• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

geldim kızlar geldim,bizim iş yerimiz şehir içi biyer olmadığı için, arabayla gidip geliyoruz bi markete bile.. yakın değildi yani oylanmadım... bu arada bim de üzümlü sultan diye bi kurabiye var şimdi onu aldım, söylemesi ayıp ama, tavsiye ederim süpermiş...

demet pazartesi gününe geliyor.. şimdi bizim işyerimiz havaalanına çok yakın, öğlene kadar ofiste oluyorum öğleden sonrada randevum varsa çıkıyorum. o gün ölmezde sağ kalırsam bi aksilik çıkmazsa, kemer tarafına randevu alıp görüşmeye giderim, geçerkende havaalanına uğrayıp sizi alabilirm.. ama işte 4 buçuk ay sonrası içinde söz vermek istemiyorum noolur noolmaz. ama büyük ihtimalle olur gibi.. çünkü tarih ve saat bana uyuyor..

düşünmen yeterli canım süpersin nişanlım bi ara transferleri araştırıodu ama almadı diye hatırlıorum öyleyse süper olur seni tanımış olurum ama dediğin gibi 4,5 ay var bakalım ne olacak

melabaa :3:

ben çalışmııyorum canikom öğrenciyim halen :52:
alışveriş yaptım ewet
eksiklerim bitti sayılır artık:52:

doğru yaa daha önce söylemiştin de unutmuşum.. ben isimleri bile zor aklımda tutarım zaten :28:

öğrenci olmak ne kadar da güzeldi yaaaa, kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum keşke tekrar dönebilsem öğrencilik günlerime.. gerçi şimdi para kazanıyor olmak da güzel, ben öğrenciyken evlenemezdim mesela, çünkü çeyizimi hep bir yılda aldım ne aldıysam..

doğru yaa daha önce söylemiştin de unutmuşum.. ben isimleri bile zor aklımda tutarım zaten :28:

öğrenci olmak ne kadar da güzeldi yaaaa, kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum keşke tekrar dönebilsem öğrencilik günlerime.. gerçi şimdi para kazanıyor olmak da güzel, ben öğrenciyken evlenemezdim mesela, çünkü çeyizimi hep bir yılda aldım ne aldıysam..

ben de 1,5 yılda aldım yetiştiremem die korkuodum ama pek bşy kalmadı en önemlileri bitti nihayet:62:

benim çeyizimin br kısmını nişanlım ödüyor
geriye kalan büyük bir kısmını da ablam ödüyor canım
2 tane ablam var ikisi de bekar
biri finansmanlık yapıyor diğeri fikir veriyor :61:

uçak bileti fiyatına transfer çok yaaa ama naapalım

şimdi bişey de diyemiyorum, bugünden söz vermeyeyim diyorum bi yandanda yazık o kadar paraya, götürüveririm diyorum.. siz yinede transfer işini araştırın canım, ben o konuyu pek bilmiyorum.. ama taksiyle gidilmez kesinlikle, düğün masraflarınızdan bile fazlaya gelir çünkü.... :1:

ama havaşın otobüsleri var, onlarda nereye kadar götürüyor bilmiyorm sanırım antalya şehir içine kadar götürüyor, oda kişi başı 10 tl... şehir içinden tekrar kemere giden otobüslere binseniz bu seferde elde valizlerle in bin nasıl olur bilmiyorum, bide bilmediğiniz bir şehir... hııııımmmm naapsakkiii...

kızlar bu arada bende çeyizlerimi albümüme ekleyecem.. şimdilik intden bulduklarımı koydum, gerisinide yavaş yavaş eklerim :66:

yada bakarsın dayanamaz eve gidince hepsini eklerim :52:

evet canım ama çekemem o sıcağı onun için değer. bide kişi başı hesaplarsak 40 TL geliyor taksi ile aynı fiyata :44:

ayy evet antalyanın sıcağında rezil olmak var iyi yapmışsınız canım.. taksi ile aynı fiyata gelmiyor emin ol, havaalanıyla kemer arası baya var, taksi sizi 80 tlye götürmezdi oraya kadar.

bitek ikimiz kalmışız yaa, memur milleti 5.30 olunca gitmiş tabiiii.. bilmiyorum var mı memur olan ama ben özel şirkette olduğum için 6 ya kadar burdayım maaleseff :31:

ayy evet antalyanın sıcağında rezil olmak var iyi yapmışsınız canım.. taksi ile aynı fiyata gelmiyor emin ol, havaalanıyla kemer arası baya var, taksi sizi 80 tlye götürmezdi oraya kadar.

bitek ikimiz kalmışız yaa, memur milleti 5.30 olunca gitmiş tabiiii.. bilmiyorum var mı memur olan ama ben özel şirkette olduğum için 6 ya kadar burdayım maaleseff :31:

aynen canım en az 40 TL diye düşündüm mutlaka fazlası vardır.
bide hiç çekilmez yaaa o sıcakta poffff :25::25::25::25::25::25:
bende özel şirket 18:30 malesef :4:

aynen canım en az 40 TL diye düşündüm mutlaka fazlası vardır.
bide hiç çekilmez yaaa o sıcakta poffff :25::25::25::25::25::25:
bende özel şirket 18:30 malesef :4:

ben çıkıyorum, evde kaldığım yerden devam ederim, çeyizlerimi kendi çektiğim fotolar var, onlarıda ekleyecem.. böyle int den bulduğum resimler benim değilmiş gibi geliyor.... hadi iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. :80:

ban de burdayım ama çıkmak üzereyim kıslar akşam arkadaşıma gidicez nişanlımla onlar da yeni evli
artık bugün giremem nete yarın görüşürüz şekerlerim öptüm hepinizi

selam kızlar ben geldimm, geçmişi şöölee bi okudum , ee özel sektörcüleer hala çıkamadınızmı siiz bakiim, ben evimdeyim de şuan ayıptır sööölemesi :33: :33:

Son düzenleme:
Back