Aynı durum bende geçerli biliomusun. Düğün gününü koymak için bile bnim annem aradı. e 3 senedir nişanlıyım artık belli olması gerekiodu tabi. Beni sewiyolar bunu biliyorum hiç kötülükleride yyok ama hiç arayıp sormazlar. Nişanlım askerde ben onların gelini değil kızı sayılırım yani arayıp bi kızım nasılsın iyimisin hazırlıklar nasıl gidiyor bi ihtiyacın war mı demelerini bekliyorum ama yok. Hep ben ararım ki aramız soğumasın.. Ama çok üzülüyorum.
aman canım kısmen benimkiler de öyle
ama sağolsunlar ararlar, sorarlar
2 yıldır bekliyoz biz de
kıllarını kıpırdatmadılar
hiiç umrsamıyorum
tontişkom herşeyi yapıyo nasılsa
ayyy şaka maka 4 ayımız kaldı dimiiiiiiiiiii
yaaa speedy sende hele 1 ay yazıyor yaaaaa, ayy senin takvimine bakınca bile heyecanlanıyorum yaaa.... son ay ben uyuyabilirmiyim acaba bilmiyorum.. günler su gibi akıp gidiyor.
benim nişanlımda sağolsun hep benden tarafadır. Birde maddi sıkıntılar da var bizimkilerde. dua ediyorum eşya borçları bize kalmasın die. Hadi bizimde işlerimiz iyi olsa paramız olsa öderiz ama pek yüksek maaşlarla çalışmıycaz. Anlatcak çok şey war da neyse ben pek konuşmiim :)
Sen duanı et inş. borçlar size kalmaz
nişanlım bankaya gitti kredi işlemleri için biz herşeyi kendimiz yapıcaz dedik ailelerin durumu ortada sıkıntıya sokmayalım iki tarafı da dedik demesine de hiç bişi ye yardım ettikleri yok bunların ben bu işten hiç bişi anlamadım:84:
Bizde bu zamana kadar hiç masrafa sokmadık. TAkıymış kıyafetmiş hiçbişey istemedim zaten. E ufak tefek olan çeyizlerin hepsini kendimiz aldık. Ama nezaketen sormamaları çok sinir bozucu gerçekten. Yani tamam sewdiklerini biliosun ama insan üzülüyo kendini değersiz hissediyo, sanki hiç özenmiyolar gibi geliyo.
Sen duanı et inş. borçlar size kalmaz
nişanlım bankaya gitti kredi işlemleri için biz herşeyi kendimiz yapıcaz dedik ailelerin durumu ortada sıkıntıya sokmayalım iki tarafı da dedik demesine de hiç bişi ye yardım ettikleri yok bunların ben bu işten hiç bişi anlamadım
hadi annem her hafta sonu az da olsa elinden geldiğince kızım çarşıya gidelim bişiler alalım sana der eksikleri tamamlaya çalışırız
:84:
Bizde bu zamana kadar hiç masrafa sokmadık. TAkıymış kıyafetmiş hiçbişey istemedim zaten. E ufak tefek olan çeyizlerin hepsini kendimiz aldık. Ama nezaketen sormamaları çok sinir bozucu gerçekten. Yani tamam sewdiklerini biliosun ama insan üzülüyo kendini değersiz hissediyo, sanki hiç özenmiyolar gibi geliyo.
hoşgeldiiinnn
azcık dedikodu yapıyoduk
sağolsunlar, bende nişan yapıldı kayınvalidenin takacağı yüzüğü bile nişanlımla aldık o derece yani,
takı da takılmadı ayriyetten, sağolsun sürekli kılık kıyafet alır gönderir, madem alabilecek durumun var biraz birikim yapsa 4 ay sonraya düğün var, napcaz bilmiyorum,
bunlara çok canımk sıkılmıyor da,
benim ablamlar şehir dışında cafe işletiyorlardı şimdi işler çok kötü durumda ve eve dönüş yapmak zorundalar, ev ve cafenin eşyalarının buraya gelmesi lazım onlardan sadece birkaç aylığına hiç kullanmadıkları içi yapılmamış olan evlerine eşyaları koyabilir miyiz dedim, nişanlım yanımda aradı ve ablasının söylediği" bilmemkiiii, kaç gün kalcakmış?" kaç gün kalcakmış lafa bakın ya benim ailem olsa yardım etmek için herşeyi yapar şuanada sıkışmışız ama herkez bizim gibi değil demek ki çok canım sıkıldı
o kadar emindim ki sonuçta evlerine bi zararımız doknumicak hadi yapılı boyalı ev desem neyse boş kaba inşaat,
üstelik o ev 10 yıldır yatıyor orda biz kira derdinde olucaz
KIZLAR BENCE BOşverin bunları kaynana ve kayınpederinizi olduğu gibi kabul edin.
sonuçta bazıları maddiyattan yapamaz bazıları çirkefliğindendüşünmeyin bile önemli olan sizi kabul etmesi sevmesi
Ammaaaan boşverin kızlar yaa hiç kimseyi kafanıza takmayın , şahsen ben öyle yapıyorum artık, maddi zorluklar da bi şekilde aşılır, çok şükür çalışan insanlarız, Rabbim evimize huzur versin bizlere de sağlık versin gerisi hallolur
evet ben de öyle yapıyorum
şimdi sağolsunlar arayıp şunu yapalım mı edelim mi diye soruyolar
eskisi gibi değil
zaten kayınvalidem ve kayınpederimi severim öyle böyle
hayırlısı olsun hakkımzda, rabbim huzuru eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?