2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kızlarr, bu aralar işler yoğun cevap yazamıyorum, lemlemcim ben de çeyiz serilirken beyaz veya krem rengi pamuk saten nevresim takımı kullanacağım, yatak örtüsü aslında çok gereksiz bana göre ama gri yerine kahve tonları daha uyumlu olurdu sanki senin yatak odan için :26: ben henüz almadım yatak örtüsü, mobilyalardan sonra bakınacağım.

bu arada lemlem sana foto için çok iyi fiyat vermişler, ama düğün hikayesi çekimi için bana verilen 750 de çok uçuk bi rakam deil anladığım kadarıyla, biraz da pazarlık yaparsak belki fiyat az daha düşer ve bizim bütçeyi de sarsmamış olur :26:

ben de çeyiz serilirken beyaz ya da krem düşünüyorum yatak örtümü de aynı renklerde istiyorum her zaman herşeye uysun die hem de modası geçmeyecek ferah bi renk almayı düşündüğüm mobilya da açık kahve gövde ile krem ya da bayaz kapaklı olacak

canım bu mobilyaya gümüş renk hiç olmamış
kremrengili kahverengili bi takımım var demişsin bence onu kullan. Sonuçta çeyiz sergilemeyeceksin çok ihtişamlı bişey olmasına gerek yok bence
tüller ve perdelere gelince
kremrengi jakarlı bir tül alın, ama jakarlarında hafif kahverengi hareketler olmalı
halını da düz kremrengi alma
yine kahverenginin tonlarından oluşan krem rengi ağırlıklı bi halı süpper olur...

lemlemcim yatak örtün çok güzel ama mobilyaya daha uygun olması için aldığın yerden değiştirme şansın var mı ne zaman almıştın çok oldu mu sonuçta kullanmadın çeyiz için uymadı falan dersin

siz mobilya aldıkça ben heyecanlanıyorum hala ev bulamadık onun için bekliyorum sabırsızlanıyorum bir an önce mobilyaları alıp yerleştirmek istiyorum

kendi kendime yazıp duuyorum anam deli gibi...
biraz önce belediyeyi aradım eylül için haziranda açılıomuş nikah dosyası daha vakit var yani

bende o zaman krem rengi saten nevresim takımı alayım... bu griyide napacam bilmiyorum, int den almıştım çok oldu geri veremem.. nevresim takımını gelin seti oluyo ya hani uygun bişey bulursam öyle almayı düşünüyorum.. aldığım yerde taç da satılıyosa bu gri yatak örtüsünüde değiştiririm inşalllah.

evet tatlım ya o gri yatak örtüsü hiç olmayacak... halıyı ve perdeyide dediğin giibi yaparsam hakkaten süper olur.. ben biiideeee cibinlik istiyoooom :78: onun tülllerinide krem alırım o zamaaan... hihhh hiiiiiii....

işte int den bulduğum cibinlik modelleri:

Eki Görüntüle 181025

1. ve 3. resimlerdekileri bi yerde gördüm.. tülsüz hali 1.si 100 tl ye 3.sünüde 120 tl ye satıyolardı.. ilk zamanlar 1.resimdeki çok hoşuma gidiyordu da, sünnet yatağı gibi olur falan dediler sanki vazgeçecek gibiyim, 2. veya 3. resimdeki gibi bişey alabilirim ama..

bence de alışveriş yaptığın ya da tanıdığın bi yer varsa değiştirmeyi teklif et ama değiştiremesen de çok güzel bi yatak örtüsü yine kullanırsın

kendi kendime yazıp duuyorum anam deli gibi...
biraz önce belediyeyi aradım eylül için haziranda açılıomuş nikah dosyası daha vakit var yani

aaaa niye haziranda açılıyomuş sen hangi şehirdeydin canım? bizde daha bi türlü başvuramadık gerçi ama en azından başladık... kan tahlilinin sonuçlarını yarın alacaz inşallah..

bu arada daha düğüne kaç ay var siz niye ev arıyosunuz? alacakmısınız kirami? biz kirada oturacağımız için son 1 ay kala falan tutarız evi.. ev belli değil ama eşyaları aldık bile... çok büyük şeyler almadım zaten her eve sığabilecek şekilde, bide aynı modellerin devamı var, baktık ev genişse konsolu almamıştım mesela onuda alabilirim sonradan.

istanbul bahçelievlerde oturuyorum canım
ev alıcaz ekimden beri arıyoruz ama fiyatlar uçmuş durumda

ocwmays yeni ciciler aldım dedin bide speedy i sordun gittin ama yaaa küstüm ben sana

bak geldi speedyin bari ona söyle tamam biz bakmayız

speedy hoşgeldin bu arada canım :79: geçmişte benim eklediğim bi kaç resim var, yatak odasına uygun tül,perde,yatak örtüsü,nevresim vs arıyorum... gümüş yatak örtümü naapsam onu düşünüyorum, ama sağolsun kızlar yardımcı olduda kafamda netleşti biçoğu... heeee bide cibinlik eklediiiim.

sen napyoon?

bu ocwmanys sen ne çok geziyorsun yaaa aaaaaa

lemlem canım ilk gün sermek için bişey mi arıyorsun beyaz ağırlıklı bişey al bence çok şık duruyor.
ben evime çeyiz olarak hep dantel sericem yatak örtüm komple dantel.
mutfak takımım boyama annem yapmıştı salon içinde aynen dantel takım annecim o kadar uğraşmış
sereriz sonra kaldıırız :86::86::86:

bu arad dün gece rüyamda evleniyorum evime bu topicteki tüm kıez geliyor oturmaya
kendinizi tanıtıyorsunuz falan sabah çok güldüm kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…