2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ohhh ne güzel
güle güle kullan canım

oh oh ne iyi teyzeler war böle yahu:) Hayırlı olsun. Bizde hiç böle diyen yok ne alırsak kendimiz. Ne kadar iyi düşünmüş teyzen

3 Eylül Kına 4 Eylül Düğün hadi hayırlısı hem bana hem gelin olacak herkese :)

hoşgeldin sende canım, her zaman bekleriz sohbetlerimize... sen ne aşamadasın? mobilya, gelinlik, çeyizler ne alemde?
ilk sayfadaki düğün listemize de ekliyorum..

ayy ne güzeeelll, benim bi teyzem bile yok yaa hatta dayımda yokk.. annem tek çocuk maaleseff, hattaa hiç dedem olmadı, anneanne babaannede yokk...

hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde kullanısınız inşallah..

Mrb Kızlar,
Bende sabah işten izin aldım yeni bir yerin açılışı vardı uygun uygun çelik tencere, teflon düdüklü tenecere, çaydanlık, kek kalıbı ve enfes turtalar yapmak için borcam aldım,
Bugün de kargodan Vakumlu torbacıklarım ve geceliklerim gelecek, akşam çok işim var çok
yorgan yastıkları vakumlayıp kaldırıcam,

iki ablam şehir dışındaydı kesin dönüş yapcaklar inş, evde yer açmam lazım, gerçi 4 ay sonra ben gidicem o zaman beya yer açılacak evde

hızımı alamadım akşam yine alışveriş yapcam,

kızlar biz sonunda bugün kan tahlili sonuçlarımızı aldık. ben akdeniz anemisi taşıyıcısı çıktım, nişanlımda bişey yokmuş.. eğer nişanlımda taşıyıcı olsaydı çocuklarımız için sorun olurmuş. şimdilik neyseki sağlık raporumuzu aldık, darısı nikah günü almaya, onuda bugün alamayacaz... başka bir güne kaldı..

ay insanın aldıkça alası geliyo dimi
aldıklarını güzel günlerde kullan canım

belki de yüzden uzamıştır sonuçların çıkması
neyse sonunda almışsınız raporu...
geçmiş olsun bu arada

speedtoş sen gelin hamamı yapcan mı

bi ara düşündükl benim annemin kuzenleri toplam 35 kişi gençler yapalm diye.
ama olmadı gelmek isteyen çok oldu falan bizde vazgeçtik kına gecesinden sonra eğlencez evde
bide öyle sırf gençler olmayacak :26::26::26: rahat 50 kiş olur yani

bizde kına gecesinden sonra arkidişlerimle evde göbiş atcaz inş
ama ben yine de 1-2 arkadaşım, ablalarım ve bi kaç kuzenimle gitmeye heves ediyorum
bakalım yapabilrsek tabi

bizde kına gecesinden sonra arkidişlerimle evde göbiş atcaz inş
ama ben yine de 1-2 arkadaşım, ablalarım ve bi kaç kuzenimle gitmeye heves ediyorum
bakalım yapabilrsek tabi

güzel olur canım. ama gelin hamamı yalnız başına olması lazım. kapatmakta pahalıya mal oluyor
sen hamam yaparken yanina bi ton kadın güzel olmaz gibi geliyor babna

kızlar balayı ıcın tavsıye edebilceginiz oteller var mı butun ınternetı altust ettım karar veremıyorum 6 gece 7 gun kalmayı planlıyoruz.Fiyat aralıgınıda 1000 1500 arası dusunuyoruz.Eylule olacagı ıcın akdenız ya da kıbrıs dusunuyorduk ama kıbrısa daha once gıttıgım ıcın ben pek gıtmek ıstemıyorum
alanyaa tercıhım antalyada herhangı bır yerde olabilr.
Şimdilik baktıklarımdan Vikingen quality resort ve Cesars bellek

biz fantaisa de luxe otele gidicez canım

ya işte adı gelin hamamı ama
biz öylesine eğlenmeye gideriz dye düşündük
hem farklı bi hatıra olur

anladım amaç eğlence olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…