2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yaaa speedy sende hele 1 ay yazıyor yaaaaa, ayy senin takvimine bakınca bile heyecanlanıyorum yaaa.... son ay ben uyuyabilirmiyim acaba bilmiyorum.. günler su gibi akıp gidiyor.

bu kadar zaman derken ben 2 aydır hazırlık yapıyorum hala alışamadım evin böyle karışık olmasına her hafta sonu bişileri sıkıştırmaya çalışıyorum sonra pes edip bırakıyorum

az önce netten vakumlu hurç siparişi verdim bile:26:
şimdi kullanırsam nolur güzelim yorgan yastıklarım mafolursa diye düşünür oldum kullanan varmı aranızda kızlar,

ya 4 ay kaldı...
geçmek bilmiyo sanki
bende hemen havaya girdim yaniii
daha nişanlanalı 1 haftacık oldu geçmicek gibi geliyo zaman

benim nişanlımda sağolsun hep benden tarafadır. Birde maddi sıkıntılar da var bizimkilerde. dua ediyorum eşya borçları bize kalmasın die. Hadi bizimde işlerimiz iyi olsa paramız olsa öderiz ama pek yüksek maaşlarla çalışmıycaz. Anlatcak çok şey war da neyse ben pek konuşmiim :)

yaaa speedy sende hele 1 ay yazıyor yaaaaa, ayy senin takvimine bakınca bile heyecanlanıyorum yaaa.... son ay ben uyuyabilirmiyim acaba bilmiyorum.. günler su gibi akıp gidiyor.

son 1 ayı hiç sayma diyenlere şimdi hak veriyorum çünkü gece olsada yatsam diyorum şimdi
beyin ve vucud olarak çok yorulucaksınız sizde

Sen duanı et inş. borçlar size kalmaz
nişanlım bankaya gitti kredi işlemleri için biz herşeyi kendimiz yapıcaz dedik ailelerin durumu ortada sıkıntıya sokmayalım iki tarafı da dedik demesine de hiç bişi ye yardım ettikleri yok bunların ben bu işten hiç bişi anlamadım

hadi annem her hafta sonu az da olsa elinden geldiğince kızım çarşıya gidelim bişiler alalım sana der eksikleri tamamlaya çalışırız

:84:

Son düzenleme:

Bizde bu zamana kadar hiç masrafa sokmadık. TAkıymış kıyafetmiş hiçbişey istemedim zaten. E ufak tefek olan çeyizlerin hepsini kendimiz aldık. Ama nezaketen sormamaları çok sinir bozucu gerçekten. Yani tamam sewdiklerini biliosun ama insan üzülüyo kendini değersiz hissediyo, sanki hiç özenmiyolar gibi geliyo.

boşverin kızlar siz bugünlerin tadını çıkarmaya bakın
maddi sıkıntılarda sadece dua edin
bakın bizim için herşey çok çok çok zordu inanın
düğün tarihi konması bile bir mucizeyken
şimdi peşin peşin herşeyimizi alıyoruz çok şükür
Allah önce imtihan ediyo ardından öyle kolaylıklar veriyo
inanaımıyosunuz

sağolsunlar, bende nişan yapıldı kayınvalidenin takacağı yüzüğü bile nişanlımla aldık o derece yani,
takı da takılmadı ayriyetten, sağolsun sürekli kılık kıyafet alır gönderir, madem alabilecek durumun var biraz birikim yapsa 4 ay sonraya düğün var, napcaz bilmiyorum,

bunlara çok canımk sıkılmıyor da,

benim ablamlar şehir dışında cafe işletiyorlardı şimdi işler çok kötü durumda ve eve dönüş yapmak zorundalar, ev ve cafenin eşyalarının buraya gelmesi lazım onlardan sadece birkaç aylığına hiç kullanmadıkları içi yapılmamış olan evlerine eşyaları koyabilir miyiz dedim, nişanlım yanımda aradı ve ablasının söylediği" bilmemkiiii, kaç gün kalcakmış?" kaç gün kalcakmış lafa bakın ya benim ailem olsa yardım etmek için herşeyi yapar şuanada sıkışmışız ama herkez bizim gibi değil demek ki çok canım sıkıldı

sonuçta evlerine bi zararımız doknumicak hadi yapılı boyalı ev desem neyse boş kaba inşaat,
üstelik o ev 10 yıldır yatıyor orda biz kira derdinde olucaz

Son düzenleme:
KIZLAR BENCE BOşverin bunları kaynana ve kayınpederinizi olduğu gibi kabul edin.
sonuçta bazıları maddiyattan yapamaz bazıları çirkefliğinden düşünmeyin bile önemli olan sizi kabul etmesi sevmesi

hoşgeldiiinnn
azcık dedikodu yapıyoduk

Ammaaaan boşverin kızlar yaa hiç kimseyi kafanıza takmayın , şahsen ben öyle yapıyorum artık, maddi zorluklar da bi şekilde aşılır, çok şükür çalışan insanlarız, Rabbim evimize huzur versin bizlere de sağlık versin gerisi hallolur

seni çok iyi anlıyorum
benim de büyük görümcem destek şöyle dursun köstek olabilmenin yollarını arıyo srekli
ben tabi şimdiye kadar bi kere bile muhattab olmadım bu konularda onunla
ev meselesine gelince, nişanlım öyle zor günler geçirdi ki maddi olarak
herşey tepetaklak olduğu dönemler yaşadık
ailesinden birtanesi bile çıkıp demedi "oğlum ne olacak snein bu halin. ne yapalım nasıl yardım edelim"
inan benim annem daha çok aradı sordu damadını
bursada iki katlı bi ev var 2 senedir inşaat halinde
bizi 2 sene boşu boşuna bekleteceğine orayı satıp herşeyimizi halledebilrdi
ama yapmadı
oysa benim ailem olsa...
neyse sinirlerim zıpladı

KIZLAR BENCE BOşverin bunları kaynana ve kayınpederinizi olduğu gibi kabul edin.
sonuçta bazıları maddiyattan yapamaz bazıları çirkefliğinden düşünmeyin bile önemli olan sizi kabul etmesi sevmesi

evet ben de öyle yapıyorum
şimdi sağolsunlar arayıp şunu yapalım mı edelim mi diye soruyolar
eskisi gibi değil
zaten kayınvalidem ve kayınpederimi severim öyle böyle
hayırlısı olsun hakkımzda, rabbim huzuru eksik etmesin

belki biliyorsunuzdur

çok eskiden bi evde yaşayan ve anlaşamayan gelin ile kaynana varmış..
Sonunda zeki gelin büyücüye gitmiş ve kaynanasını öldürmek için zehir almış okutmuş üfletmiş
Büyücü geline bunu her gün yemeğine katacaksın 1 günde ölmez ama 1 ayıon sonunda ölecek. bu zaman zarfında ona çok iyi davran demiş.
Gelinde hergün yemekler hazırlayıp tatlı dille yaklaşıyormuş kocası bile şaşırmış.. kaynan da bakmış gelin ona iyi davranıyor oda çk güzel sözler söylemeye başlamış
25. günün sonunda gelin vijdan azabı çekiyormuş ben nasıl kaynanama böyle bişey yaptım diye.
hemen panzehir için büyücüye yine gitmiş. ve
büyücü ona ben sana tuz verdim.. sen kendin aranıızı düzelttin kaynanaa 1 adım attın oda sana 2 adım attı ve iyi oldu aranız demiş :86:

İnsan böle durumlarda sürekli kendi ailesiyle kıyaslıyo dimi. Benim annem olsa şöle yapar benim babam olsa böle yapar. Kendi ailemizin anlayışını bekliyoruz onlardan da ama galiba bu gidişle daha çoook bekleriz.

amin canım elbette derdimiz olacak biz genciz onlar bizden daha çok yaşamış..
ama derdimizi şikayet ederek değil de bence çözüme ulaşmak için konuşalım..
mutluluk kalpten geçiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…