kizlar aranizda dugun davetiyesini belirlemis olan var mi?
kizlar aranizda dugun davetiyesini belirlemis olan var mi?
kıvılcım marka davetiye alacağım sitesine bi bakın derim her tarza uygun davetiyeleri var
Kizlar yemek odasi takiminda bellonayada bakin. ben bellonada pera yemek odasinida çok begendim.hem mdf lake. intde de var resmi ama yerinde görmenizi tavsiye ederim.
Benim nisanlim grafiker oldugu için davetiye sorunumuz yok, çalistigi yerde davetiye de yapiyolar. ikimizinde ortak fikri davetiyeler okunduktan sonra atiliyor o yüzden komik bisey olsun istedik. aklimizda bitane var büyük ihtimalle o olacak :)))
ya ben de frapanistanbul diye bir site buldum. hepsi cok guzeel...
ama ben midyeli+deniz yildizli bir davetiye istiyorum. Insanlar onu gorunce dugunun kumsalda filan oldugunu sanabilirler! sonrasinda, dugun adresini gorunce (kumsal olmadigini anladiklarinda), bu ne bicim is filan derler mi aceba?
genelde derler ya, davetiye dugunun temasini yansitir diye?
ne dersiniz? abes kacar mi?
Davetiye sóyle: karikatür seklinde gelinle damat var,damat diz çökmüs elinde yûzük, davetiye ince uzun ve ipi var, bu dedigm gelin ve damat dis kisimda, davetiyeyi çikarmak için yandan ipi çekince damat hoop dizlerinin üstünde gelinin yanina dogru kayiyor, içerden çekilen parçada da güzel esprili bir sekilde dügüne davet ve saat yer bilgileri :))
anlatabildim mi bilmiyorum ama belki görmüssünüzdür.
Zvy cıım hosgeldin nerelerdesin yaa?
hoşbulduk canımm , misafirlikteydik şimdi geldim tatlım
Brkcn sende mi eylül gelinisin? hiç yorum yapmiyosun ama görüyorum seniiii
Gel zvy gel bak biz davetiyelerimizi bile seçtik sen yoksun :))
simdi telden giriyorum yrn resmini bulursam eklerim.
bende kisliklarimi kaldiriyorum ama çok sıkıldım ya. kalin kazak atki vs.leri valizime doldurdum :)
ay kızlar napıyosunuz sinirlerim zıpladı akşam akşam
Ocwmays canim yine neden zipladi sinirlerin, alla allaaa söyle kim sinirlendirdiyse dövelim
zvy canim bencede çok masrafli biseye gerek yok davetiyede.
brkcn pardon farketmeden ters yazmisim biraz. ama bilmeden oldu sende yaz ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?