Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaar merhabaaaa bende geldiim, bugün mobilyalarımızı aldık, çok mutluyum çok mutluyum
Selam kızlarr:92:
23 nisan çalışmalarından nete cok fazla gelemedim.bücürler gösteri yapacaklar.Okudum ama hep yazdıklarınızı...
Bu aralar çeyizime hiçbişey almadım.Elektronik eşyaları ne zaman alayım acaba?garanti süres,i pek geçsin istemiyorum
Öncelikle hepinize teessüflerimi sunuyorum, dün gece muhabbet gırla gitmiş ben varken nedense hiç kimse olmuyooo
Teessüflerimi sunduktan sonnra sıra geldi muhabbeteee canım lemlemcim önceliklee hayırlı olsun mobilyaların, ne güzel bir yük daha kalktı omuzundan, fotoğraflarını bekliyorum merakla, eklersin değil mi :78: :78:
hahahaaaaaa, ay evet ben dün sana baktım baktım yoktun, heralde işin vardır diye düşündüm.. ayy sen küsme emi, bak bugün burdayım, bu seferde diğer kızlar erken kaçmış galibaa :)))
bu arada mobilya resimlerimi bu sayfada daha önce paylaşmıştım, beğendiklerimiz demiştim ya işte aynen onları aldık... yatak odası takımımızıda sormuştun ya hani, işte onu inegölden getiriyolarmış sordum tekrar.. bence sende bulursun o takımdan..dur ben o sayfayı tekrar bulup linkini yazayım..
amin cnmhay Allah
Rabbim hayırlısını versin canım
peki şimdi ne yapacaksınız?
tedavi mi olacak?
amin inş.cnmmYa canım rabbim bir an önce şifa versin inşallah. tedavi olduktan sonra tekrar mı rapor alması gerekiyormuş pekii? benim anlamadığım sağlık raporu iyi çıkmayınca nikah günü vermiyorlar mı demekki yaa, ama benim bir arkadaşım evlenmişti, o zaman nişanlısı tedavi görüyordu falan hatta hastanede yatıyordu ama evlendiler, evelndikten sonra da tedaviye devam etti, şimdi hiç birşeyi yok çok iyi. o zaman onlar nasıl evlendi acaba? :44:
Canım tam olarak ne bılmıyorum ama Allah yardımcınız olsun...
İçini ferah tutmaya calıs....
Ne yapacaklarmıs pekı sımdı tedavı surecı mı varmısQUOTE]
amin cnmm
evet şuan tedavi süreci başladıı
amin cnmmCanım Allah yardımcınız olsun Rabbim şifa versin, bundan sonraki süreç nasıl olacak acaba tedavi olduktan sonra mı gün verecekler
tedavi olduktan sonra sağlık raporunu onaylayacaklar ozmn gün alabileceğiz
saolasın cnmmmmgeçmiş olsun canım sakın üzülme ve kafaya takma biliyorum çok zor ama tedavi en kısa sürede olumlu sonuç verecektir sen olumlu olmalısın ki sevgiline de destek olabilesin acil şifalar diliyorum tatlım
şuan tek derdim o inan
aradığında hiç bişey olmamış, herşey normalmiş gibi konuşuyorum aklına takmasın die
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...ylulde-dugunleri-olacak-kizlar-buraya-20.html
bu mobilya resimlerimi paylaştığım sayfanın linki, bu konuda 20.sayfada var hepsi..
amin cnm
amin cnmm
tedavi olduktan sonra sağlık raporunu onaylayacaklar ozmn gün alabileceğiz
179350[/ATTACH]
burdaki yatak örtüsü ve tülün rengi uymamış bence ama ben daha değişik bir tül yaptırmayı düşünüyorum, nasıl sizce?
En büyük destekçisi sensin, o senle moral bulacak daha çabuk iyileşecek inşallah Rabbim acil şifalar versin... Senin moralin yerinde olsun kii nişanlın da senden moral bulsun canımm o yüzden hiç üzme kendini hep neşeli ol mutlu ol özellikle nişanlının yanında
zvycııım yatak odası takımımız 4.000 tlydi, peşinde önceki yaptığımız pazarlıkta 2.750 tl ye düşmüşlerdi.. şimdide nuh dedi peygamber demedi adam o kadar uğraştık bak hepsini şimdi verecez 2.500 yap dedik ama yapmadı. 2.750 ye aldık. 2.000 ini şimdi verdik, 750sini de ağustosta eve getirip montajı yaptıklarında verecez..
diğer mobilyalardanda büyük tv ünitesini almadık, küçük olanı aldık, konsolda almadım vitrini aldım onun yeriine, onlarda toplam yine peşinde 5.500 tuttu...
oturma odamız için beğendiğimiz bide köşe koltuk vardı ama daha onu alamadık para kalmadı çünkü :97: :97:
Yine kayboldu herkes amaaa neyse ben de yavaştan kaçayım, bugün nişanlımla birlikteydiik , gezdik tozduk yatayım da dinleneyim malum yarın iş günü
Bencede cok şanslısın..
Çok lüzumsuz lafları oluyo bazen..
Kim olduğunu söylemeyımde işte yakın bi tanığım kız arkadaşını gönderdi saçımı boyasın diye şöyleydi böyleydi birazda alttan alttan tuhaf bi tavırla anlattı..
Tabi buda kim olabilir nişanlım çünkü o da bayan kuaförü..
Demekki o sevgilisiyle ciddi bişeyler yaşıyolarmışki taa abısının evine kadar göndermiş..
Selam kızlarr:92:
23 nisan çalışmalarından nete cok fazla gelemedim.bücürler gösteri yapacaklar.Okudum ama hep yazdıklarınızı...
Bu aralar çeyizime hiçbişey almadım.Elektronik eşyaları ne zaman alayım acaba?garanti süres,i pek geçsin istemiyorum
Şu nişanlılık süresi biran önce bitsede rahatlasak ya kavga, sinir, stressss biz ki 1 yıl flört ettik birbirimize sesimizi bile yükseltmedik, şimdiyse kavgasız gün yok. Soğudum herşeyden ben yaa ne birşey almak ne de düğün falan düşünmek istemiyorum.
kızlaaaaar merhabaaaa bende geldiim, bugün mobilyalarımızı aldık, çok mutluyum çok mutluyum
Öncelikle hepinize teessüflerimi sunuyorum, dün gece muhabbet gırla gitmiş ben varken nedense hiç kimse olmuyooo
amin cnm
hastanelerde yer olmadığı için yatıramıyorlar şuan tedavisi başladı tedavi tamamen bitmeden nikah için abşvuruda bulunamıyoruz
zvycııım yatak odası takımımız 4.000 tlydi, peşinde önceki yaptığımız pazarlıkta 2.750 tl ye düşmüşlerdi.. şimdide nuh dedi peygamber demedi adam o kadar uğraştık bak hepsini şimdi verecez 2.500 yap dedik ama yapmadı. 2.750 ye aldık. 2.000 ini şimdi verdik, 750sini de ağustosta eve getirip montajı yaptıklarında verecez..
diğer mobilyalardanda büyük tv ünitesini almadık, küçük olanı aldık, konsolda almadım vitrini aldım onun yeriine, onlarda toplam yine peşinde 5.500 tuttu...
oturma odamız için beğendiğimiz bide köşe koltuk vardı ama daha onu alamadık para kalmadı çünkü :97: :97: