• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bu yazıda analatılmak istediği aramızda problem sevgisizlik saygısız yok,
sadece anlamaya çalışıyorum neden, bu kadar kıymetli o boş ev, tamam orda oturmicaz öyle bir isteğim yok kendi evim
başımız sıkışmışken madem biz bi aile olduk neden yardımcı olmaya çalışmıyorlar alt tarafı 1 2 ay eşyalar orada kalacaktı, kırıldım sadece

çok haklısın tabi ama herkes senin gibi düşünmüyo işte
çok kafanı yorma nedne niçin diye düşünme
anlayamazsın çünkü
bak ben maddi sıkıntılar, görümcemin sebepsiz yere yaptıkları ve ailesinin umursamazlığı yüzünden depresyona girdim
hala ilaç kullanıyorum :27:
şimdi o kadar üzülüyorum ki boşuna takmışım boşuna üzülmüşüm
kendimi çok boş yere hırpalamışım
herşeyi Allah planlayıp bize süprizler yapıyo nasılsa
allaha güven inş

Neyse kızlar ben takmamaya çalışayım bari:31:
mesai bitti herkez çıktı bende eve geçeyim
akşam gelirim yine by byy

bu yazıda analatılmak istediği aramızda problem sevgisizlik saygısız yok,
sadece anlamaya çalışıyorum neden, bu kadar kıymetli o boş ev, tamam orda oturmicaz öyle bir isteğim yok kendi evim
başımız sıkışmışken madem biz bi aile olduk neden yardımcı olmaya çalışmıyorlar alt tarafı 1 2 ay eşyalar orada kalacaktı, kırıldım sadece

haklısın haksızsın diyemem. ama herşeyin olumlusunu düşünki öyle olsun :54:
bırak vermesin evini sen karşındakine ne yaparsan aynısını alırsın o sana yardım etmiyorsa.
yeri geldiğinde yine güzelce söylersin :20:

Speedy canım dün nişanlımla fatihten geçtik , bahsettiğin beyazgül modaevini gördüm , bir de hasret modaevini gördüm, o an otobüsten atlayıp gelinlik deneyesim geldi :27: :27:

:61::61: ben hasret nmodaevinde diktiriyiroum işte :30:
inşallah sende kolayca beğenirsin :1:

canan sen istanbulda mı oturuyodun
ne zaman geldin ayol :52:

Yok tatlım ben istanbul da değilim fakat ist. a ara sıra uğruyorum, gelinlik için ise istanbul u seçeceğim kesin diyebilirim, burda doğru düzgün modaevi bulamadım,
speedycimm demek hasret modaevinde diktiriyorsun, inşallah hayalindeki kadar güzel olur gelinliğin canım :70: ve ben de inşallah ben de gönlümün akacağı bir gelinlik bulabilirim :69:

Son düzenleme:
kızlar mesaileriniz bitmiş evlerinize gitmişsiniz galiba... bende biraz önce bi çeyiz mağazası gezdim geldim. bazı şeyler beğendim...

öncelikle saç kurutma makinem yok, yani evimizde var ama evlenince götüremem onu herkes kullanıyor çünkü.. philips, braun, arzum ve rowentanın modellerine baktım. evde yıllardır kullandığımız saç kur. mak, saç düzleştiricim ve saç maşamda rowenta old. için rowenta almayı düşünüyorum. rowenta powerline modelini beğendim, fiyatı 104 tl'ydi. sonra geldim int den araştırdım ama bilinmedik alışveriş sitelerinde fiyatı daha ucuz, naapsam bilemedim.

sonraaaaa mutfak masam için days in coloursun basic model runnerli kare masa örtüsünü beğendim.. fiyatı 14,9 tl'ydi. eve geldim int'den araştırdım ama en ucuzunun 44.9 tl olduğunu gördüm :53: şimdi de acabaa ben fiyatı yanlış mı okumuşum diye düşünüyorum.. :96:

sonraaa bide frütöz almayı istiyorum. onuda araştırırken arzum'da ahçıbaşı diye bi pişirici gördüm.. kızartma da yapılıyor buharlı pişirme falanda yapıyor, inceledim gayet güzel acaba kullanışlı olur mu bilemedim.. ben içi minicik olan fritözlerden istemiyorum, 1 tabak bile kızartmıyor onlar, arzumun bu pişiricisi 1.5-3 lt yağ haznesi var tam istediğim gibi.. iç kısmı çıkarılıp yıkanabiliyormuş falan, onuda ordaki fiyatı 143 tl'ydi. int den baktım yine abidik gubidik sitelerde 100 tl ye var.. :44: :44:

fikirleriinizi bekliyorum kızlar, benim bugünkü araştırmalarım bunlar, yemekten sonra o mağazaya tekrar gidip o masa örtüsünü almayı düşünüyorum, eve yakın zaten mağaza..

kızlar mesaileriniz bitmiş evlerinize gitmişsiniz galiba... bende biraz önce bi çeyiz mağazası gezdim geldim. bazı şeyler beğendim...

öncelikle saç kurutma makinem yok, yani evimizde var ama evlenince götüremem onu herkes kullanıyor çünkü.. philips, braun, arzum ve rowentanın modellerine baktım. evde yıllardır kullandığımız saç kur. mak, saç düzleştiricim ve saç maşamda rowenta old. için rowenta almayı düşünüyorum. rowenta powerline modelini beğendim, fiyatı 104 tl'ydi. sonra geldim int den araştırdım ama bilinmedik alışveriş sitelerinde fiyatı daha ucuz, naapsam bilemedim.

sonraaaaa mutfak masam için days in coloursun basic model runnerli kare masa örtüsünü beğendim.. fiyatı 14,9 tl'ydi. eve geldim int'den araştırdım ama en ucuzunun 44.9 tl olduğunu gördüm :53: şimdi de acabaa ben fiyatı yanlış mı okumuşum diye düşünüyorum.. :96:

sonraaa bide frütöz almayı istiyorum. onuda araştırırken arzum'da ahçıbaşı diye bi pişirici gördüm.. kızartma da yapılıyor buharlı pişirme falanda yapıyor, inceledim gayet güzel acaba kullanışlı olur mu bilemedim.. ben içi minicik olan fritözlerden istemiyorum, 1 tabak bile kızartmıyor onlar, arzumun bu pişiricisi 1.5-3 lt yağ haznesi var tam istediğim gibi.. iç kısmı çıkarılıp yıkanabiliyormuş falan, onuda ordaki fiyatı 143 tl'ydi. int den baktım yine abidik gubidik sitelerde 100 tl ye var.. :44: :44:

fikirleriinizi bekliyorum kızlar, benim bugünkü araştırmalarım bunlar, yemekten sonra o mağazaya tekrar gidip o masa örtüsünü almayı düşünüyorum, eve yakın zaten mağaza..

Mrb canım, saç kurutma makinesi için rowenta iyidir, netten güvenmediğin sitelerden alma canım, sıkıntı yaşayabilirsin
runnerli masa örtüsü çook ucuzmuş, inşallah yanlış görmemişsindir fiyatını, hiç kaçırma derim, hemen al:61:
ben de fritöz almayı istiyorum aslında ama normalde zaten özellikle patates kızartmasını çok seviyorum ve yiyorum ve sonra kilo alıyorum:19: bu nedenle almamayı düşünüyorum sırf yememek için:31: bunun için de arzum güzel bi marka, elektronik eşyalarla ilgili hepsiburadadan şaşmıyorum ben, sen de oraya bakabilirsin canım :61:

lemlem yanlış görmüşşündür mutlaka cnm runnerlar sadece 10 15 lira ztn bende fritöz almayı istiyorum çünkü nişanlım çok seviyor patates kızartmasını sabahları kolaylık olur

yaaa yemekten sonra annemle tekrar gittik mağazaya, o runnerlı masa örtüsünü almaya ama kapanmıştı yaaaa, erkenden kapanırmıymış :41: tüüüh bi heves koşa koşa gitmiştim yaaa..

yaaa yemekten sonra annemle tekrar gittik mağazaya, o runnerlı masa örtüsünü almaya ama kapanmıştı yaaaa, erkenden kapanırmıymış :41: tüüüh bi heves koşa koşa gitmiştim yaaa..

Ben de merak ettim o masa örtüsünü, fiyatı çok çok uygun dediğin gibiyse

iyi aksamlar hatunlaaar :)
nasilsiniz??

basim cok feci agriyo... dun gece cok gec yattim ondan sanirim... bugun biraz daha erken yatarim.

ben balayi icin gemi turu dusunuyorum 7 gun... fakat cogu arkadasim, limanlarda az sureli kalindigini ve gezilemedigini soyluyor zaman kisitindan dolayi.

gerci bizim amacimiz ulke gezmek degil, gemi seyahati yapmak! :nazar: ufakligimdan beri cok sevdigimden olsa gerek... :61: sadece bunu yapmak istiyorum. denize nazir... ah ah... hayallerimde bir o var...

sizlerin fikri nedir?

kızlar mobilyaları almayan tek ben mi kaldım aranızda :31:

Merak etme ben daha mobilya araştırmasına bile girmedim,
Allahın izniyle krediden olumlu yanıt gelir ise haftaya araştırmalara başlarım
küçük bi ilde yaşadığımdan burda çok fazla seçeneğim yok,
bu arada Samsundan bakicam mobilyalarıma aranızda samsunlu olan varsa nerelere bakmamkonusunda yardımlarını alabilirim:31:

iyi aksamlar hatunlaaar :)
nasilsiniz??

basim cok feci agriyo... dun gece cok gec yattim ondan sanirim... bugun biraz daha erken yatarim.

ben balayi icin gemi turu dusunuyorum 7 gun... fakat cogu arkadasim, limanlarda az sureli kalindigini ve gezilemedigini soyluyor zaman kisitindan dolayi.

gerci bizim amacimiz ulke gezmek degil, gemi seyahati yapmak! :nazar: ufakligimdan beri cok sevdigimden olsa gerek... :61: sadece bunu yapmak istiyorum. denize nazir... ah ah... hayallerimde bir o var...

sizlerin fikri nedir?

Benim de hayalimde var
lakin çok sonra yurtdışı gemi turu olabilir anca
Balayı için belki kıbrıs gemi turları olabilir o da belkii

Back