2011 gelin adayları buyrun sohbete

İşde ben bazen onun dozunu kaçırıyorum gibi hissediyorum.
Ama allahtan son zamanlarda maşallahım var.Hiç sorun yaşamıyoruz bu huyumdan dolayı şükür.
Hatta sevdiceğim diyor trip yapmadın fıstığım bir hafta geçti diye:)
Malum dönemlerde pek bir sitresli,duygusal aşırı nazlı oluyorum,geçince bitiyor ama edacım.

Sevdiceğimde benim gibi olsaydı hiç anlaşamazdık eminim.
Arada bir odunluk yapmasa ben öyle diyorum artık sonradan toparlıyor şükür.
Ve bir çok konuda genel olarak anlayışlıdır.

Mesela sabah mesaj yazdım dün gece uyuya kalmışım konuşurken.
Sanki o mesajları ben yazmadım.Sadece özledim kısmını okumuş da onu yazmış gibi.

İçime dert oldu mesajlaşırken dedim.Arada yazdıklarımı yok saysanda seviyorum seni dye

boş ver canım sinirlenme..
Herkes ektiğini biçer..
müdürler böyle..
her şeyin yalan olduğunu düşünüyorlar..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..sende ayrıl artık şuradan..nasıl çalışıyosunuz hamile hamile anlamıyorum zaten..

hejar gelmiş hoşgeldin hejar
kızlar esrass geldimi birinci düğünü olacaktı haftasonu gelirim diyordu. merve ile zuzu ne yaptılar acaba inşallah çok güzel geçmiştir..

kübra ay sonunda çıkacakmısın canım?

canım yasalara göre 2,5 yıllık çalışan biri 6 hafta önceden işten çıkacağını söylemesi gerekiyormuş. zaten benimde kafamda bir ay önceden söylemek vardı hani biri işe alınır işi öğretirim çünkü benim yaptığım burda bir sürü iş var her yere yetiştiriliyorum yani. adliye işi sekreterlik muahsebe ne varsa yapılacak. o yüzden bu pazartesi söyleyeceğim çıkmak istediğimi ve kasımın 5 i nde çıkacağım. 5 i benim aylık günüm aylığımıda alır çıkarım . bakalım hayırlısı inşallah. çokk korkuyorum bana zorluk çıkaracaklar diye şu tazminat konusunda. ama bir yandanda öyle gözükmek istemiyorum çünkü bu benim yasal hakkım.

iyiyim hejarcım ne olsun
iş güç hayat devamm
sende ne var ne yok.
alışabildin mi
yemeklerle aran nasıl

aynen canım bende öyle iş güç devam ediyoruz hayata
herşey yolunda çokşükür,aıştım baya
yemekte yaıyorum birşeyler artık
bebiş yok mu sende

lemlem mutluluklar dilerim

daha bir hafta bile olmamış aynı evin içinde yaşamak kolay değil alışkanlıklardan vazgeçmek zamanla belkide şakınlığınız daha gitmemiştir bence ne kendini nede eşini boşuna strese sokma en güzel keyifli zamanlar tadını çıkar ben de balayından sonra 3 gün evdeydim artık merdivenlerde bekliyordum :) değişik duygular kızıyorum ama çaktırmıyorum içimde neler geçiyor insan şu bardağı koymazmı bilmem ne şunu fark ettim sonra zamanla iyikide dememişim oda bunu fart edip kaldırıyor mudalhaleyi sevmiyor ettirmemek içinde bana fırsat vermiyor
sende yapabildiğin kadar yap hepimiz yemek sil süpür aynı şeylerle uğraşıyotuz hepimiz ilk zamanalr işte uyukluyırduk uykusum şu bu alışıyor insan zamanla

işte insan bir yandan bir kaç kuruş kenara koyayım diyor hani bebek olacak falan ama inan sinirlerim kaldırmıyor. eskiden yapıyordum çünkü eve gittiğimde rahattım annem soframı önüme koyuyordu. daha dinçtim . şimdi yorgunluk oluyor. bütün hormonlarım değişti. en kötüsü bu stresimi bebeğin yaşamasını istemiyorum.

yok efendim çöp at yok biz damacana su ,içemiyoruz onlar sağlıksızmış ben 3. kata 5 lt lik sulardan alıcakmışım hergün. erikli alacakmışım özellikle. yok dedim ben yapamam zormu geliyro diyor adam. işte orda boğazlayacaktım. böylede aptallıklarla uğraşıyorum. o yüzden ruh sağlığım için çıkmam lazım. hayırlısıyla tabi

zeynep evmi alıcaksınız canım..
başlamak önemli hadi hayırlısı..
Rabbim bizede versin inşallah..
seneye kendi evimize geçmek istiyorum..
kızlar belki kızıcaksınız ama ben evimi sevmiyorum..ne biliyim ısınamadım kapısına bacasına..hele mutfagına..
sıfır daire olsun istiyorum..
yada temiz kullanılmıs bi ev..
acele etmiyorum 1 sene oturalım anca görürüz önümüzü..
rabbim herkese nasip etsin..

öğlen oldu anlamadım bile zamanı
akşama neler var bakalım

ben bu akşam anacıgımdayım...
eşimin her perşembe halı saha maçı var..
önceden kızıyordum şimdi işime geldi..
ama dün patlıcan yemeği makarna ve ıspanaklı börek yaptım..cuma için yemeğim var..
ama yemek yapmam şart bilyosun deniz

evet hiç kullanışmamış ev tabiki daha iyi
bide insanın kira da olsa evine ısınması gerekiyo o evi benimsemesi için
ben bu evimi acayip benimsedim mesela
aslında eksi yönleri var mesela oda kapıları eski balkonlara çıkılan kapılar camlar tahta
ama gene de ev kiralamaya çıktığımızda acayip ısınmıştım bu eve
bidaha hangi eve bakarsam bakayım hiç gözüm tutmamıştı
bu evden kendi evime taşınsam bile herhalde gene de bu evi unutamam
hemde gelin geldiğim ev olduğu için hep bu ev aklımın bi köşesinde durur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…