2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çok güzelmiş

asla kıyaslama annen senin istediğini bilir ama kayınvaliden bilemez
eşini de kıyaslama en kötü iletişim engelidir

Biz zaten çok iyi anlaşırız. Sewerim kendisini. Ama ben aradığım zman konuşuruz ben istanbula gittiğimde görüşürüz işte. Napalım bitanem için herşeye değer. Oğlunu sewiyosam eğer onları da öyle kabul edicem diyim susuyorum.

merak etme oda seni seviyordur ama sabır işte daha hayatlarında yeni varız
saygı olsun sevgi zaten peşinden hemen gelir

amin canım elbette derdimiz olacak biz genciz onlar bizden daha çok yaşamış..
ama derdimizi şikayet ederek değil de bence çözüme ulaşmak için konuşalım..
mutluluk kalpten geçiyor çünkü

asla kıyaslama annen senin istediğini bilir ama kayınvaliden bilemez
eşini de kıyaslama en kötü iletişim engelidir

evet haklısın
iletişim kurabilmeyi başarmak lazım
arada ciddi yaşam tarzı ve kültür farkı varsa bu çok zor oluyo ama biz zamanla aştık bu engeli
nişanlım "zamanla düzelir birbirinizi tanımaya başlarsınız" diyodu haklı çıktı
sık sık arayıp gönüllerini yapıyorum, dua istiyorum
onlar da ben aramasam kendileri arıyo zaten
tabi geçtiğimz 2 yıl çok sancılıydı hala o günlerin etkisinden kurtulabilmiş değilim
ama birbiri ardından gelen güzellikler ve rabbimin yardımıyla daha iyi oluyorum inş

kötüler olacakki halimize şükredelim.
bizim çok büyük farkımız yok ama doğulu birisi ile evlensek mesela herşeyi ile farklı.
yemek kültürleri bile farklı
benim kayınvalide egeli mesela Allahtan benbde sebze zeytinyağı yemeklerini seviyorum
ilk zaman bilmediğim yemekler çıkıyordu karşıma ama et çıkmasın yeter diyrdum
şimdi herşeye alıştık

seviyolar canım heryerde öwgüyle bahsediyolarmış benden duyuyorum :) Bana pek hissettirmezler ama akrabalarından duyuyorum sewdiklerini

işte ne güzel

bide kızlar.

eleştirme,kıyaslama,akıl verme,öğüt vermek en büyük iletişim engelldir

yok nişanlıma ve kayınvalidemlere asla yansıtmam zaten kendi kafamda benim herşey. Kendimi yerim yani sadece. Nişanlımla çok güzel bi iletişimimiz war çok şükür. O beni çok iyi anlar ben onu. Allah bozmasın. Ailesinede hiçbişey söylemem. Ben hep kendi kafamda kurarım niye öyle niye böyle diye.

bunu da yapma nişanlına söyle ama en güzel dille
bundan çok rahatsız olduım de sen kızma tepki belli etme
o annei babası ile konuşsun

bu senin ailen içinde geçerli

mesela kızarız konuşmayız ama beden dilini unuturzu % 68 kullandığımız dildir

aynen ben canım
ben de böyleym
şimdileri düşününce onları çok seviyrum
ama o zor günler aklıma gelince tüylerim kalkıyo yine
ama hiç hissettirmedm kimseye

bide bakmayın şimdi kaynana kaynana yazıyor ama hiç kullanmadım daha 1,5 yıldır içlerindeyim.
ve biz hafta da 2 kez görüşürüz mutlaka
arada bişey olsun çok sinirlenirim ama mükemmel birisi tek 1 oğlu var sağolsun onu da paylaştı

Kızlaaar konuyu değiştirmiş gibi olacağım ama ben kırmızı renkte ve cam olan bir baharatlık arıyorum, herhangi bir sitede gören bilen duyan olursaa diye söyleyivereyim dedim :78:

Kızlaaar konuyu değiştirmiş gibi olacağım ama ben kırmızı renkte ve cam olan bir baharatlık arıyorum, herhangi bir sitede gören bilen duyan olursaa diye söyleyivereyim dedim :78:

ben de herşeyi kırmızı begeniyorum
baktım ev kırmızıdan geçilmeyecek
mutfak eşyalarımı rengarenk yaptım
herşeyim tontiş tontiş oldu

ben de herşeyi kırmızı begeniyorum
baktım ev kırmızıdan geçilmeyecek
mutfak eşyalarımı rengarenk yaptım
herşeyim tontiş tontiş oldu

Ben de mutfağımı kırmızı yaptıım , aldığım herşeyi genellikle ya kırmızı ya siyah ya da beyaz alıyorum çook hoşuma gidiyo , bir an önce kullanmak istiyorum

bu yazıda analatılmak istediği aramızda problem sevgisizlik saygısız yok,
sadece anlamaya çalışıyorum neden, bu kadar kıymetli o boş ev, tamam orda oturmicaz öyle bir isteğim yok kendi evim
başımız sıkışmışken madem biz bi aile olduk neden yardımcı olmaya çalışmıyorlar alt tarafı 1 2 ay eşyalar orada kalacaktı, kırıldım sadece

Speedy canım dün nişanlımla fatihten geçtik , bahsettiğin beyazgül modaevini gördüm , bir de hasret modaevini gördüm, o an otobüsten atlayıp gelinlik deneyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…