- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.561
ayh kızlar kayınvalidem aradı şimdi kardeşinin tornunun sünneti varmış. aslında sende gelmen gerekirdi ayıp olacak dedi. bende isterdim ama şimdi ablamda geliyor yani nasılbozayım planımı. hem sünnet kınası bu cumartesi düğünü olacak ona gideriz dedim beraber. biraz üzüldü ama kızlar yanlışmı yaptım sizce
salatalık yiyorum canım. şimdi şimdi biraz açlık hissettim yersem akşam yemek yiyemem annem döktürmüştür. akşama saklıyorumm performansımı.
Neyse en azından işten erken çıkıyosun canım
ayh kızlar kayınvalidem aradı şimdi kardeşinin tornunun sünneti varmış. aslında sende gelmen gerekirdi ayıp olacak dedi. bende isterdim ama şimdi ablamda geliyor yani nasılbozayım planımı. hem sünnet kınası bu cumartesi düğünü olacak ona gideriz dedim beraber. biraz üzüldü ama kızlar yanlışmı yaptım sizce
kızlar yelizin dediği tarifi buldum..adı truff hatırladım..
ama tarif farklı şöyle yani..
rondodan geçirin kekleri..içine ceviz içi atın yada üzüm fındık
krema tencere pişmeden çikolata eritin yoğurun..
top yapın elinizde..üzerine kakao serpin diyor..
ben kakao yerine çikolata sosu dökücem..
bide kremada çikola eritmicem..pazartesi paylaşırım..
ayhsağolun kızlar içim rahatladı biraz.ne bileyim eşim zaten götürecekmiş onları oda dedi sıkma sen canını zaten annem ısrar etmemiştir. planını bozmaz. evet dedim ısrar etmedi ama isterdi gitmemi bişey olmaz dedi. cumartesi gidersin düğüne . oda rahatlattı beni.
Kız kübra ben bile senin bugün ailenle vakit geçireceğini biliyorum
haftalardır plan yapıyordun gitseyidn kızardım hımmmm
iyiyizz sen nabıyonn
İyiyiz nurgülüm sen nasılsın?
ayhh nasıl canım çekti şimdii ne güzel olur
hiiiiiiiiiii içime dert olurrrrr
kargo adresini ver sana bişiler yollayım bebiş..
boşver akşam zaten annen harika işler döktürmüştür diyosun
anlat yarın bizede..
bu arada toplanma işi yalanmı oldu kızlar
canım benim alırım ben kendime canım çok istese. garip bir hamilelik benimki öyle çok keskin canımın bişey istediği olmadı şimdiye kadar pırasa haricindearızayım sanırım pırasada çekermi insanın canı...
kızlar ablam binmiş bir saate gelir benim çıkmam lazım. izin alıcam çıkıcam görüşürüz. öpüyorum hepinizii
Git bakalım Küboş gözün aydın.
Eda cım bilmiyorum ki yalan olmamıştır heralde keşke kendini iyi hissetse de Eda da gelse. Kübra ve Nurgül içinde metrobüs metro duraklarında toplanalım yollarda yakalarız onları
ben nilay ve senden hariç hiç kimseden bende geliyorum lafını duymadım
bide meltem gelir ozaten beşiktaşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?