• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

belki biliyorsunuzdur :1:

çok eskiden bi evde yaşayan ve anlaşamayan gelin ile kaynana varmış..
Sonunda zeki gelin büyücüye gitmiş ve kaynanasını öldürmek için zehir almış okutmuş üfletmiş :34:
Büyücü geline bunu her gün yemeğine katacaksın 1 günde ölmez ama 1 ayıon sonunda ölecek. bu zaman zarfında ona çok iyi davran demiş.
Gelinde hergün yemekler hazırlayıp tatlı dille yaklaşıyormuş kocası bile şaşırmış.. kaynan da bakmış gelin ona iyi davranıyor oda çk güzel sözler söylemeye başlamış :69:
25. günün sonunda gelin vijdan azabı çekiyormuş ben nasıl kaynanama böyle bişey yaptım diye.
hemen panzehir için büyücüye yine gitmiş. ve
büyücü ona ben sana tuz verdim.. sen kendin aranıızı düzelttin kaynanaa 1 adım attın oda sana 2 adım attı ve iyi oldu aranız demiş :86:

çok güzelmiş :16:

İnsan böle durumlarda sürekli kendi ailesiyle kıyaslıyo dimi. Benim annem olsa şöle yapar benim babam olsa böle yapar. Kendi ailemizin anlayışını bekliyoruz onlardan da ama galiba bu gidişle daha çoook bekleriz.

asla kıyaslama annen senin istediğini bilir ama kayınvaliden bilemez :20:
eşini de kıyaslama en kötü iletişim engelidir :6:

Sonunda zeki gelin büyücüye gitmiş ve kaynanasını öldürmek için zehir almış okutmuş üfletmiş :34:
Büyücü geline bunu her gün yemeğine katacaksın 1 günde ölmez ama 1 ayıon sonunda ölecek. bu zaman zarfında ona çok iyi davran demiş.
Gelinde hergün yemekler hazırlayıp tatlı dille yaklaşıyormuş kocası bile şaşırmış.. kaynan da bakmış gelin ona iyi davranıyor oda çk güzel sözler söylemeye başlamış :69:
25. günün sonunda gelin vijdan azabı çekiyormuş ben nasıl kaynanama böyle bişey yaptım diye.
büyücü ona ben sana tuz verdim.. sen kendin aranıızı düzelttin kaynanaa 1 adım attın oda sana 2 adım attı ve iyi oldu aranız demiş :86:

Biz zaten çok iyi anlaşırız. Sewerim kendisini. Ama ben aradığım zman konuşuruz ben istanbula gittiğimde görüşürüz işte. Napalım bitanem için herşeye değer. Oğlunu sewiyosam eğer onları da öyle kabul edicem diyim susuyorum.

Biz zaten çok iyi anlaşırız. Sewerim kendisini. Ama ben aradığım zman konuşuruz ben istanbula gittiğimde görüşürüz işte. Napalım bitanem için herşeye değer. Oğlunu sewiyosam eğer onları da öyle kabul edicem diyim susuyorum.

merak etme oda seni seviyordur :1: ama sabır işte daha hayatlarında yeni varız
saygı olsun sevgi zaten peşinden hemen gelir

amin canım elbette derdimiz olacak biz genciz onlar bizden daha çok yaşamış..
ama derdimizi şikayet ederek değil de bence çözüme ulaşmak için konuşalım.. :34:
mutluluk kalpten geçiyor çünkü

asla kıyaslama annen senin istediğini bilir ama kayınvaliden bilemez :20:
eşini de kıyaslama en kötü iletişim engelidir :6:

evet haklısın
iletişim kurabilmeyi başarmak lazım
arada ciddi yaşam tarzı ve kültür farkı varsa bu çok zor oluyo ama biz zamanla aştık bu engeli
nişanlım "zamanla düzelir birbirinizi tanımaya başlarsınız" diyodu haklı çıktı
sık sık arayıp gönüllerini yapıyorum, dua istiyorum
onlar da ben aramasam kendileri arıyo zaten
tabi geçtiğimz 2 yıl çok sancılıydı hala o günlerin etkisinden kurtulabilmiş değilim
ama birbiri ardından gelen güzellikler ve rabbimin yardımıyla daha iyi oluyorum inş

evet haklısın
iletişim kurabilmeyi başarmak lazım
arada ciddi yaşam tarzı ve kültür farkı varsa bu çok zor oluyo ama biz zamanla aştık bu engeli
nişanlım "zamanla düzelir birbirinizi tanımaya başlarsınız" diyodu haklı çıktı
sık sık arayıp gönüllerini yapıyorum, dua istiyorum
onlar da ben aramasam kendileri arıyo zaten
tabi geçtiğimz 2 yıl çok sancılıydı hala o günlerin etkisinden kurtulabilmiş değilim
ama birbiri ardından gelen güzellikler ve rabbimin yardımıyla daha iyi oluyorum inş

kötüler olacakki halimize şükredelim.
bizim çok büyük farkımız yok ama doğulu birisi ile evlensek mesela herşeyi ile farklı.
yemek kültürleri bile farklı
benim kayınvalide egeli mesela Allahtan benbde sebze zeytinyağı yemeklerini seviyorum :15:
ilk zaman bilmediğim yemekler çıkıyordu karşıma ama et çıkmasın yeter diyrdum :31::31:
şimdi herşeye alıştık :1:

seviyolar canım heryerde öwgüyle bahsediyolarmış benden duyuyorum :) Bana pek hissettirmezler ama akrabalarından duyuyorum sewdiklerini:1:

işte ne güzel :1:

bide kızlar.

eleştirme,kıyaslama,akıl verme,öğüt vermek en büyük iletişim engelldir :20:

yok nişanlıma ve kayınvalidemlere asla yansıtmam zaten kendi kafamda benim herşey. Kendimi yerim yani sadece. Nişanlımla çok güzel bi iletişimimiz war çok şükür. O beni çok iyi anlar ben onu. Allah bozmasın. :nazar: Ailesinede hiçbişey söylemem. Ben hep kendi kafamda kurarım niye öyle niye böyle diye.

yok nişanlıma ve kayınvalidemlere asla yansıtmam zaten kendi kafamda benim herşey. Kendimi yerim yani sadece. Nişanlımla çok güzel bi iletişimimiz war çok şükür. O beni çok iyi anlar ben onu. Allah bozmasın. :nazar: Ailesinede hiçbişey söylemem. Ben hep kendi kafamda kurarım niye öyle niye böyle diye.

bunu da yapma nişanlına söyle ama en güzel dille :27::27:
bundan çok rahatsız olduım de sen kızma tepki belli etme :9::9:
o annei babası ile konuşsun

bu senin ailen içinde geçerli :3::3:

mesela kızarız konuşmayız ama beden dilini unuturzu % 68 kullandığımız dildir :15:

aynen ben canım
ben de böyleym
şimdileri düşününce onları çok seviyrum
ama o zor günler aklıma gelince tüylerim kalkıyo yine
ama hiç hissettirmedm kimseye

:27:bide bakmayın şimdi kaynana kaynana yazıyor ama hiç kullanmadım daha 1,5 yıldır içlerindeyim.
ve biz hafta da 2 kez görüşürüz mutlaka :27: :nazar::nazar:
arada bişey olsun çok sinirlenirim ama mükemmel birisi tek 1 oğlu var sağolsun onu da paylaştı :34:

Kızlaaar konuyu değiştirmiş gibi olacağım ama ben kırmızı renkte ve cam olan bir baharatlık arıyorum, herhangi bir sitede gören bilen duyan olursaa diye söyleyivereyim dedim :78:

Kızlaaar konuyu değiştirmiş gibi olacağım ama ben kırmızı renkte ve cam olan bir baharatlık arıyorum, herhangi bir sitede gören bilen duyan olursaa diye söyleyivereyim dedim :78:

ben de herşeyi kırmızı begeniyorum
baktım ev kırmızıdan geçilmeyecek
mutfak eşyalarımı rengarenk yaptım
herşeyim tontiş tontiş oldu :1:

ben de herşeyi kırmızı begeniyorum
baktım ev kırmızıdan geçilmeyecek
mutfak eşyalarımı rengarenk yaptım
herşeyim tontiş tontiş oldu :1:

Ben de mutfağımı kırmızı yaptıım , aldığım herşeyi genellikle ya kırmızı ya siyah ya da beyaz alıyorum çook hoşuma gidiyo :16: , bir an önce kullanmak istiyorum :16:

bu yazıda analatılmak istediği aramızda problem sevgisizlik saygısız yok,
sadece anlamaya çalışıyorum neden, bu kadar kıymetli o boş ev, tamam orda oturmicaz öyle bir isteğim yok kendi evim
başımız sıkışmışken madem biz bi aile olduk neden yardımcı olmaya çalışmıyorlar alt tarafı 1 2 ay eşyalar orada kalacaktı, kırıldım sadece

Speedy canım dün nişanlımla fatihten geçtik , bahsettiğin beyazgül modaevini gördüm , bir de hasret modaevini gördüm, o an otobüsten atlayıp gelinlik deneyesim geldi :27: :27:

Back