2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Merhaba güzel gelinler nasilsiniz..
kina mekanlari bakiyomussunuz çok sükürki benim öyle bi derdim yok,oturdugumuz sitenin otoparkinda yapacam, iki sene öncede siteden bi komsunun kizida öyle yapmisti güzel olmustu.bahçe duvarlari demir,ben oralari tüllerle süslemeyi düsünüyorum bide yapma çiçekler asayim ara ara diyorum ama bu seferde çok mu masrafli olur bilemedim.çünkü masa sandalyede kiralanacak. ne kadar tutar hiç fikrim yok,toptancilardan ucuz tüller bulurum heralde. acaba tülleri beyaz mi alsam yoksa kina kiyafetimle ayni renk mi olsa?kina kiyafetimi pembe veya mor düsünuyorum?

Aydasu canim bu arada bende 1senedir lens kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ederim,bi kere lens kullandiktan sonrada vazgeçemeyeceksin. öyle kullanimida hiç zor degil, bence sende lens al

levrek sonucu ne zaman alacaksın

aldık cnm
olumsuz olduğundan rapor onaylanmıyor
şimdiye kadar hiç ismini anamadığım için sizede yazamayacağım gerçekten düşündükçe çok kötü oluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

hay Allah
Rabbim hayırlısını versin canım
peki şimdi ne yapacaksınız?
tedavi mi olacak?

Ya canım rabbim bir an önce şifa versin inşallah. tedavi olduktan sonra tekrar mı rapor alması gerekiyormuş pekii? benim anlamadığım sağlık raporu iyi çıkmayınca nikah günü vermiyorlar mı demekki yaa, ama benim bir arkadaşım evlenmişti, o zaman nişanlısı tedavi görüyordu falan hatta hastanede yatıyordu ama evlendiler, evelndikten sonra da tedaviye devam etti, şimdi hiç birşeyi yok çok iyi. o zaman onlar nasıl evlendi acaba? :44:

Canım tam olarak ne bılmıyorum ama Allah yardımcınız olsun...
İçini ferah tutmaya calıs....
Ne yapacaklarmıs pekı sımdı tedavı surecı mı varmıs

Aydasu canim bu arada bende 1senedir lens kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ederim,bi kere lens kullandiktan sonrada vazgeçemeyeceksin. öyle kullanimida hiç zor degil, bence sende lens al

Sağol lemlemcım, gozluksuz goremeyecegıme gore en ıyısı alısıp toplamda 1 ay lens kullanmak sanırım...

Canım Allah yardımcınız olsun Rabbim şifa versin, bundan sonraki süreç nasıl olacak acaba tedavi olduktan sonra mı gün verecekler

Sağol lemlemcım, gozluksuz goremeyecegıme gore en ıyısı alısıp toplamda 1 ay lens kullanmak sanırım...[/QUOTE]

ama 1 aylık satılan lenslerde kutusunda toplam 3 çift oluyo sanırım, yani benim aldıklarım öyle, düzgün kullanımda her çift 1.5 ay falan gidiyo. eğer iki gözününde numarası aynı değilse iki kutu alman gerekiyor, yani 6 aylık ypıyor.. benim iki gözümde aynı numara olduğu için 1 kutu alıyorum 3 çift toplam 5 ay falan gidiyor. gerçi önce göz doktoruna git de o sana lens numarası versin, eğer astiğmat da varsa lenslerde numara değişiyor, gidip gözlüğünle aynı numarayı alma yani... önce doktora muayene ol..

Sağol lemlemcım, gozluksuz goremeyecegıme gore en ıyısı alısıp toplamda 1 ay lens kullanmak sanırım...

ama 1 aylık satılan lenslerde kutusunda toplam 3 çift oluyo sanırım, yani benim aldıklarım öyle, düzgün kullanımda her çift 1.5 ay falan gidiyo. eğer iki gözününde numarası aynı değilse iki kutu alman gerekiyor, yani 6 aylık ypıyor.. benim iki gözümde aynı numara olduğu için 1 kutu alıyorum 3 çift toplam 5 ay falan gidiyor. gerçi önce göz doktoruna git de o sana lens numarası versin, eğer astiğmat da varsa lenslerde numara değişiyor, gidip gözlüğünle aynı numarayı alma yani... önce doktora muayene ol.. [/QUOTE]

Göz doktoru asıstanıyım
7/24 doktorumlayım
Sağol canım astıgmat aks derecesını etkıledıgı ıcın lensler gozluk numarası ıle uyumlu olmuyor, cok haklısın canım...

Lens ısını halledırrım ben canım...
Merak ettım ıste cevremde hıc gozluklu gelın gordugumu hatırlamıyorum da :82:

geçmiş olsun canım sakın üzülme ve kafaya takma biliyorum çok zor ama tedavi en kısa sürede olumlu sonuç verecektir sen olumlu olmalısın ki sevgiline de destek olabilesin acil şifalar diliyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…