2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim nisanlim daha askerden gelicek...
daha oturup konusulacak...
daha is bulucak...
daha mekan bakilacak...
daha gelinlik bakilacak... diktirilecek...

ben stres olmiyim de kim olsun??

oy oy oy oyy, biter biter sen merak etme, önemli olan senin askerde olmaman hahahaaaa. çünkü nasıl olsa herşeyle biz kızlar ilgileniyoruz biz araştırıyoruz herşeyii :76: :76:

inşallah hayırlısıyla yakın zmanda işte bulur. burda tek sıkıntı çekeceğiniz nokta düğün mekanı olabilir, çünkü eylül ayı tamda ramazandan sonraki ay olduğu için çok fazla düğün var, inşallah kolay bulursunuz.. :44:

gunaydinlaaaar hepinize....

benim de dun internet baglantim koptu...

lemlem, bence de mekan dert olucak!

dun katildigim dugunde, geline: kaynanasi-kayinpederi-damadin ablasi-damadin kardesi-damadin kuzeni ve damat taki taktilar... cok ta hos oldu... saat-kolye-yuzuk filan taktilar...

allah bereketiyle kullanmayi nasip etsin!

he bi de, damadin pantolonuna taktilar ceyrekleri:44: mana veremedim, soramadim da...

benim nisanlim daha askerden gelicek...
daha oturup konusulacak...
daha is bulucak...
daha mekan bakilacak...
daha gelinlik bakilacak... diktirilecek...

ben stres olmiyim de kim olsun??

cnm benimde nişanlım askerde 3 ayımız kaldı allahın izniyle 3 gün sonrada izne gelecek biz salonu tuttuk gelince de gelinlik abiye bindallı damatlık ve eşyalarımızı halledeceğiz ev tutma gibi büyük işlerde yine ben yalnız olacağım o ayrı bizim işimiz daha zor valla

canım sizin tarih kesinse bence şimdiden alın yerinizi
damadın pantalonuna altın asıldığını da ilk defa gördüm :44:
hoş değil bence

selam canım nerelerdesin
napıyosun
baktınız mı tüllere perdelere

İyi sayılırım işte canım..
Kaynanamgille nişanlımın teyzesigildeydim bugun
Baktık o gün perdelere bi yerde karar verdim en son bi nişanlımın arkadaşıda perdeciymiş orayada bakıcaz ona göre karar vericez..

Sen neler yaptın?

mmm nasıl geçti ziyaret?
Biz hala mobilya bakmaya devam ediyoruz canikom
bugün yinr gittik
yatak odasına karar verdim gibi
ama dierleri için hala bişey söyleyemicem
çok zor işler

mmm nasıl geçti ziyaret?
Biz hala mobilya bakmaya devam ediyoruz canikom
bugün yinr gittik
yatak odasına karar verdim gibi
ama dierleri için hala bişey söyleyemicem
çok zor işler

Evet ya çok karısıyo insanın kafası mobilyaları seçerken..
2-3 ay uğraşmıştık biz..

Güzeldi ziyaret de hani öyle kızlar arası mutfak dedikoduları olur ya onda biraz moralimi bozdu eltimiz onun dışında güzeldi herşey..

ne yaptı eltin
benim eltim yok şanslıyım galiba

ne yaptı eltin
benim eltim yok şanslıyım galiba

Bencede cok şanslısın..
Çok lüzumsuz lafları oluyo bazen..
Kim olduğunu söylemeyımde işte yakın bi tanığım kız arkadaşını gönderdi saçımı boyasın diye şöyleydi böyleydi birazda alttan alttan tuhaf bi tavırla anlattı..
Tabi buda kim olabilir nişanlım çünkü o da bayan kuaförü..
Demekki o sevgilisiyle ciddi bişeyler yaşıyolarmışki taa abısının evine kadar göndermiş..

Benim içn önemli olan daha önce ona o kadar sordum geçmişiyle ilgili ama hiç ciddi bi ilişkiden bahsetmedi...
Hep yuzeyden geçti şöyle 2 günlüktü şöyle 5 günlüktü..
Bide bilmiyorum yaa...

Selam kızlarr:92:

23 nisan çalışmalarından nete cok fazla gelemedim.bücürler gösteri yapacaklar.Okudum ama hep yazdıklarınızı...

Bu aralar çeyizime hiçbişey almadım.Elektronik eşyaları ne zaman alayım acaba?garanti süres,i pek geçsin istemiyorum

Şu nişanlılık süresi biran önce bitsede rahatlasak ya kavga, sinir, stressss biz ki 1 yıl flört ettik birbirimize sesimizi bile yükseltmedik, şimdiyse kavgasız gün yok. Soğudum herşeyden ben yaa ne birşey almak ne de düğün falan düşünmek istemiyorum.

Malesef bu nişanlılıkta düşünecek hesaplanacak o kadar çok şey varki
hele de araya başka sıkınıtlar giriyorsa malesef sesler yükseliyor kalpler kırılıyor,
ve sanırım bu nişanlılık halleri biz kızları daha alıngan yapıyor,
bizde az önce tartıştı telefonu yüzüne kapattığım gibi hepten teli kapattım hiç bişi düşünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…