2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlemin gözünden kaçmıştır canım
ee sen neler yapıyosun bakalım

Ben şuan pek bişey yapmıyorum ya. Asker yolu bekliyorum. Yaşadığım ilçe küçük bier olduğu için h.içi işte h.sonu ewdeyim hep çok sıkıcı yani. Aşkımın gelmesini bekliyorum 4 gözle.Bu yaz bana bol bol yollar gözüküyo. Nişanlım istanbulda ve orda yaşıycaz son sakin günlerim yani tadını çıkarmalıyım :)

Bu aralar pek fırsatım olmuyo girmeye canım ya çok özledim ama sizi..
Kuzenim geldi ankaradan 3 gündür onunla birlikteydik..
Perşembe günüde kayınbabam ameliyat oldu sabahtan akşama kadar nişanlımla beraber hastanedeydim.. Bugunde yine geçmiş olsuna gitcez..
Onlarla ugraştım bu ara..

Büşradan aldım canım 5 tane cokmu olmuşki:44:

Davetiyelerede zaten daha acele etmiyoz ama bakıyoz şimdilik..

Ocwmays...
Ben gecen hafta 10 a yakın gelınlıkcı dolastım annemle...
Hıc aklımda yokken hem de...
Gelınce sen de anlatırsın zaten...

Ben o kadar yer dolastım ılk gırdıgım gelınlıkcıdekı ılk modele vuruldum ve kafamda bıttı olay...
Prenses modelıymıs benım ıstedıgım tarz ve hangı gelınlıkcıye gırdıysem hep o modele yoneldım...
Kapalı oldugum ıcın sordum kollarından ve dekolte kısmından ekleme yapıyormusun dıye...
Yaptıklarını ve ucret almadıklarını soyledıler...
O kadar yer dolastım ama ılk gelınlık cıkmıyor aklımdan ustelık en ucuzu da o...
Pazarlıksız fıyatı 1300
Hıc gozumun korktugu gıbı degılmıs, dıgerlerı 2000 cıvarı rakam verdı ama 1500 bırakırlar, daha fazlasını dusunmuyorum...

Hadı aksam gel de anlat

zyv senin balayı otel işin ne oldu?Aklıma takıldı ayarladın mı bi yer?

Canım şuan için antalya - adrasan a gitme yönünde karar kıldık diyebilirim,orada hep butik oteller var, onlardan bir tanesi de içime sindi diyebilirim, aradığım özellikleri taşıyor sitelerinde gördüğüm kadarıyla bir dahaki ay rezervasyon yaparız sanırım , henüz erken diye yapmadık

Ay canım ne güzel içine sinen bir model olmuş, ben de öyle istiyorum, modelime vurulayım istiyorum ama olmuyo, şuana kadar aşık olduğum bi model göremedim inşallah çok uğraşmadan hallederim ben de gelinlik işini

anemmm sen de mi örtmensin.ne öğretmeni?nişanlın branş öğretmeniyse evlenince ek derslere girmesin bari kuşum,sen de girme çok zamanınız olsun:))şaka tabi
offf ben de aynı okulda görev yapmak istiyorum,beraber gidip gelelim okula istiyorum.sizin ne güzelmiş.
tenefüslere çıkma özlesin seni:))

Benim kurtulmaya 1 hafta 2 günüm kaldı

ben de "çukulata yine kayboldu" diyodum ne zamandır...

ayy canım biz gelinlik bakmaya çıktık ama arabada karar değiştirip marmara forum a gittik bir sürü elbise alıp döndük
başka bahara kaldı artık

selam canlarrrr
çoktandır gelmiyordum bi uğrayım dedim.sayfa uçmuşşşşşş

ooo kimleri görüyoruuumm
hoşgeldin kaçak gelin

hoşbulduk canım.az kaçtım yine geldim

valla bende bi gelişme yok.ama gelinlik beğenenler olmuş alanlar olmuş.resim ekleseler de baksak ne ii olur

ay ewt şu sıra ben de yerimde sayıyorum
ama almaya başladığımzda da biçok şeyi alıp bitiriyoruz
gelinlik ve mobilyalar hala ortada yok :97:

evet ya çok sakinim:)sanki ben değil yerime başkası evleniyor:))haziran gelsin bakalım çalışmalara başlıcam bu hafta içi gelinliklere bakcam az biraz.foto çekersem koyarım bura.prenses gibi gelinliklerden istiyorum bakalım bulabilirsem

merhaba canlar haftasonu nasıl geçti hiç anlamadım
biraz bakıcam yatmak istiyorum siz nasılsınız
ocwnays kız ne gelinliği erken değil mi yahu daha dur bi sürü model çıkar karşına bak ama hemen anlaşma heee fikrin falan değişir
radyalog canım istanbulda avrupa yakasında mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…