Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anemmm sen de mi örtmensin.ne öğretmeni?nişanlın branş öğretmeniyse evlenince ek derslere girmesin bari kuşum,sen de girme çok zamanınız olsun:))şaka tabi
offf ben de aynı okulda görev yapmak istiyorum,beraber gidip gelelim okula istiyorum.sizin ne güzelmiş.
tenefüslere çıkma özlesin seni:))
merhaba canlar haftasonu nasıl geçti hiç anlamadım
biraz bakıcam yatmak istiyorum siz nasılsınız
ocwnays kız ne gelinliği erken değil mi yahu daha dur bi sürü model çıkar karşına bak ama hemen anlaşma heee fikrin falan değişir
radyalog canım istanbulda avrupa yakasında mısın?
yok bebişim fikrim olsun diye çıkalım demiştik öylesine
temmuzun sonunadoğru yaptırıcam inş
kimse yok mu yaw civcivler neredesiniz
halılarımızı aldık dün ama tek 1 tanesini resmini ekledim topikime diğerlerini bulamadım
köşe takımını da beğendim kırmızı-siyah olacak
boyalarımızda bitti duşakabin,sineklik falan takılacak haftasonuna temizlik var beklerim :78::78::78:
günaydıııııııınn, ayy ne kadar hızlı ilerliyor hazırlıklar dimiiii, son 1 ay kala demek bizde böyle olacaz
bende bir an önce halılarımızı almak istiyorum, yatak odasına halı almamak için kendiimi zor tutuyorum daha ev belli değil çünkü..
köşe takımımızı bizde kırmızı siyah düşünüyoruz, beğendik bi tane ama daha almadık...
insanın kendi evini temizlemesi ne güzel olur, bende 3 ay sonra temizlerim inşallaaah, istanbulda değilim hem ben gelemem temizliğe :82: sen istanbuldaki gelinleri çağır
günaydın kızlar dün hemen çıktım bi daha da giremedim nişanlımı ankaraya gönderdim gece 2:15 de gitti ondan çok uykusuzum 3 de yattım 4 gün sonra gelecek inş.ilk defa ayrı kalıyoruz biz aynı yerde oturduğumuz için her gün 5 dk. bile olsa mutlaka görüşürüz
angelnese hoşgeldin bu arada. uzun zamandır yoktun yaa
hi hi :) sınıfcıyız ikimizde ama o sabahcı ben öğlenciyim senin ne branşın ?
hoşbulduk canım:))sen de tekrardan katılmışsın valla çok üzüldüm 1 hafta boyunca aklımdaydın,sen barışmışın haberim yoktu nete girmediğim için ben hala üzülüyordum senin için:90:neyse çok sevindim adına.
beğendin mi canım model yada kafanda bi model var mı? benimde bu cuma kısmetse 2. provam
kimse yok mu yaw civcivler neredesiniz
halılarımızı aldık dün ama tek 1 tanesini resmini ekledim topikime diğerlerini bulamadım
köşe takımını da beğendim kırmızı-siyah olacak
boyalarımızda bitti duşakabin,sineklik falan takılacak haftasonuna temizlik var beklerim :78::78::78:
günaydın kızlar dün hemen çıktım bi daha da giremedim nişanlımı ankaraya gönderdim gece 2:15 de gitti ondan çok uykusuzum 3 de yattım 4 gün sonra gelecek inş.ilk defa ayrı kalıyoruz biz aynı yerde oturduğumuz için her gün 5 dk. bile olsa mutlaka görüşürüz
ewt tontişim kafamda bi model var, zaten tesettürlü olduğum için o modelin dışına pek çıkamam
hem spor hem şık hem kendime özgü bi gelinlik olcak inşş
tabikim, neden olmasın
:[/B]
inşaAllah canım
tasarladığım modeli yapabilecek bi yer bulursam istediğime kavuşucam
Fatih'de hangi gelinlikçide yaptırıyodun sen :44:
3 Eylül Kına 4 Eylül Düğün hadi hayırlısı hem bana hem gelin olacak herkese :)