• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet canım çeyiz işlerimiz bitti evin kaba pisliğini de aldık salı günü boyaya başlayacağız :2:
bugünde perde bakıcaz beğenicem yatak odası ve mutfak bana ait ya :26:

ellerinize sağlık, Allah huzurla kirletmeyi nasip etsin :16::16:
perde bakmak için nereye gideceksin
zeytinburnunda bi yer varmış sırf tülcülerin olduğu
biliyo musun orayı

ellerinize sağlık, Allah huzurla kirletmeyi nasip etsin :16::16:
perde bakmak için nereye gideceksin
zeytinburnunda bi yer varmış sırf tülcülerin olduğu
biliyo musun orayı

amin canım daha ince temizlik var camlar falan :5::5: artık onlarda boyadan sonra :31:
kasımpaşada bi yer canım yeni açıldı dayımın dükkanın yanında oraya bakıcaz :44:
adamla sohbet ettik epey iyi bu konu da fiyatta bize uyar ise orası olur :1:

inşaAllah gönlüne yatanı bulursun canikom
resimleri bekliyorum:52:
kahvaltıya gidiyorum şimd
gelcem yine :10:

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...ylulde-dugunleri-olacak-kizlar-buraya-20.html

bu mobilya resimlerimi paylaştığım sayfanın linki, bu konuda 20.sayfada var hepsi.. :32:
çok beğendim cnm Allah sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin:nazar:

En büyük destekçisi sensin, o senle moral bulacak daha çabuk iyileşecek inşallah :70: Rabbim acil şifalar versin... Senin moralin yerinde olsun kii nişanlın da senden moral bulsun canımm o yüzden hiç üzme kendini hep neşeli ol mutlu ol özellikle nişanlının yanında :70:
aynen yazdığın gibiyim cnm herşey normalmiş gibi davranıp bunlarıda atlatacağız diormm :29:

evet levrek iyi düşünün iyi olsun, özellikle zvy ında dediiği gibi senin moralinin düzgün olması lazım, tıp artık o kadar ilerledi ki Allaha şükür herşeyin bir çaresi tedavisi var..
Allah'ın izniyle bunlarda geçecek inanıyorum:31:

çok zor biliyorum ama üzüldüğünü ona sezdirme lütfen
gayet doğal çözülebilir bi problem olarak görüyomuş gibi yap
ki zannediyorum ki öyledir...
lütfen morelini yüksek tut, güzel düşün güzel olsun
inan dün anneme söyledim o bile dua etti
dualarımdasın :70:

çok saolasın cnmmm
dualarınıza ihtiyacım var:85:

evet canım çeyiz işlerimiz bitti evin kaba pisliğini de aldık salı günü boyaya başlayacağız :2:
bugünde perde bakıcaz beğenicem yatak odası ve mutfak bana ait ya :26:
ohhh ne güzelll işler bitmiş
cnm ben senin mobilyalarını görmedim yaa paylaşmışmıydın

kızlar bunu alayım diorum ne dersiniz?
mtbra6550mfphck.jpg

kızlar bunu alayım diorum ne dersiniz?
mtbra6550mfphck.jpg

canım benimde arçelik lal serisi daha önce söylemiştim hepsi ayrı ayrı. ama hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorum ama istersen fiyat olarak bi karşılaştır uygun ise mutlaka aynı işlemleri görüyordur :31::31:
buda mobilyalarımız
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/419428-bunlar-mobilyalarimiz.html

ilki çok hoş canım
sen yatak odasında hangi renkleri kullanıyosun

[/B]

siyah beyaz canım yatak odam :85:

hamur ataçmanı die bi şey varmış onu hayatta kullanmam ama rendesini kullanırım die düşündümm

canım benimde arçelik lal serisi daha önce söylemiştim hepsi ayrı ayrı. ama hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorum ama istersen fiyat olarak bi karşılaştır uygun ise mutlaka aynı işlemleri görüyordur :31::31:
buda mobilyalarımız
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/419428-bunlar-mobilyalarimiz.html

siyah beyaz canım yatak odam :85:

mobilyalar çok güzel görünüyor cnm Allah can sağlığıyla kullanmayı nasip etsin
yemek odasında bankmı aldın yoksa hepsi sandalyemi?
yemekten gelince şu lal serisine bakacağım cnm senin hepsi aynı renk çok hoş olmuştuuu:34:

mobilyalar çok güzel görünüyor cnm Allah can sağlığıyla kullanmayı nasip etsin
yemek odasında bankmı aldın yoksa hepsi sandalyemi?
yemekten gelince şu lal serisine bakacağım cnm senin hepsi aynı renk çok hoş olmuştuuu:34:

teşekkür ederim canım benim Allah size daha iyi ve güzellerini nasip etsin :27:
normal sandalye canım birazcık daha pahalı diye sandalye aldık eve geçelim ufak tefek değişiklikler olacak :40::40:
lal serisi bak mutlaka canım ben kırmızı hastası olarak tereddütsüz aldım :27::27::27:

speed koltukların çok tontişşş
güle güle kullan hepsini :16:

sağol canım benin :61:

merhaba eylül gelinleri:)) aranıza katılmak için biraz geç kalmışım galiba:) benim düğünüm de 10 eylül de beni de listeye ekleyin lütfen..maşallah siz hazırlıklarda baya ilerlemişsiniz panik yaptım şuan!
:52:

merhaba eylül gelinleri:)) aranıza katılmak için biraz geç kalmışım galiba:) benim düğünüm de 10 eylül de beni de listeye ekleyin lütfen..maşallah siz hazırlıklarda baya ilerlemişsiniz panik yaptım şuan!
:52:

hoşgeldiiinn :71:
valla benim de gelinliğim mobilyalarım hala hazır değil canım
sen ne durumdasın:52:

Back