• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ıspanakları 9 gibi ıspanakları yıkıyodum..
o sırada yemeklerim pişti..
arkasından eşim geldi 10 da kalktık sofradan sonra devam etitim yapmaya niloş..
ya börek yapması kolayda ıspanakları yıkamak zor iş bütünleğenler battı..kaç kere yıkadım sirkeli suda beklettim yarım kilosu öyle gitti ıspanagın zaten :1:

Kız yine iyi kalkmışsın altından.

Ben geçenlerde kendime çorba yapayım dedim.
Lahanalı sebze çorbası.Lahana bütün diyordu ben yarım kullanayım çok olmasın benden başkası yemez dedim.
Yapmaya kalkışmaz olaydım.Bitirdiğimde mutfak savaş alanı gibiydi.Birde sen tut çırbayı mikserden geçirirken fazla koy.
Oda sen taş patla bütün yerler çorbaydı.Bir daha asla yapmıcam:1:

Son düzenleme:
esra misafirlerin çaya geliyor muhtemelen neler yapmayı düşünüyorsun bacım

Canım bir abinin ataması çıktı onun için yemek düzenliyorlar.
Yemeği dışarıda yiyip eve çaya geleceklermiş.
Sadece 2 abi eşlerini bize bırakacak, onlar içinde dolaba attığım nohutu yapıcam, sebzeli bulgur pilavı ve tarhana çorbası yapıcam, çünkü malzemelerini hazırlamıştım.
Zaten yabancı değiller, yeter bence.
Eşimde kadayıf burması alacakmış, halılarıda akşam kendi evde olsun diye akşam istedi, yardım edecekmiş bana :))

Öncelikle yürekten bir amin diyeyim.
Sonraa maşaAllah diyeyim, erkek gibisin anacım, herüfüne yürü git ananın evine demişsin.
Mağdur eniştem benim vah vah :60:
Ama şımartmayacaksın erkek milletini yapabiliyosunya helal olsun sana

kesinlikle şımartmayacaksın bitanem...
neyse esracım..ne dicem sana
bu gelenler kimler
ben yabancı tanımadıgım insanların yanında hareket edemem ya..
alışabildin vallahi maşallah sana :31:

sağolun kızlar, nişanlım 25 yaşında.. arkadaşları arasında aslında en küçüğü o diğerleri 28-30 bu şekilde yaşları.. evleneli 2 hafta oldu, bir hafta balayı yaptık, işte cumadan beride evimizdeyiz.. bir gn benim annemlere, bir günde kayınvalidemlere gittik yemeğe.. şimdi msnden yazdım, arkadaşalrın eve gelmesin çok istiyosan sen git dedim, bende annemlere giderim dedim.. haftasonuda pikniğe gelmiyorum ben dedim.. anladı yanlışını, şimdi gönlümü almak için bi sürü şey yazmış. tamam dış dünyayla biraz bağlantımızı keselim dedi, akşama evdeyim beraber izleyelim maçı devre arasındada çamaşır sereriz, seni seviyorum falan yazmış :) aslında gönlümü almış durumda şu an ama cevap yazmayacam yinede.. çok şımarttım zaten..

o arkadaşlarıda yüzsüzün teki, kaç defa ben açtım tlf nunu özellikle, ne vardı hayırdır, gibi iğneleyici bi şekilde konuştum, çok iyi anladılar ama benim sinir ollmam hoşlarına gidiyor onların. hatta birisi varki ben ona kumam diyorum, evmize geldi, koridorumuzda resimli anahtarlık var, 3 tane resim yeri var, ortaya benim resmimi koyun diyor, niye 3lü aldın lemlem biri benim için diimi deyip gülüyor.. birgün katil olursam bu çocuk yüzünden olurum ben zaten

canım o senin gönlünü almış daha uzatma. uzatırsan uzaklaşır. böyle böyle alışacak oda eskisi gibiolmayacağını. sakın üzmekendini bak nasıl giriyor yoluna herşey

kızlar bazı yazdıklarınızı okudum bazılarını kaçırdım maalesef
ben masamda kalan işleri toparlasam iyi olur....
yarın işe gelmek zorunda kalırsam görüşürüz ama yok biraz insafa gelip gelme derse o zaman
hakkınızı helal edin

öpüyorum sizi çok

yarın işe gelmek zorunda kalırsam görüşürüz ama yok biraz insafa gelip gelme derse o zaman
hakkınızı helal edin

öpüyorum sizi çok

öyle şey olurmuuu bitanem benim güzeller güzeli arkadasım..
Allahım yardımcın olsun..k.d.çalıştım..basit bi ameliyat sen gönlünü ferah tut..dualarımız seninle adaşım ttmı?
izin vermezsede gelme..
çıkıyomusun sen şimdi izinmi aldın?

hakkınızı helal edin

öpüyorum sizi çok

Kendine çok ama çok dikkat et edacım.
Umarım yarın gelirsin diyemiyorum.İnsafa gelirde izin verir inşallah dinlenir kendini toparlarsın.
Aklımız,kalbimiz,dularımız seninle.Allahım yardımcın olsun kolaylıklar versin.

Kız yine iyi kalkmışsın altından.

Ben geçenlerde kendime çorba yapayım dedim.
Lahanalı sebze çorbası.Lahana bütün diyordu ben yarım kullanayım çok olmasın benden başkası yemez dedim.
Yapmaya kalkışmaz olaydım.Bitirdiğimde mutfak savaş alanı gibiydi.Birde sen tut çırbayı miksetsen geçirirken gazla koy.
Oda sen taş patla bütün yerler çorbaydı.Bir daha asla yapmıcam:1:

Anamm benin kek muhabbetine dönüşmüş.
Bende mutfak halımı yıkayıp kurulamıştım, sonra eşim kek istedi yapayım derken çalışır durumdayken yanlışlıkla mikseri kaldırdım ve her yer kek hamuru olmuştu bende dahil :((

kesinlikle şımartmayacaksın bitanem...
neyse esracım..ne dicem sana
bu gelenler kimler
ben yabancı tanımadıgım insanların yanında hareket edemem ya..
alışabildin vallahi maşallah sana :31:

Canım doktorlar gelecek.
Eşleriyle akranız zaten, ramazanda gelmişlerdi, saolsunlar mutfakta çok yardımcı oldular.
Bu defa yemek muhabbeti fazla yok zaten, çayada eşim yardımcı olacağı için sorun yok.

hakkınızı helal edin

öpüyorum sizi çok

Görüşmek üzere Eda'cım.
Bence rapor al ve dinlen biraz, evde kalmazsan bile başka yerlerde kafanı dağıtırsın...

hakkınızı helal edin

öpüyorum sizi çok

canım benim helal olsun ne demek. allaha emanet ol. bizde snei öpüyoruzzz

kızlar bişi sorucam
evde kalan kekim var dün tam çöpe dökücem..
aklıma yelizin tarifi geldi nasıl yapıyodu bilen varmı

Ben yelizin tarifini bilmiyorum canım ama.
Benim bir arkadaşım söylemişti.Annesi o kalan kekleri bardağa koyuyormuş.
Üzerinede kakaolu puding yada kakao yapıyormuş döküyormuş.
Çokda güzel oluyormuş.

kızlar bişi sorucam
evde kalan kekim var dün tam çöpe dökücem..
aklıma yelizin tarifi geldi nasıl yapıyodu bilen varmı

bende yelizin tarifi hatırlamıyorum ama bir arkadaşıma gittik bize pasta yapmıştı. çok güzeldi arasına muz falanda koymuştu. nasıl yaptın dedim keki güzel olamamış rondodan geçirmiş biraz puding ve birazda muz doğramış şekil vermiş al sana pasta. yaratıcılığını kullan eda.

eda bence buzluğa koy dene bakayım başka bir gün fırında işin oldumu ısıt diyorlardı bizede fikir olur ??????

edacım inşallah güzel haberler alıcağız kuşum dikkat et kendine
ameliyattan sonra ara bize haber ver numran vardır herhalde kızlardan birinde merakta bırakma yani
birde doktordan rica et o salak işvern için bir hafta kendine bak lütfen

ayhkızlar ya sustunuz. akşamı bekliyorum ablam geliyor trabzondan 2 aydır ordaydı dönüyor artık onu alıcam havaalanından yeğenimide çok özledim. akşam annemlerdeyiz bütün kardeşler. akşamı iple çekiyorummm

bende yelizin tarifi hatırlamıyorum ama bir arkadaşıma gittik bize pasta yapmıştı. çok güzeldi arasına muz falanda koymuştu. nasıl yaptın dedim keki güzel olamamış rondodan geçirmiş biraz puding ve birazda muz doğramış şekil vermiş al sana pasta. yaratıcılığını kullan eda.

Ay bu fikirde çok hoşmuş gerçekden.Benim ilk deneme keklerim eğer olmazsa aklımda bulunsun bu fikir.

kızlar şimdi bişey dnışcam fikir istiyorum malüm çalışıyrum
ramazanda iftar davetlerine karşılık çaya ve kahvaltıya alacağım kşiler olacak
eşimin amcaları çaya kızları e gwlinleri kahvaltı gibi

kayınvalidem de dediki bizde amcanlara gittik onlarda size gelceklermiş ya böyle şeyler bana tuaf geliyr
çat kpaı nasıl geliniyor anlamıorum yabancı olmasın ama saçma bende dedim zaten çay için davet edicem eşimde evde olduğu hafta sonu hafta içi zorluyor beni dedim oda çağırmaya gerek yok onlar kendi glirler davet etme gibisinden yani malzeme olur olmaz hazırlığım olur olmaz boş bir çay ile çerez ile istemiyorum hepsi gittiğimde çok ilgilendi benle evlerinde kuru kuru olsun istemiyorum eşimde aynı fikirde ama bu seferde kayınvalide gerek yok diyor ne acayip

abla çok güzel birşey kardeş
ya öyle değişik dün geç saatlere kadar birlikteyidik aam hep özlüyorum telde ille arıcam sesini duycam
annem babam gibi emeği hakkı çok

keşke hep aynı evde yaşacak koca evlerimiz olsun trplex gibi

Back