Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu arada sizden bi fikir almak istiyorum ben kaç gündür düşünüyorumda ne yapsam bilemedim:
şimdi benim yatak odası takımını biliyosunuz açık kahve ve beyaz, ben daha öncede hani bu ilk gün çeyiz serildiğinde sermek için gümüş rengi bir yatak örtüsü almıştım.. şimdi o yatak örtüsü uyar mı, içine nasıl bir nevresim takımı almalıyım, perdeler ve tüller ne renk olmalı?
ilk çeyiz serildiğinde sermek için, saten bir nevresim takımı almak istiyorum.. aslında 3 tane pamuk saten nevresim takımım var ama onlar siyah ve kahverengi ağırlıklı ve desenli... hani gelin home'un falan pike setleri var o tarz bişey mi alsam? ne renk alsam? onlarda çok pahalı normal tek renk bir saten nevresim tak. mı alsam? ve perdeler?? oooofff bi türlü karar veremedim yaaaaaa.....
bakın yatak odasının ve yatak örtüsünün resimlerini de ekliyim daha kolay fikiir edinirsiniz belki:
Eki Görüntüle 180885 Eki Görüntüle 180886
ben de çeyiz serilirken beyaz ya da krem düşünüyorum yatak örtümü de aynı renklerde istiyorum her zaman herşeye uysun die hem de modası geçmeyecek ferah bi renk almayı düşündüğüm mobilya da açık kahve gövde ile krem ya da bayaz kapaklı olacak
canım bu mobilyaya gümüş renk hiç olmamış
kremrengili kahverengili bi takımım var demişsin bence onu kullan. Sonuçta çeyiz sergilemeyeceksin çok ihtişamlı bişey olmasına gerek yok bence
tüller ve perdelere gelince
kremrengi jakarlı bir tül alın, ama jakarlarında hafif kahverengi hareketler olmalı
halını da düz kremrengi alma
yine kahverenginin tonlarından oluşan krem rengi ağırlıklı bi halı süpper olur...
kendi kendime yazıp duuyorum anam deli gibi...
biraz önce belediyeyi aradım eylül için haziranda açılıomuş nikah dosyası daha vakit var yani
selam kızlaarrr
dışardan geliyorum bir sürü ciciler aldım kendimeee
aaaa niye haziranda açılıyomuş sen hangi şehirdeydin canım? bizde daha bi türlü başvuramadık gerçi ama en azından başladık... kan tahlilinin sonuçlarını yarın alacaz inşallah..
bu arada daha düğüne kaç ay var siz niye ev arıyosunuz? alacakmısınız kirami? biz kirada oturacağımız için son 1 ay kala falan tutarız evi.. ev belli değil ama eşyaları aldık bile... çok büyük şeyler almadım zaten her eve sığabilecek şekilde, bide aynı modellerin devamı var, baktık ev genişse konsolu almamıştım mesela onuda alabilirim sonradan.
istanbul bahçelievlerde oturuyorum canım
ev alıcaz ekimden beri arıyoruz ama fiyatlar uçmuş durumda