• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlarr bakın nişanlım bana ne aldııı
ya bir sürü şey var ama resimlerin boyutu büyük olduğu için site kabul etmiyo
tekrar çekmem gerekiyomuş :97:
neyse şimdilik bununla yetinin:9:
yakında çeyiz topiğimi kurabilirm:52:

$DSC01999.JPG

Göz doktoru asıstanıyım :D
7/24 doktorumlayım :D
Sağol canım astıgmat aks derecesını etkıledıgı ıcın lensler gozluk numarası ıle uyumlu olmuyor, cok haklısın canım...

Lens ısını halledırrım ben canım...
Merak ettım ıste cevremde hıc gozluklu gelın gordugumu hatırlamıyorum da :82:
[/QUOTE]

ooo bende tereciye tere satıyomuşum... bilmiyodum göz doktorunun yanında çalıştğını..

Kızlarr bakın nişanlım bana ne aldııı
ya bir sürü şey var ama resimlerin boyutu büyük olduğu için site kabul etmiyo
tekrar çekmem gerekiyomuş :97:
neyse şimdilik bununla yetinin:9:
yakında çeyiz topiğimi kurabilirm:52:

Eki Görüntüle 178543

oo hayırlı olsun canım çok güzelmiş.. bende bugün zeytinlik aldım :66:
dünde bimden iki tane yastık aldım, mikrofiber falan yazıyodu.. iyi bişey değilse yatak örtüsünün yastıklarına koyarım, veya misafirlik kalır.. çok ucuzdu ondan aldım..

selaaam :)

bir arkadasin Gebze'de dugunu var aksam... ona gidicem :)
hazirlanmakla mesgulum simdi :)
birazdan cikmam lazim yetismek icin, istanbul'dan gidicem :)

sizler ne alemlerdesiniz?

ben de işten geldim duş aldım hazırlanıyorum nişanlımla amcamlara gidicez 2 vesait gidilio offf ist.bahçelievlerden gazi mahallesine...

dünde bimden iki tane yastık aldım, mikrofiber falan yazıyodu.. iyi bişey değilse yatak örtüsünün yastıklarına koyarım, veya misafirlik kalır.. çok ucuzdu ondan aldım..

Evet bu hafta ilgimi çekenler arasında Kızartma Tenceresi,Makarna Tenceresi ve bu yastıklar vardı.Tencereleri aldım,yastığıda çarşamba günü babamlar pazara gittiğinde aldırırım artık.Mutlaka işe yarar canım...

Evet bu hafta ilgimi çekenler arasında Kızartma Tenceresi,Makarna Tenceresi ve bu yastıklar vardı.Tencereleri aldım,yastığıda çarşamba günü babamlar pazara gittiğinde aldırırım artık.Mutlaka işe yarar canım...

bencede yarar yaa, biraz kullanılır baktık çok inceldi, iki tanesini birleştiririz :))))

bizde yarın mobilya almaya gidecez inşallahh... iki üç hafta önce nişanlımla gidip beğenmiştik, hatta resimlerini de paylaşmıştım ya bu topicte, işte inşallah yarın o mobilyalarımızı almaya gidiyoruz.. inşaaallaah bir sorun çıkmaz yaaa... :26: :26:

Selam herkesee, bugün akşama kadar evde pinekledim yaa uff canım çoook sıkıldı boş boş durmaktan :59:

bizde yarın mobilya almaya gidecez inşallahh... iki üç hafta önce nişanlımla gidip beğenmiştik, hatta resimlerini de paylaşmıştım ya bu topicte, işte inşallah yarın o mobilyalarımızı almaya gidiyoruz.. inşaaallaah bir sorun çıkmaz yaaa... :26: :26:

inşallah sorun çıkmaz canım hayırlısıyla alırsınız, olumlu düşün ki olumlu olsun :70: yarın akşam güzel haberleriniz bekliyoruz :66:

selam hatunlar

dugunden yeni geldim...
gelinle damat icin uzuldum acikcasi... resmen 2.5 saat ayakta dikildiler... facia gibi...
taki takilmasi icin uzuuun saatlerce beklediler ayakta... gercekten uzuldum...
yorgunluk bitkinlik... simdi evine gidip napicaklar ki bu yorgunlukla? :3:

selam hatunlar

dugunden yeni geldim...
gelinle damat icin uzuldum acikcasi... resmen 2.5 saat ayakta dikildiler... facia gibi...

onlar yapacak bşey bulurlar merak etme :4::1::1:

inşallah sorun çıkmaz canım hayırlısıyla alırsınız, olumlu düşün ki olumlu olsun :70: yarın akşam güzel haberleriniz bekliyoruz :66:

ayy hadi inşallah alırız biterde rahatlarız... şimdiden sevinmek istemiyorum yarın bakalım nasıl bi şekilde gelecem.... :)) mobilya işi bitsede gelinlik baksam artık :69:

lemlem mobilyaların şimdiden hayırlı olsun canım
rabbim gönül rahatlıyla oturmanı nasip etsin

amin canım teşekkür ederim..

kızlar artık benim de çeyiz sayfam vaarrr
yorum yapmadan geçene küserim:19:
daha çok şey var ama çıkartabildiklerimi çekiyorum yavaş yavaş

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/436474-ocwmaysin-cicislerii.html

ooo hadi hayırlı olsuuun, bende her aldığımın fotosunu çekip telefonumda klasörüme atıyorum, bişey alacağım zaman ay bu ne renkti şunu nasıl almıştım diye ara ara bakıyorum, bazende canım sıkıldığında bakmak çok hoşuma gidiyor :90: :90: şimdi bakıyorum çeyiz sayfana canım..

selam hatunlar

dugunden yeni geldim...

walla bilemiyorum bende düğünden sonra yatıp uyumak isterim şahsen.. :78:
ister ayakta dikil ister dikilme o günün yorgunluğu stresi bile yeter, Allah bilir ben ertesi günü bitkin düşüp hasta bile olabilirim.

:)) bizi de bekliyo o günler
Allah yardım etsin hepimze

Lemlem'im gelmiş hoşgelmiişş :16::71:

hoşbulduk canıııııııımmm :70:

nasılsın? çeyiz sayfana bakıyodum, iyi yapmışsın ne güzel olmuş... yorumda yaptım..

ya bu arada kızlar sizler hangi şehirlerdensiniz ve kaç yaşındasınız?

ben 85liyim, antalyadan..

Back