• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hoşbulduk canıııııııımmm :70:

nasılsın? çeyiz sayfana bakıyodum, iyi yapmışsın ne güzel olmuş... yorumda yaptım..

ya bu arada kızlar sizler hangi şehirlerdensiniz ve kaç yaşındasınız?

ben 85liyim, antalyadan..

iyiyim canım çok şükür
ben 88'liyim, İstanbul'dayım
öğrenciyim son sınıf :61:

walla bilemiyorum bende düğünden sonra yatıp uyumak isterim şahsen.. :78:
ister ayakta dikil ister dikilme o günün yorgunluğu stresi bile yeter, Allah bilir ben ertesi günü bitkin düşüp hasta bile olabilirim.

aslinda benim cevremde evli olan herkes, o gecenin ozel oldugunu ve o gece ciftlerin birbirlerinin olmasini soyluyor. ozel ve onemli diye :69:

ama bilemiyorum ne olacak bizim basimiza geldiginde... :)

aslinda benim cevremde evli olan herkes, o gecenin ozel oldugunu ve o gece ciftlerin birbirlerinin olmasini soyluyor. ozel ve onemli diye :69:

ama bilemiyorum ne olacak bizim basimiza geldiginde... :)

walla ben bu konuyu konuşmuştum bile, bence yatıp uyuyalım dinlenelim çok yorulmuş oluruz demiştim ama o bakarız dediiiiiii :52: :52: o ne demekseeeee...

trendyol sitesinde gelinlikler var indirimli.
internetten nasil gelinlik siparisi verilir ki anlayamadim... ki bazi urunlerinde tukendigi belirtilmis. demek ki gercekten musterisi var... :14: sasirtici...

walla ben bu konuyu konuşmuştum bile, bence yatıp uyuyalım dinlenelim çok yorulmuş oluruz demiştim ama o bakarız dediiiiiii :52: :52: o ne demekseeeee...

bunun pazarlığı şimdiden yapılmaz ki :27:
başka ne cevap bekliyodun :4:

trendyol sitesinde gelinlikler var indirimli.
internetten nasil gelinlik siparisi verilir ki anlayamadim... ki bazi urunlerinde tukendigi belirtilmis. demek ki gercekten musterisi var... :14: sasirtici...

mümkün değil almak da satmak da...
vardır bi metodları heralde

Son düzenleme:
kızlaaaaar bu arada, benim nişanlım sevgililer gününde bana süpriz bi site yapmış, ben bu sitedeki düğün günümüzü gösteren cetvelden bahsetmiştim, oda düğün gününe doğru geriye sayan bi site yapmış...

bakmak isteyenlere "www.ferman.biz" sitemizin ismi... :69:

o resimdekilerde biziz..

kızlaaaaar bu arada, benim nişanlım sevgililer gününde bana süpriz bi site yapmış, ben bu sitedeki düğün günümüzü gösteren cetvelden bahsetmiştim, oda düğün gününe doğru geriye sayan bi site yapmış...

o resimdekilerde biziz..

ayy inanamıyoruumm süpperr bişeyy
ama ben resimleri göremedim :50:

Aynı aylarda evlenecek kızlar hemen hemen aynı dönemlerde aynı hazırlıkları yapıyor olacağız... Sizler ne aşamadasınız?.. :):66:

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün

buanbuan = ..... Kına, 2 Eylül - Düğün

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

honeybana = 3 Eylül Kına, 4 Eylül Düğün

Duygus57 = 4 Haziran Kına, 4 Eylül Düğün

dyguL = ..... Kına, 9 Eylül Düğün

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün

Demet9 = 4 Eylül - Nikah+Kına, 11 Eylül - Düğün

sniperelit = 11 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün

deryayucelll = ... Eylül Kına, 18 Eylül Düğün

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün

eylemonur = ...... Kına, ...... Düğün

ayferhan = ...... Kına, ...... Düğün

eftelya = ....... Kına, ....... Düğün

HZL & OZN 3 Eylül düğün :):52:

o resimdekilerde biziz..

haha... cok sekeeer:nazar::nazar:

canım zaten bi tane resim var, oda zaten siteyi açtığında arka fondaki resim...

aslında daha albüm falanda koyarım demişti ama sonra hiç zamanı olmadı ilgilenemedi.. buraya eksiklerimizi de yazalım aldıklarımızın üstünü çizelim falan demişti :))) heheeee hatta düğüne kadar kalan eksikler olursa hesiye almak isteyenler oraya bakıp eksik bişeyimizi alır demişti, bilemedim ben bu fikri... şimdilik site bu haliyle duruyor kaç aydır.

canım zaten bi tane resim var, oda zaten siteyi açtığında arka fondaki resim...

aslında daha albüm falanda koyarım demişti ama sonra hiç zamanı olmadı ilgilenemedi.. buraya eksiklerimizi de yazalım aldıklarımızın üstünü çizelim falan demişti :))) heheeee hatta düğüne kadar kalan eksikler olursa hesiye almak isteyenler oraya bakıp eksik bişeyimizi alır demişti, bilemedim ben bu fikri... şimdilik site bu haliyle duruyor kaç aydır.

çok güzel bi jest yapmış:128:
a aa bi de yaramazlık yapmıştın çocukcağıza :57:

Son düzenleme:
Back