2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlaaaar merhaba, nasılsınıııııııız? bende çok yorgunum merak ettim bizim kızlar varmıdır diye bi bakiim diye girdim ama şimdi çıkmam lazım.. öptüm hepinizi..

hi hi :) sınıfcıyız ikimizde ama o sabahcı ben öğlenciyim senin ne branşın ?

yok bebişim fikrim olsun diye çıkalım demiştik öylesine
temmuzun sonunadoğru yaptırıcam inş

kimse yok mu yaw civcivler neredesiniz
halılarımızı aldık dün ama tek 1 tanesini resmini ekledim topikime diğerlerini bulamadım
köşe takımını da beğendim kırmızı-siyah olacak
boyalarımızda bitti duşakabin,sineklik falan takılacak haftasonuna temizlik var beklerim :78::78::78:

günaydıııııııınn, ayy ne kadar hızlı ilerliyor hazırlıklar dimiiii, son 1 ay kala demek bizde böyle olacaz
bende bir an önce halılarımızı almak istiyorum, yatak odasına halı almamak için kendiimi zor tutuyorum daha ev belli değil çünkü..
köşe takımımızı bizde kırmızı siyah düşünüyoruz, beğendik bi tane ama daha almadık...
insanın kendi evini temizlemesi ne güzel olur, bende 3 ay sonra temizlerim inşallaaah, istanbulda değilim hem ben gelemem temizliğe :82: sen istanbuldaki gelinleri çağır

kesinlikle canım son zaman çok hızlı gidiyor. şimdi bide yapılacakta bitmiyor devamlı koşturmacadasın :82: sizin olur inşallah yazın bol bol dinlenin sonra inanılmaz yorulacaksınız neyse hadi sen yırttın temizlikten :86::86::86::86:

günaydın kızlar dün hemen çıktım bi daha da giremedim nişanlımı ankaraya gönderdim gece 2:15 de gitti ondan çok uykusuzum 3 de yattım 4 gün sonra gelecek inş.ilk defa ayrı kalıyoruz biz aynı yerde oturduğumuz için her gün 5 dk. bile olsa mutlaka görüşürüz

hergün görmeye alışınca ayrı kalmak ne zor geliyor.. o zaman başka şehirlerde olanları daha iyi anlıyoruz.. neyse 4 gün sonra gelecekmiş, özlemekte güzel :))

hi hi :) sınıfcıyız ikimizde ama o sabahcı ben öğlenciyim senin ne branşın ?

bari biriniz branşçı olsaydınız yaaa?tüm hafta derstesiniz allah kolaylık versin.neyse sabahçı öğlenci ii olmuş:))
ben ingilizce öğretmeniyim,müstakbel eşim de matematik öğretmeni:))ama tatillerin aynı olması süper bişi:))koca yaz bizim düşünsene

ohooo sen bilmiyon daha neler oldu, geçmişi tam okumadın galiba.... eylül gelinlerimize nişanlımda katıldı bi ara :84: :84: neyyyse kurtulduk artık bakmayacak bile...

yaaa yazın tatil ne kadar güzel bişey yaaa, bazen keşke öğretmen olsaymışım diyorum, öğretmen olmak çok güzek helee öğretmen birde eşinin olması çok daha güzel olur. çok şanslısınız çok şanslı değerini bilin..

beğendin mi canım model yada kafanda bi model var mı? benimde bu cuma kısmetse 2. provam

ewt tontişim kafamda bi model var, zaten tesettürlü olduğum için o modelin dışına pek çıkamam
hem spor hem şık hem kendime özgü bi gelinlik olcak inşş

tabikim, neden olmasın

özlemek de çok güzel oluyo canım
kavuşunca "arada bir özleyelim" dersin bak demedi deme

ewt tontişim kafamda bi model var, zaten tesettürlü olduğum için o modelin dışına pek çıkamam
hem spor hem şık hem kendime özgü bi gelinlik olcak inşş

tabikim, neden olmasın

:[/B]

bende görmüştüm tesettür için değişik modeller umarım işini kolay halledersin..

inşaAllah canım
tasarladığım modeli yapabilecek bi yer bulursam istediğime kavuşucam
Fatih'de hangi gelinlikçide yaptırıyodun sen :44:

selam kızlar naposunuuuzzz
değişik bi hafta sonu geçirdimm
H.sonu teyzem bize geldi senin çeyizinde ne eksik ben almak istiyorum fln dedi.Yok, olurmu öle şey fln dedim ama yok alıcam dedi
saolsun istediğim fuşya emsan döküm tencere seti vardı onu ,elektrik süpürgesi ve blender'ımı aldıııı çok sevindim yaaaaaa
Allah razı olsun oldann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…