• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayh kızlar kayınvalidem aradı şimdi kardeşinin tornunun sünneti varmış. aslında sende gelmen gerekirdi ayıp olacak dedi. bende isterdim ama şimdi ablamda geliyor yani nasılbozayım planımı. hem sünnet kınası bu cumartesi düğünü olacak ona gideriz dedim beraber. biraz üzüldü ama kızlar yanlışmı yaptım sizce

Kübroşum önceden yapmışdın planını bence yanlış bir şey yok,gönlünü almışsın zaten ctesi gideriz diyerek.

Esroşum evet canım bizde dışardan yiyoruz şirkette yemek yok.

ayhsağolun kızlar içim rahatladı biraz.ne bileyim eşim zaten götürecekmiş onları oda dedi sıkma sen canını zaten annem ısrar etmemiştir. planını bozmaz. evet dedim ısrar etmedi ama isterdi gitmemi bişey olmaz dedi. cumartesi gidersin düğüne . oda rahatlattı beni.

ayh kızlar kayınvalidem aradı şimdi kardeşinin tornunun sünneti varmış. aslında sende gelmen gerekirdi ayıp olacak dedi. bende isterdim ama şimdi ablamda geliyor yani nasılbozayım planımı. hem sünnet kınası bu cumartesi düğünü olacak ona gideriz dedim beraber. biraz üzüldü ama kızlar yanlışmı yaptım sizce

aman ne gerek var ablan geliyo trabzondan bover iyi dmeişsin..
düğün var kınaya gitmeyi şart haline getiriyolar anlamıyorum..boşver küboşum

kızlar yelizin dediği tarifi buldum..adı truff hatırladım..

ama tarif farklı şöyle yani..
rondodan geçirin kekleri..içine ceviz içi atın yada üzüm fındık
krema tencere pişmeden çikolata eritin yoğurun..
top yapın elinizde..üzerine kakao serpin diyor..

ben kakao yerine çikolata sosu dökücem..
bide kremada çikola eritmicem..pazartesi paylaşırım..

kızlar yelizin dediği tarifi buldum..adı truff hatırladım..

ama tarif farklı şöyle yani..
rondodan geçirin kekleri..içine ceviz içi atın yada üzüm fındık
krema tencere pişmeden çikolata eritin yoğurun..
top yapın elinizde..üzerine kakao serpin diyor..

ben kakao yerine çikolata sosu dökücem..
bide kremada çikola eritmicem..pazartesi paylaşırım..

ayhh nasıl canım çekti şimdii ne güzel olur :56:

ayhsağolun kızlar içim rahatladı biraz.ne bileyim eşim zaten götürecekmiş onları oda dedi sıkma sen canını zaten annem ısrar etmemiştir. planını bozmaz. evet dedim ısrar etmedi ama isterdi gitmemi bişey olmaz dedi. cumartesi gidersin düğüne . oda rahatlattı beni.

Aman canım boşyere kendine kuruntu yapıyosun kaynanalar kendi oğulları götürdüğü için aslında biyandan senide mecburen çağırıyo. Benim kaynanada böyle bugün kardeşine gitmek istiyo oğlu başka bi şehre okumaya gidicekmiş şimdi direk eşime bizi götürürmüsün diyemiyolar Dayınlara gidelim bi aksam işte oğlu gidiyo görelim falan diye. Halbuki götürse ben kızmam bile ama ben bi iki defa böyle çağırıp da gitmeyince onlarda oğullarına söyliyemiyo bi daha bizi oraya götür buraya götür diye aman karışık işte en güzel Esra nın herkesten uzak

Kız kübra ben bile senin bugün ailenle vakit geçireceğini biliyorum
haftalardır plan yapıyordun gitseyidn kızardım hımmmm :37:

:60::60: he valla öyle hevesliydim ki herkes biliyor .

ya kızlar evleneli 5 ay oldu ,inanın anneme bir kaç saatliğine gidiyorum çalıştığım için. kayınvalideme uğruyorum arada. iş yerinde konuşacağım kimse yok. bütün samimi arkadaşlarım maltepede oturuyor. . kardeşlerimin biri çalıştığı diğeride okuduğu için pek görüşemiyoruz. insnalarla yüz yüze sohbet etmeyi özledim. kardeşim geçen geldi bana temziliğe yardıma kıza kırk kere aşkım dedim. eşimden başka sohbet ettiğim insan olmayınca dil alışkanlığı kalmış.

alışık değil bu duruma 7 halam 3 ablam var kalabalıkbir ailede büyüdüm ve biz hiç ayrılmazdık şimdi zor geliyor. ihhtiyacım vardı yani bu akşama. hemde çokkk

hiiiiiiiiiii içime dert olurrrrr
kargo adresini ver sana bişiler yollayım bebiş..
boşver akşam zaten annen harika işler döktürmüştür diyosun
anlat yarın bizede..
bu arada toplanma işi yalanmı oldu kızlar

canım benim alırım ben kendime canım çok istese. garip bir hamilelik benimki öyle çok keskin canımın bişey istediği olmadı şimdiye kadar pırasa haricinde :60: arızayım sanırım pırasada çekermi insanın canı...

kızlar ablam binmiş bir saate gelir benim çıkmam lazım. izin alıcam çıkıcam görüşürüz. öpüyorum hepinizii

canım benim alırım ben kendime canım çok istese. garip bir hamilelik benimki öyle çok keskin canımın bişey istediği olmadı şimdiye kadar pırasa haricinde :60: arızayım sanırım pırasada çekermi insanın canı...

kızlar ablam binmiş bir saate gelir benim çıkmam lazım. izin alıcam çıkıcam görüşürüz. öpüyorum hepinizii

kız insanın vücudunda neye ihtiyac varsa onu istermiş..
şimdiden gözün aydın kübracım..
öptüm çok

Git bakalım Küboş gözün aydın.

Eda cım bilmiyorum ki yalan olmamıştır heralde keşke kendini iyi hissetse de Eda da gelse. Kübra ve Nurgül içinde metrobüs metro duraklarında toplanalım yollarda yakalarız onları :9:

Git bakalım Küboş gözün aydın.

Eda cım bilmiyorum ki yalan olmamıştır heralde keşke kendini iyi hissetse de Eda da gelse. Kübra ve Nurgül içinde metrobüs metro duraklarında toplanalım yollarda yakalarız onları :9:

ben nilay ve senden hariç hiç kimseden bende geliyorum lafını duymadım :D
bide meltem gelir ozaten beşiktaşta

slm yine geldim
Öldüm yorgunluk ve çamaşır suyu kokusundan, hiç misafir kaldıracak durumum yok :((
Allah benm kaderimi böyle yazmış, bekarkende misafirim çok olurdu evlenincede aynı olduu...

Back