- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiinn
günaydın arkadaşlar akşam tül-perde bakıcam. aklınızda beğendiğiniz modeller falan var mı
hoşbulduk tşk ederim sıcak karşılamanız için
speeddddd
ne yaptın haftasonu bitti mi işlerin
[/B]
evet canım çeyiz işlerimiz bitti evin kaba pisliğini de aldık salı günü boyaya başlayacağız :2:
bugünde perde bakıcaz beğenicem yatak odası ve mutfak bana ait ya :26:
ellerinize sağlık, Allah huzurla kirletmeyi nasip etsin
perde bakmak için nereye gideceksin
zeytinburnunda bi yer varmış sırf tülcülerin olduğu
biliyo musun orayı
inşaAllah gönlüne yatanı bulursun canikom
resimleri bekliyorum
kahvaltıya gidiyorum şimd
gelcem yine
çok beğendim cnm Allah sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...ylulde-dugunleri-olacak-kizlar-buraya-20.html
bu mobilya resimlerimi paylaştığım sayfanın linki, bu konuda 20.sayfada var hepsi..
aynen yazdığın gibiyim cnm herşey normalmiş gibi davranıp bunlarıda atlatacağız diormmEn büyük destekçisi sensin, o senle moral bulacak daha çabuk iyileşecek inşallah Rabbim acil şifalar versin... Senin moralin yerinde olsun kii nişanlın da senden moral bulsun canımm o yüzden hiç üzme kendini hep neşeli ol mutlu ol özellikle nişanlının yanında
Allah'ın izniyle bunlarda geçecek inanıyorumevet levrek iyi düşünün iyi olsun, özellikle zvy ında dediiği gibi senin moralinin düzgün olması lazım, tıp artık o kadar ilerledi ki Allaha şükür herşeyin bir çaresi tedavisi var..
çok zor biliyorum ama üzüldüğünü ona sezdirme lütfen
gayet doğal çözülebilir bi problem olarak görüyomuş gibi yap
ki zannediyorum ki öyledir...
lütfen morelini yüksek tut, güzel düşün güzel olsun
inan dün anneme söyledim o bile dua etti
dualarımdasın
ohhh ne güzelll işler bitmiş
evet canım çeyiz işlerimiz bitti evin kaba pisliğini de aldık salı günü boyaya başlayacağız :2:
bugünde perde bakıcaz beğenicem yatak odası ve mutfak bana ait ya :26:
al canım beğendiğim perde modelleri için son sayfaya bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-2771.html#post18744896
kızlar bunu alayım diorum ne dersiniz?
kızlar bunu alayım diorum ne dersiniz?
ilki çok hoş canım
sen yatak odasında hangi renkleri kullanıyosun
[/B]
canım benimde arçelik lal serisi daha önce söylemiştim hepsi ayrı ayrı. ama hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorum ama istersen fiyat olarak bi karşılaştır uygun ise mutlaka aynı işlemleri görüyordur
buda mobilyalarımız
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/419428-bunlar-mobilyalarimiz.html
siyah beyaz canım yatak odam :85:
mobilyalar çok güzel görünüyor cnm Allah can sağlığıyla kullanmayı nasip etsin
yemek odasında bankmı aldın yoksa hepsi sandalyemi?
yemekten gelince şu lal serisine bakacağım cnm senin hepsi aynı renk çok hoş olmuştuuu
speed koltukların çok tontişşş
güle güle kullan hepsini
merhaba eylül gelinleri:)) aranıza katılmak için biraz geç kalmışım galiba:) benim düğünüm de 10 eylül de beni de listeye ekleyin lütfen..maşallah siz hazırlıklarda baya ilerlemişsiniz panik yaptım şuan!