Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada kızlar size birşey danışacağım, ben şimdi birkaç fotoğrafçıdan fiyat aldım, genelde fiyatlar 600 ile 1500 arasında dolanıyor. özellikleri ise düğün hikayesi çekimi olması yani kuaförden düğüne kadar her anı kare kare çekecekler, sonra o çekilen bütün fotolar dvd olarak verilecek yani sonuç olarak fotoğraflar dış mekanda çekilecek, yaklaşık 700-800 fotoğrafın oldu bir adet dvd, bir adet büyük boy panoramik albüm, 2 adet aileler için küçük boy albüm ve bir adet de büyük poster resim veriyorlar. içime sinen bir fotoğrafçı var 750 tl dedi, yüzyüze görüşmedik henüz sizce fiyat nasıl, fiyat aslında bizim bütçemizin biraz üstünde ama kararsızım şuan :44:
ayy ben gitmiştim tekrar geldim
canikom tüm bunlar için 750 dediyse uygun bence
gerçi tam olarak fiyatları bilmiyorum ama bi arkadaş 1000 lira vermişti
Bu arada kızlar size birşey danışacağım, ben şimdi birkaç fotoğrafçıdan fiyat aldım, genelde fiyatlar 600 ile 1500 arasında dolanıyor. özellikleri ise düğün hikayesi çekimi olması yani kuaförden düğüne kadar her anı kare kare çekecekler, sonra o çekilen bütün fotolar dvd olarak verilecek yani sonuç olarak fotoğraflar dış mekanda çekilecek, yaklaşık 700-800 fotoğrafın oldu bir adet dvd, bir adet büyük boy panoramik albüm, 2 adet aileler için küçük boy albüm ve bir adet de büyük poster resim veriyorlar. içime sinen bir fotoğrafçı var 750 tl dedi, yüzyüze görüşmedik henüz sizce fiyat nasıl, fiyat aslında bizim bütçemizin biraz üstünde ama kararsızım şuan :44:
O değilde,benim en çok strese sokan şey fotoğraf olacak heralde.Hiç fotojenik değilim,o sebepten midir nedir,fotoğraf çekinmektende nefret ederim.Ne yapacağım ben...
hımmmmm sıra düğün fotolarında demek :97:
biz daha araştırma yapmadık, ama fuarda bir fotoğrafçıyla konuşup kartını almıştık.. bir büyük albüm, 2 kaynana albümü, dış mekan çekimi bide vereceğimiz küçüklük fotoları, birlikte çekildiğimiz fotolardan falan slayt hazırlayacakmış, albümde seçeceğimiz fotolardan 25-30 adet arası oluyomuş, hıııı bide büyük boy çerçevesiyle birlikte bir foto hepsine 350 tl dedi...
ama bu hikaye dediğinizden yok içinde, gelin evden çıkarkenden başlayan kuaförde falan çekilen foto yani... :26: oda olsa mı acabaaaaa.... yoksa onları zaten başkalarıda çeker mi bilemedim..
350 süper biz aynı albümü nişanda 400 e yaptırdık bi sor çok farketmiyosa hikayeyi de ekletirsin ya da güvendiğin biri varsa güzel çekebilecek o da olur ama düğün telaşından herkes hazırlanmaktan pek yapamazlar gibi gelio
o görevi kardeşime veririm gibi geliyo ama acaba oda, evdekileri salona götür getir işiyle mi ilgileniyor o sırada bilemedim :26:
demetciim sen ne diyosun bi fikir ver, ne renk perde, tül halı uyar buna?
mobilyanın rengiyle yatak örtüsü kel alaka kaldı dimiiiiii :18: puffffffffff....
düşündüm de 2.si daha mantıklı zaten mobilyanda beyaz var beyaz yaptır herşeye uyar