunu biliyorda istemiyor hoş bırak yüz verme kalmasın gitsin köye arada gfidersiniz yahu eşin haklı bence

Aman nilay sende bir hoşşun annesinin huyunu biliyorda istemiyor hoş bırak yüz verme kalmasın gitsin köye arada gfidersiniz yahu eşin haklı bence

Denizim annesinin huyu o bende hak veriyorum vermiyor değilim ama gelde bunu çevreye anlat.
Onun tarafını geçtim benim tarafımda soruyor.Kimse onada yüklenmez gelin istemiyor der.
Gerçi ailesi farkında herşeyin söylüyorlarda açık açık senden kaynaklanmadığını biliyoruz diye ama.
Dedesi diyorki çok üzülüyorum hastayım zaten kahrımdan ölürüm annesini istememiş diyor.

Sonrada dün aradı kızım senide üzdüm aralarına girmeni istedim.Sen hiç karışma ne yaparlarsa yapsınlar ama seni hanemde görmek isterdim bir gece olsun kalırsın dedi.
Nişanlıma diyorum önce gitmeyelim dedi şimdide belki diyor.

Bu durumun beni bu kadar üzüceğini hiç düşünmemişdim ama insan rahat edemiyor.
Hee vicdanım sızlıyor mu yok.Çünkü benimle ilgili olumsuz olduğunu biliyorum.
Nişanlım belkide ondan istemiyor ama banada anlatmıyor.Bakalım artık kısmet ne diyeyim.
Ama ben aralarına girmiyeceğim hakkımızda hayırlısı.

nilaycım bence annesi ile ilgili nişanlın doğru kararrı vermiş
şimdi sizinle kalsa huzursuzluk olacak nişanlın da rahat edemeyecek sizinde ilişkiniz zedelenecek elinizde olmadan hepiniz yıpranıcaksınız
o yüzden bi süre siz birbirinize alışıp evliliğinizin tadını çıkarana kadra annesi kalmasın sizinle

şuan öle bir zorunlulukta yok anladığım kadarıyla

bu dedeye gitme ilerini fln da daha sonra konuışun bence
şimdi tam hazırlıklarınızın tavan yaptığı zamanlar nişanlında stresli ev kurmaya çalışıyosunuz herkes maddi manevi yıpranıyor bu telaşı bi halledin sonra konuşup gidersnz dede evınede
şımdıden kafaya takma bunları sende stres yapma kendne

Teşekkür ederim canım yorumun için.
Annesi genç sağlıklı.Kalma gibi bir durum yok allahım elden ayakdan düşürmesin zaten.
Ama nişanlım ben dışında herkese dik başlı o nedenle onun çevreside benim çevremde bana soruyor.
Ama şimdi geçmişi düşünüyorumda zaten bende nişanlım gibi düşünüyorum.
Bu konuyu kapatman soranlarıda nişanlıma yönelndirmek yada kısmet demek en güzeli.

kızlar ödeme için arıyorum milleti..
yazamayabilirim elimde koca bi liste var..
çabuk çabuk yapıp döneyim aranıza..

kalan kekleri rondodan geçireyim
kelepçeli kalıba koyayım yarısını..
vanilyalı puding yapayım üzrine dökeyim
sonra kalan keki koyayım
onun üzerinede çikolata sosu..

kendim düşündüm kübradan esinlenerek nasıl olur??
saçmamı

Nilay ben askılı beğeniyrum güpürlü gibi dantel olan şimdiki abiyeler tek tek askı kol farklı bak
maggıe store onların gelinlkilerine bak gelinlik 21 e bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…