2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kizlar yemek odasi takiminda bellonayada bakin. ben bellonada pera yemek odasinida çok begendim.hem mdf lake. intde de var resmi ama yerinde görmenizi tavsiye ederim.

kıvılcım marka davetiye alacağım sitesine bi bakın derim her tarza uygun davetiyeleri var

ya ben de frapanistanbul diye bir site buldum. hepsi cok guzeel...

ama ben midyeli+deniz yildizli bir davetiye istiyorum. Insanlar onu gorunce dugunun kumsalda filan oldugunu sanabilirler! sonrasinda, dugun adresini gorunce (kumsal olmadigini anladiklarinda), bu ne bicim is filan derler mi aceba?

genelde derler ya, davetiye dugunun temasini yansitir diye?

ne dersiniz? abes kacar mi?

Kizlar yemek odasi takiminda bellonayada bakin. ben bellonada pera yemek odasinida çok begendim.hem mdf lake. intde de var resmi ama yerinde görmenizi tavsiye ederim.

aklımda bulunsun canım
bakarım inş

neymiişş

canım bahsettiğin gibi bi nikah şekeri olur ama davetiye olur mu bilmiyorum
bi de olsa bile neden öyle sansınlar ki anlamadım:44:

Davetiye sóyle: karikatür seklinde gelinle damat var,damat diz çökmüs elinde yûzük, davetiye ince uzun ve ipi var, bu dedigm gelin ve damat dis kisimda, davetiyeyi çikarmak için yandan ipi çekince damat hoop dizlerinin üstünde gelinin yanina dogru kayiyor, içerden çekilen parçada da güzel esprili bir sekilde dügüne davet ve saat yer bilgileri :))
anlatabildim mi bilmiyorum ama belki görmüssünüzdür.

Öncelikle herkese iyi akşamlaarr :80:

Lemlemcim yazdığını okurken bile yüzümde tebessüm oluştu, gerçekten çok şeker bi davetiyeymiş özellikle damat hoop dizlerinin üstünde gelinin yanina dogru kayiyor demişsin ya çook hoş gözüküyodur eminim

hoşbulduk canımm , misafirlikteydik şimdi geldim tatlım

Gel zvy gel bak biz davetiyelerimizi bile seçtik sen yoksun :))

simdi telden giriyorum yrn resmini bulursam eklerim.
bende kisliklarimi kaldiriyorum ama çok sıkıldım ya. kalin kazak atki vs.leri valizime doldurdum :)

Gel zvy gel bak biz davetiyelerimizi bile seçtik sen yoksun :))

simdi telden giriyorum yrn resmini bulursam eklerim.
bende kisliklarimi kaldiriyorum ama çok sıkıldım ya. kalin kazak atki vs.leri valizime doldurdum :)

okudum canım yazdıklarınızı, hakikaten davetiyeye kadar gelmişsiniz :26: benim davetiyede önceliğim ucuz olması, yırtılıp atılacak sonuçta, uygun fiyata bulabileceğim zarif bir davetiye düşünüyorum, vee seninkini de çoook merak ediyorumm

Ocwmays canim yine neden zipladi sinirlerin, alla allaaa söyle kim sinirlendirdiyse dövelim

zvy canim bencede çok masrafli biseye gerek yok davetiyede.

brkcn pardon farketmeden ters yazmisim biraz. ama bilmeden oldu sende yaz ama yaa

ay kızalr ben regl öncesi çok kötü oluyodum, şimdi düğün stresti eklenince bu dönemlerde iyice çekilmez bi kız oldum
sinirlerim çok bozulıyo, hemen parlayıveriyorum
ne olcak benim halim
bi kaç regl olmasam ne güzel olur ya

Ocwmays canim yine neden zipladi sinirlerin, alla allaaa söyle kim sinirlendirdiyse dövelim

zvy canim bencede çok masrafli biseye gerek yok davetiyede.

brkcn pardon farketmeden ters yazmisim biraz. ama bilmeden oldu sende yaz ama yaa

hiç canım benim
forumda ufak bi tatsızlık oldu da

brkcn sanırım sayfayı açık bırakmış

Ay kızlar ya ben de maşallah diyeyim kendime de pek rahatım bu aralar ne sinir stress koyverdim gitti herşey en büyük takıntım gelinlikti ona bilee ammaaaaannn beee alırım işte bi tanee diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…