Tünaydın kızlarr tahminlerimin yüzde 80 i tutmuş bakıyorumda
Buketçim gelinliğin çok şık sanada çok yakışıcaktır eminim mutlulukla giy canım.
Aylincim geçmiş olsun sanda tatlım üşütmek çok kötü gerçekten hele idrar yollarını.
Kübra seninde ne gıcık patronların var ya böyle her işini yükleyen insanlara sinir oluyorum bencede çık sen canım bide yük mü taşıtıcaklar.
Edacım canım duyunca çok kötü oldum inan konuyu tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama sen zaten aklı başında bi kadınsın hiç üzme kendini Allah sana ve eşine sağlık sıhhat uzun ömür versin gençsiniz yine olur inşallah hakkınızda hayırlısı böyleymiş. HEpimiz için geçerli heran başımıza ne geliceğini bilemiyoruz her duruma hazırlıklı olmalıyız ve beterin beteri var hep bunu düşünmeliyiz benim tanıdığım normal doğum yapmı bebek 45 dakika sonra vefat etti. Çok daha zor durumlar. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah. O müdürünede yazıklar olsun keşke rapor falan alsaydında gitmeseydin canım. Neyse artık önüne bakıcaksın senin için dua edicem canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah hemen ameliyatını ol ve hemen iyileş.
Ayşecim Allah sendende razı olsun hiçbirimizi unutmuyosun dualarından eksik etmiyosun Allah senin de güzel gönlüne göre versin inşallah