kızlar mesaileriniz bitmiş evlerinize gitmişsiniz galiba... bende biraz önce bi çeyiz mağazası gezdim geldim. bazı şeyler beğendim...
öncelikle saç kurutma makinem yok, yani evimizde var ama evlenince götüremem onu herkes kullanıyor çünkü.. philips, braun, arzum ve rowentanın modellerine baktım. evde yıllardır kullandığımız saç kur. mak, saç düzleştiricim ve saç maşamda rowenta old. için rowenta almayı düşünüyorum. rowenta powerline modelini beğendim, fiyatı 104 tl'ydi. sonra geldim int den araştırdım ama bilinmedik alışveriş sitelerinde fiyatı daha ucuz, naapsam bilemedim.
sonraaaaa mutfak masam için days in coloursun basic model runnerli kare masa örtüsünü beğendim.. fiyatı 14,9 tl'ydi. eve geldim int'den araştırdım ama en ucuzunun 44.9 tl olduğunu gördüm
şimdi de acabaa ben fiyatı yanlış mı okumuşum diye düşünüyorum.. :96:
sonraaa bide frütöz almayı istiyorum. onuda araştırırken arzum'da ahçıbaşı diye bi pişirici gördüm.. kızartma da yapılıyor buharlı pişirme falanda yapıyor, inceledim gayet güzel acaba kullanışlı olur mu bilemedim.. ben içi minicik olan fritözlerden istemiyorum, 1 tabak bile kızartmıyor onlar, arzumun bu pişiricisi 1.5-3 lt yağ haznesi var tam istediğim gibi.. iç kısmı çıkarılıp yıkanabiliyormuş falan, onuda ordaki fiyatı 143 tl'ydi. int den baktım yine abidik gubidik sitelerde 100 tl ye var.. :44: :44:
fikirleriinizi bekliyorum kızlar, benim bugünkü araştırmalarım bunlar, yemekten sonra o mağazaya tekrar gidip o masa örtüsünü almayı düşünüyorum, eve yakın zaten mağaza..