2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

neyse tatlişkolar ben kaçayım en iyisi
benim begendiğim bi kaç davetiye modeli var
yarın resimlerini koyarım inş
hadi öptüm hepinizi mucckkk

Bu arada kızlar size birşey danışacağım, ben şimdi birkaç fotoğrafçıdan fiyat aldım, genelde fiyatlar 600 ile 1500 arasında dolanıyor. özellikleri ise düğün hikayesi çekimi olması yani kuaförden düğüne kadar her anı kare kare çekecekler, sonra o çekilen bütün fotolar dvd olarak verilecek yani sonuç olarak fotoğraflar dış mekanda çekilecek, yaklaşık 700-800 fotoğrafın oldu bir adet dvd, bir adet büyük boy panoramik albüm, 2 adet aileler için küçük boy albüm ve bir adet de büyük poster resim veriyorlar. içime sinen bir fotoğrafçı var 750 tl dedi, yüzyüze görüşmedik henüz sizce fiyat nasıl, fiyat aslında bizim bütçemizin biraz üstünde ama kararsızım şuan :44:

Yine herkes kayboldu yaa :84: neyse arkidişlerim üstteki mesajımı gördünüz fotoğrafçılarla ilgili, okuyunca fikirlerinizi yazmanızı bekliyorum:82:

ayy ben gitmiştim tekrar geldim
canikom tüm bunlar için 750 dediyse uygun bence
gerçi tam olarak fiyatları bilmiyorum ama bi arkadaş 1000 lira vermişti

ayy ben gitmiştim tekrar geldim
canikom tüm bunlar için 750 dediyse uygun bence
gerçi tam olarak fiyatları bilmiyorum ama bi arkadaş 1000 lira vermişti

evet canım hepsi için verdiği fiyat bu , dediğim gibi daha az fiyat veren de oldu , daha üstünü veren de, çekimlerini de gördüm hoşuma gitti eğlenceli pozlar yakalamışlar , ama tam karar veremedim dedim ya normalde bu kadar bütçe ayırmamıştık zaten bi de şey diye düşünüyorum, düğün hikayesi şeklinde olmasa sadece dış mekanda çekim yapılsa ve bitse o zaman da fiyat 400-500 liraya falan düşüyor, ay ne bilim kafam karışık bu konuda

Son düzenleme:

bence herşey dahil ise uygun ama tabiki ne demişler pazarlık sünnettir yüz yüze görüşünce bi pazarlık yap ben de bütün günümü videoya alsınlar istiyorum albümlerle 1500 falan diolar hepsine sen iyi bulmuşsun
bi de ben fotoğraf seçemiyorum hani bir sürü çekiolar beğendiğini albüme koyuyolar ya ben fotoğraf hastasıyım çekilmeyi seviyorum fotojeniğim güzel de çıkıyorum aslında hepsini alıyorum hep yandık valla

Anam bizim kızlar olayı aşmışlar,çeyiz bitmiş,davetiye ve fotoğrafa gelmiş sıra :)))

O değilde,benim en çok strese sokan şey fotoğraf olacak heralde.Hiç fotojenik değilim,o sebepten midir nedir,fotoğraf çekinmektende nefret ederim.Ne yapacağım ben...

O değilde,benim en çok strese sokan şey fotoğraf olacak heralde.Hiç fotojenik değilim,o sebepten midir nedir,fotoğraf çekinmektende nefret ederim.Ne yapacağım ben...

rahat ol fotoğraf çekilirken kasma hiç çok zevkli oluyo 24 saat çekseler beni yok demem fotolara bakmayı da çok severim çok zevkli gelio bana

hımmmmm sıra düğün fotolarında demek :97:

biz daha araştırma yapmadık, ama fuarda bir fotoğrafçıyla konuşup kartını almıştık.. bir büyük albüm, 2 kaynana albümü, dış mekan çekimi bide vereceğimiz küçüklük fotoları, birlikte çekildiğimiz fotolardan falan slayt hazırlayacakmış, albümde seçeceğimiz fotolardan 25-30 adet arası oluyomuş, hıııı bide büyük boy çerçevesiyle birlikte bir foto hepsine 350 tl dedi...

ama bu hikaye dediğinizden yok içinde, gelin evden çıkarkenden başlayan kuaförde falan çekilen foto yani... :26: oda olsa mı acabaaaaa.... yoksa onları zaten başkalarıda çeker mi bilemedim..

kızlar bu arada sizden bi fikir almak istiyorum ben kaç gündür düşünüyorumda ne yapsam bilemedim:

şimdi benim yatak odası takımını biliyosunuz açık kahve ve beyaz, ben daha öncede hani bu ilk gün çeyiz serildiğinde sermek için gümüş rengi bir yatak örtüsü almıştım.. şimdi o yatak örtüsü uyar mı, içine nasıl bir nevresim takımı almalıyım, perdeler ve tüller ne renk olmalı?

ilk çeyiz serildiğinde sermek için, saten bir nevresim takımı almak istiyorum.. aslında 3 tane pamuk saten nevresim takımım var ama onlar siyah ve kahverengi ağırlıklı ve desenli... hani gelin home'un falan pike setleri var o tarz bişey mi alsam? ne renk alsam? onlarda çok pahalı normal tek renk bir saten nevresim tak. mı alsam? ve perdeler?? oooofff bi türlü karar veremedim yaaaaaa.....

bakın yatak odasının ve yatak örtüsünün resimlerini de ekliyim daha kolay fikiir edinirsiniz belki:

350 süper biz aynı albümü nişanda 400 e yaptırdık bi sor çok farketmiyosa hikayeyi de ekletirsin ya da güvendiğin biri varsa güzel çekebilecek o da olur ama düğün telaşından herkes hazırlanmaktan pek yapamazlar gibi gelio

lemlemcim gelin takımını beyaz ya da krem düşünebilirsin ben de alıcam mutlaka bir de taçın siyah saten nevresimi var tria ydı modeli galiba onu alıcam çok hoşuma gidio annem her ne kadar beğenmese de

o görevi kardeşime veririm gibi geliyo ama acaba oda, evdekileri salona götür getir işiyle mi ilgileniyor o sırada bilemedim :26:

demetciim sen ne diyosun bi fikir ver, ne renk perde, tül halı uyar buna?
mobilyanın rengiyle yatak örtüsü kel alaka kaldı dimiiiiii :18: puffffffffff....

bence ya mobilyana uygun al kahve perde çünkü mobilya daha uzun ömürlü yatak örtüsünü her gün kullanamazsın günlüğe yedek kahve rengi uygun fiyatlı bi örtü alabilirsin ya da şimdi perde yerine tülden yapıyolar o kenardaki fonları bak bu daha iyi kuzenim de sipariş verdi öyle yapıo mayısta evlenecek

düşündüm de 2.si daha mantıklı zaten mobilyanda beyaz var beyaz yaptır herşeye uyar

düşündüm de 2.si daha mantıklı zaten mobilyanda beyaz var beyaz yaptır herşeye uyar

aslında benim bitane de kahve ve krem renkli yatak örtümde var ama ben onu günlük kullanmaya almıştım, sade bişey.. normal günlerde çok güzel uyar ama ilk gün çok basit kalabilir.. perdeleride aslında evet turuncuya yakın bi kahve uyar galiba... aman ne biliiiiim, daha 4 ay var akışına mı bırakayım.... benden başkada düşünen fikir veren olmazki böyle şeyleri işteee.. bide ben bişeyi kafama taktıysam onu çözene kadar bırakmam.. bu işide bu hafta bitirmem lazım...

aslında en güzeli dediğin gibi, kahverengi perde tül vs. krem rengi halı... yatak örtüsünüde boşver, krem rengi bide gelin seti alsam?

diğer topicte de sordum ordaki kızlar da yazıyor fikirlerini sağolsunlar.. 2011de evlenecekler konusunda.

Öncelikle günaydın kızlar. Bende dış çekim fotoğraflar istiyorum hep,hayalim. Çok fazla fiyat söyleyenler war ewet ama ben hikaye şeklinde çekim istemedim. Bi fotoğrafçıyla ön görüşme yaptım bakalım. Hikaye olduğunda çok pahalıya geliyo bu kadar masrafın içinde ona da bütçe ayıramayız ki. Ben 600 e anlaşmıştım yanlış hatırlamıyosam. Sonra piyasayı bilmediğim için acaba pahalımı die stüdyoda çekim yaptıran arkadaşlarıma sordum ama onlarda aynı fiyatı verdiklerini söyleyince rahatladım:)

lemlem başı çekiyor,ardından ben :) Lemlemin düğününde benim kına gecem olucak,hepimizin gönlüne göre olur inşallah herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…