- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- 698
selam millettt , bir hafta daha bitti, düğünümüz 1 hafta daha yaklaştı ve en önemlisi yarın cumartesii yani tatillllllllllll
cumartesı calısmıyormusun
ne guzel oh mıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam millettt , bir hafta daha bitti, düğünümüz 1 hafta daha yaklaştı ve en önemlisi yarın cumartesii yani tatillllllllllll
cumartesı calısmıyormusun
ne guzel oh mıs
Bu aksamda kendim yazmis kendim okumus oldum. e bana iyi geceler o zaman.
levrek sonucu ne zaman alacaksın
aldık cnm
olumsuz olduğundan rapor onaylanmıyor
şimdiye kadar hiç ismini anamadığım için sizede yazamayacağım gerçekten düşündükçe çok kötü oluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
aldık cnm
şimdiye kadar hiç ismini anamadığım için sizede yazamayacağım gerçekten düşündükçe çok kötü oluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
aldık cnm
Aydasu canim bu arada bende 1senedir lens kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ederim,bi kere lens kullandiktan sonrada vazgeçemeyeceksin. öyle kullanimida hiç zor degil, bence sende lens al
aldık cnm
Sağol lemlemcım, gozluksuz goremeyecegıme gore en ıyısı alısıp toplamda 1 ay lens kullanmak sanırım...
aldık cnm