• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar merhabaa, bende biraz önce eve geldim, yanımda nişanlımda var :)))

bugün izinliydik, nikah ve pasaport işlemlerimizi halledelim dedik ama maalesef nikah işlemlerimizi yapamadık, kan verdik sonuçları yarın çıkacakmış, 3-4 tane özel hastaneyide aradık ama onlarda da aynı talesemi sonuçları hep bir gün sonra çıkıyormuş, o yüzden bizde sağlık ocağına ücretsiz yaptırdık tahlillerimizi.. sonra pasaport işlemlerinde çok yorulduk emniyette baya sıra falan bekledik, sabahtan beri koşturuyoruz.. şimdi bize geldik oturduk dinleniyoruz :))

lemlem canım biz 1 günde hallettik hepsini taksim ilkyardımda öğleden önce verdik kan tahlilini. int takip ettik hastaneye geri dönmeden hemen int çıktı aldık :21::21:
ama işimiz bittiğinde saat tam 5ti :26:

lemlem canım biz 1 günde hallettik hepsini taksim ilkyardımda öğleden önce verdik kan tahlilini. int takip ettik hastaneye geri dönmeden hemen int çıktı aldık :21::21:
ama işimiz bittiğinde saat tam 5ti :26:

yaa biz antalyada oturuyoruz o kadar hastaneyi aradık gitmeden önce ama hep birgün sonra çıktığını söyledi, acaba burda da kızılaya sorsamıydık, hiç aklımıza gelmedi :26:

bide yarın tekrar izin alamayacam ben yaa, 1 satte falan biter mi bilmiyorum.. nişanlım sonuçları almaya gidecek, 2.30da vereceklermiş, sonra o belediyeye geçtiğinde beni arayacak bende hemen gidip nikah için gün alacaz, inşallah olur biter hemen..

speedy bu arada eklediğin perde resimlerinden en sondaki girili olan tam benim salonum için düşündüğüm tarzdaymış çok güzel..

kızlar merhabaa, bende biraz önce eve geldim, yanımda nişanlımda var :)))

bugün izinliydik, nikah ve pasaport işlemlerimizi halledelim dedik ama maalesef nikah işlemlerimizi yapamadık, kan verdik sonuçları yarın çıkacakmış, 3-4 tane özel hastaneyide aradık ama onlarda da aynı talesemi sonuçları hep bir gün sonra çıkıyormuş, o yüzden bizde sağlık ocağına ücretsiz yaptırdık tahlillerimizi.. sonra pasaport işlemlerinde çok yorulduk emniyette baya sıra falan bekledik, sabahtan beri koşturuyoruz.. şimdi bize geldik oturduk dinleniyoruz :))

öğleden sonra gittiyseniz tahlil sonuçları ertesi güne kalıyo canım
hayırlı olsun işlerinizi halletmeye başlamışsın
sağlık ocağından rapor alındığında başka bir sağlık raporuna gerek kalıyo mu kızlar
ciğer raporu falan diye bişey duymuştum

öğleden sonra gittiyseniz tahlil sonuçları ertesi güne kalıyo canım
hayırlı olsun işlerinizi halletmeye başlamışsın
sağlık ocağından rapor alındığında başka bir sağlık raporuna gerek kalıyo mu kızlar
ciğer raporu falan diye bişey duymuştum

canım biz sabah 9 da gittik sağlık ocağına, zaten kan örneklerini 11'e kadar alyorlarmış, öğleden sonra almıyorlar.

bende int den araştırmıştım akciğer filmi isteyen yerlerde varmış, ama bizden istemediler.

yaa biz antalyada oturuyoruz o kadar hastaneyi aradık gitmeden önce ama hep birgün sonra çıktığını söyledi, acaba burda da kızılaya sorsamıydık, hiç aklımıza gelmedi :26:

bide yarın tekrar izin alamayacam ben yaa, 1 satte falan biter mi bilmiyorum.. nişanlım sonuçları almaya gidecek, 2.30da vereceklermiş, sonra o belediyeye geçtiğinde beni arayacak bende hemen gidip nikah için gün alacaz, inşallah olur biter hemen..

oooo bende aslen antalyalıyımm :1::1::1:
inşallah biter yarın çok uğraştırmaz hava nasıl oralarda :8:

speedy bu arada eklediğin perde resimlerinden en sondaki girili olan tam benim salonum için düşündüğüm tarzdaymış çok güzel..

bende çok kararsz kaldım yaa napıcam bilmiyrum

Merhaba arkadaşlar. Bende eylül geliniyim. Ay burayı keşfetmekte çok geç kalmışım ben.. Ne kadar çok şeyi halletmişsiniz benim daha hiçbişeyim yok:( Ben manisadayım nişanlım istanbulda yaşıyor be şuan asker. 1 ay sonra gelicek nasipse. İstanbulda nikah işlemlerini ne kadar önce başlatmak gerekiyor? Bide salonda nikah istediğimiz zaman ne kadar ücret istiyolar bi bilginiz var mı? Biz nişanlım gelince araştırmaya başlıycaz mecburen. Şimdi o olmayınca elim kolum bağlı.

hayırlısı olsun lemlem bir an önce hallediverirsiniz inşaAllah :71:
ayy biz de elimizi çabuk tutsak iyi olur aslında
ama bizim kıydırmak istediğimz nikah dairesi eylül defterini temmuzda açacakmış :44:

Merhaba arkadaşlar. Bende eylül geliniyim. Ay burayı keşfetmekte çok geç kalmışım ben.. Ne kadar çok şeyi halletmişsiniz benim daha hiçbişeyim yok:( Ben manisadayım nişanlım istanbulda yaşıyor be şuan asker. 1 ay sonra gelicek nasipse. İstanbulda nikah işlemlerini ne kadar önce başlatmak gerekiyor? Bide salonda nikah istediğimiz zaman ne kadar ücret istiyolar bi bilginiz var mı? Biz nişanlım gelince araştırmaya başlıycaz mecburen. Şimdi o olmayınca elim kolum bağlı.

hoşgeldin canım
kıydırmak istediğiniz belediyeye gidip eylül defterinin ne zaman açılacağını sor canım
ücretler hakkında da bilgi veriyolar

hava bugün çok sıcak, burda deniz mevsimi açıldı zaten.. yazlıkları giymeye başladık canım...

ara sıra geliyomusun memleketine?

hava bugün çok sıcak, burda deniz mevsimi açıldı zaten.. yazlıkları giymeye başladık canım...

ara sıra geliyomusun memleketine?

hımmm çok güzel burada resmen şılgın var canım. ondan merak ettim :27: haziranda kemere gelicem balayına.
her yılda mutlaka gelirim oradan da tatile alanyaya geçiyorum :52:

merhaba eylül gelinleri:)) aranıza katılmak için biraz geç kalmışım galiba:) benim düğünüm de 10 eylül de beni de listeye ekleyin lütfen..maşallah siz hazırlıklarda baya ilerlemişsiniz panik yaptım şuan!
:52:

burcik ve elif_87 hoşgeldiniz aramıza.. bizde burda birbirimizi görüp görüp hazırlıklarımızı yapıyoruz işte... yavaş yavaş bitiriyoruz işlerimizi, sizde katılın aramızaaa :71:

ooo havalar ısınmış deniz sezonu açılmış, mobilyalar alınmış evler temizlenmişş
zaman çabucak geçsin istiyorum biran önce bende mobilyalarım almak evimi tutmak temizleyip yerşeltirmek istiyorum:) yoksa annem beni çeyizlerimle bir dışarı atacak

Kızlar, ev yorgandı yastıktı o kadar doldu ki ayrıyetten boş bir odada yok, hep annemin odası dolapların üstü falan dolu,
diyorum ki vakumlu hurçlar alıp en azından havalı yorgan yastıkları sıkıştırsam,
sonra havasını alınca nasıl olur ?
Aranızda vakumlu hurçta saklayan varmı yorgan yastıklarını, çok kırışırmı acaba sonra?
biran önce ev tutmak istiyorum, işin ucunda fazladan kira ödemesi olmasa keşke

semerta canım benim açıkta durdu düşün içindeki tüyler karışlmış artık :43: ellerimizle sıka sıka açtık öyle hurçladık.
kalmış 4 ayın hiç bide vakumlu poşet masrafına girme sokuştur bi yerlere :43:

Mesela benim nişanlımın ailesi de çok fazla rahat, düğün müğün hiç konuşulmuyor, farklı şehirlerdeyiz bu yüzden yüzyüze görüşme zaten olmuyor ama telefonla da aramıyorlar pek , görümcemin bir tanesiyle henüz tanışmadım bile :1: ama ben bunları kafama takmıyorum , insanları olduğu gibi kabullanmek en güzeli :24:

Aynı durum bende geçerli biliomusun. Düğün gününü koymak için bile bnim annem aradı. e 3 senedir nişanlıyım artık belli olması gerekiodu tabi. Beni sewiyolar bunu biliyorum hiç kötülükleride yyok ama hiç arayıp sormazlar. Nişanlım askerde ben onların gelini değil kızı sayılırım yani arayıp bi kızım nasılsın iyimisin hazırlıklar nasıl gidiyor bi ihtiyacın war mı demelerini bekliyorum ama yok. Hep ben ararım ki aramız soğumasın.. Ama çok üzülüyorum. :14:

ooo havalar ısınmış deniz sezonu açılmış, mobilyalar alınmış evler temizlenmişş
zaman çabucak geçsin istiyorum biran önce bende mobilyalarım almak evimi tutmak temizleyip yerşeltirmek istiyorum:) yoksa annem beni çeyizlerimle bir dışarı atacak

Kızlar, ev yorgandı yastıktı o kadar doldu ki ayrıyetten boş bir odada yok, hep annemin odası dolapların üstü falan dolu,
diyorum ki vakumlu hurçlar alıp en azından havalı yorgan yastıkları sıkıştırsam,
sonra havasını alınca nasıl olur ?
Aranızda vakumlu hurçta saklayan varmı yorgan yastıklarını, çok kırışırmı acaba sonra?
biran önce ev tutmak istiyorum, işin ucunda fazladan kira ödemesi olmasa keşke

canikom hepimiz aynı durumdayız
dolapların içi dışı üstü altı :35:
ayy annem "buraların boşaldığını görünce ağlarım ben" diyo :9:
hayırlısıyla giriveririz inş evlerimize

Back