• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ben istanbula çok gelip gidiyorum, halam var orda bide işyeriimizin merkezi istanbul, toplantı falan oluyo bazen.. Ama pek fırsatım olmuyor, ünv.den 3 yıllık ev arkadaşımda geçen yıl evlendi ist.da, düğününe gittim ama evini göremedim halaa...

lemlem cim alakasız ama aklıma bşy geldi biz kemer e gelicez balayına thy la hava alanından otele transferi oradan ayarlayabiliyo myz fiyatları uygun mudur yoksa buradan mı halledelim onu da uçak biletlerini aldık

neler aldın ocwmays? merak ettiiim..

speedy akşamları giriyor genelde galibaa..

canikom resimlerini yüklicem haftasonu inş
günlük yemek takımlarımı aldım, kızartma tavası, tepsi bi de bir sürü ufak tefek eksikler aldım
yükleyince görürsünz inş

ocwmays yeni ciciler aldım dedin bide speedy i sordun gittin ama yaaa küstüm ben sana :63:

bak geldi speedyin bari ona söyle tamam biz bakmayız :63:

ay aşkolsun şaka bile olsa öyle deme çok kırılırım :59:
nişanlım aradı, acilen bir turkcell bayisine gidip faturalı hat almamı istedi, birazdan eve uğrayıp alacakmış zamanı yokmuş
o yüzden pıırrr diye uçup gittim, kusura bakma :54:

bu arad dün gece rüyamda evleniyorum evime bu topicteki tüm kıez geliyor oturmaya :65::65::65:
kendinizi tanıtıyorsunuz falan sabah çok güldüm kendime

bilinçaltı canım
bu ara çok düşünüyosun demekki :52:
:4::27:

çok güzel olur ben de isterim bana gelmenizi walla

:27::27: inşallah canım

lemlem cim alakasız ama aklıma bşy geldi biz kemer e gelicez balayına thy la hava alanından otele transferi oradan ayarlayabiliyo myz fiyatları uygun mudur yoksa buradan mı halledelim onu da uçak biletlerini aldık

demetcim mutlaka transfer ayarla biz anıtur ile kemere gidicez ant sıcağı çekilmez uçaktan sonra bide kemer biraz ters kalıyor thy yollarının oradan da yok epey araştrdım belek almadığıma çok pişman oldıum

demet canım senin düğün 24 eylülmüüüüüüşşş. şimdiiiiiiii, bak ne diiicem, peki hangi tarihte ve saat kaçta antalyada olacaksınız? uçak bilet saatiniz ne?

bizim ofiscenek karnımız acıktı, atıştırmalık bişiler alalım dedik çayın yanına, beni markete gönderiyolar, bi gidimde gelim hadi hadi deyip durdular çünkü... :51:

bizim ofiscenek karnımız acıktı, atıştırmalık bişiler alalım dedik çayın yanına, beni markete gönderiyolar, bi gidimde gelim hadi hadi deyip durdular çünkü... :51:

lemlem canım marketi satın mı aldın hayatım pazarlık uzadı galiba:33:

biz gidişi erken aldık günü kullanalım die o yorgulukta tabi ne kadar denize girebilirsek dönüşü de akşama aldık geç ayrılalım rahat olsun die

bizimde daha erken olacaktı ama ertesi günü.
önce kayınvalideme kahvaltıya gidicem sonra da kendi annemlere geçicem :27:

bizimde daha erken olacaktı ama ertesi günü.
önce kayınvalideme kahvaltıya gidicem sonra da kendi annemlere geçicem :27:

biz uçak bileti konusunda çok ballıyız 200 tlye 2 kişi gidiş dönüş aldık ist.sab.gökcenden saat 11 e ama orası bize çok uzak karşı yakada nasıl giicez die düşünüp duruyoduk atatürk h.a.da çok pahalıydı 590 falandı fiyat çok fark ediyo yani netten öylesine uçak biletimize bakıoduk uçuş iptal olmuş şok yani biz müşteri hizmetlerini aradık sabah saat 7 ye almışlar uçuşu biz balayına gidiyoruz düğünün ertesi günü imkansız yetişemeyiz o saatte salondan çıkıp yola düşmemiz gerekir dedik onlarda hata kendilerinden kaynaklanıo diye atatürk hava limanına aldlar bizim biletleri şu 596 lık tan yani hem de eve 15 dklık yer :1::1::1: otobüs bileti fiyatına

26 eylül saat 9,30 die ya da 10,30 hatırlıorum

geldim kızlar geldim,bizim iş yerimiz şehir içi biyer olmadığı için, arabayla gidip geliyoruz bi markete bile.. yakın değildi yani oylanmadım... bu arada bim de üzümlü sultan diye bi kurabiye var şimdi onu aldım, söylemesi ayıp ama, tavsiye ederim süpermiş...

demet pazartesi gününe geliyor.. şimdi bizim işyerimiz havaalanına çok yakın, öğlene kadar ofiste oluyorum öğleden sonrada randevum varsa çıkıyorum. o gün ölmezde sağ kalırsam bi aksilik çıkmazsa, kemer tarafına randevu alıp görüşmeye giderim, geçerkende havaalanına uğrayıp sizi alabilirm.. ama işte 4 buçuk ay sonrası içinde söz vermek istemiyorum noolur noolmaz. ama büyük ihtimalle olur gibi.. çünkü tarih ve saat bana uyuyor..

biz uçak bileti konusunda çok ballıyız 200 tlye 2 kişi gidiş dönüş aldık ist.sab.gökcenden saat 11 e ama orası bize çok uzak karşı yakada nasıl giicez die düşünüp duruyoduk atatürk h.a.da çok pahalıydı 590 falandı fiyat çok fark ediyo yani netten öylesine uçak biletimize bakıoduk uçuş iptal olmuş şok yani biz müşteri hizmetlerini aradık sabah saat 7 ye almışlar uçuşu biz balayına gidiyoruz düğünün ertesi günü imkansız yetişemeyiz o saatte salondan çıkıp yola düşmemiz gerekir dedik onlarda hata kendilerinden kaynaklanıo diye atatürk hava limanına aldlar bizim biletleri şu 596 lık tan yani hem de eve 15 dklık yer :1::1::1: otobüs bileti fiyatına

ohhh ne güzel şansına canım bizde martta aldık biletimizi iki kişi gidiş dönüş 300 TL
160 TL transfer ücreti ödeyeceğiz uçaktan otele oda 2 kişi gidiş dönüş :34:

26 eylül saat 9,30 die ya da 10,30 hatırlıorum

ohhh ne güzel şansına canım bizde martta aldık biletimizi iki kişi gidiş dönüş 300 TL
160 TL transfer ücreti ödeyeceğiz uçaktan otele oda 2 kişi gidiş dönüş :34:

ooo havaalanından kemere kişi başı 40 tl ye mi götürüyorlar o zaman.... ya ben haftada 2-3 defa kemerdeyim, her gidişimde havaalanına uğrayıp bikaç kişi götüreyim bari sevabıma yaaaa...
hadiiiiii kemere bir ikiiiiiii, kalkıyooooooooorrr :8:

Back