Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim nisanlim daha askerden gelicek...
daha oturup konusulacak...
daha is bulucak...
daha mekan bakilacak...
daha gelinlik bakilacak... diktirilecek...
ben stres olmiyim de kim olsun??
oy oy oy oyy, biter biter sen merak etme, önemli olan senin askerde olmaman hahahaaaa. çünkü nasıl olsa herşeyle biz kızlar ilgileniyoruz biz araştırıyoruz herşeyii :76: :76:
inşallah hayırlısıyla yakın zmanda işte bulur. burda tek sıkıntı çekeceğiniz nokta düğün mekanı olabilir, çünkü eylül ayı tamda ramazandan sonraki ay olduğu için çok fazla düğün var, inşallah kolay bulursunuz.. :44:
benim nisanlim daha askerden gelicek...
daha oturup konusulacak...
daha is bulucak...
daha mekan bakilacak...
daha gelinlik bakilacak... diktirilecek...
ben stres olmiyim de kim olsun??
gunaydinlaaaar hepinize....
benim de dun internet baglantim koptu...
lemlem, bence de mekan dert olucak!
dun katildigim dugunde, geline: kaynanasi-kayinpederi-damadin ablasi-damadin kardesi-damadin kuzeni ve damat taki taktilar... cok ta hos oldu... saat-kolye-yuzuk filan taktilar...
allah bereketiyle kullanmayi nasip etsin!
he bi de, damadin pantolonuna taktilar ceyrekleri:44: mana veremedim, soramadim da...
selam canım nerelerdesin
napıyosun
baktınız mı tüllere perdelere
İyi sayılırım işte canım..
Kaynanamgille nişanlımın teyzesigildeydim bugun
Baktık o gün perdelere bi yerde karar verdim en son bi nişanlımın arkadaşıda perdeciymiş orayada bakıcaz ona göre karar vericez..
Sen neler yaptın?
mmm nasıl geçti ziyaret?
Biz hala mobilya bakmaya devam ediyoruz canikom
bugün yinr gittik
yatak odasına karar verdim gibi
ama dierleri için hala bişey söyleyemicem
çok zor işler
Evet ya çok karısıyo insanın kafası mobilyaları seçerken..
2-3 ay uğraşmıştık biz..
Güzeldi ziyaret de hani öyle kızlar arası mutfak dedikoduları olur ya onda biraz moralimi bozdu eltimiz onun dışında güzeldi herşey..
ne yaptı eltin
benim eltim yok şanslıyım galiba
Şu nişanlılık süresi biran önce bitsede rahatlasak ya kavga, sinir, stressss biz ki 1 yıl flört ettik birbirimize sesimizi bile yükseltmedik, şimdiyse kavgasız gün yok. Soğudum herşeyden ben yaa ne birşey almak ne de düğün falan düşünmek istemiyorum.