2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay süper ya
off bizim bu heyecanları yaşamamıza daha bir sürü zaman var
rabbim herşeyi gönlüne göre versin canikom

amin canım düşünme zaman ozaman daha hızlı geçiyor. bende diyorum ne çabuk geldi
Allah herkeze nasip etsin böyle güzel heycanları ne güzel sizin bile bi zamanınız var yine yaşacaksınız

benim düğünüm 5 haziran canım

iyiymiş yaklaşmış zaman çabuk geçiyo ne kadar stresli olsa da nişanlılık günleri bitecek diye üzülüyorum güzel heyecanlar bunlar evlenince heyecan bityor monotonlaşıo herşey bence eee geçim sıkıntısı başlıo ne de olsa çok zor hayat şartları allah hepimize yardım etsin

evet canım bitiyor artık nişanlılık süresi.
evlilik eğitimden aldığım en güzel şeyler canım. ilk günkü heycanı korumak..
ve bilinç altına bunu kabul ettirmek kendi kendine devamlı bitmeyecek dersen.
ve ilk evlendiğinde ona nasıl davranırsan hep öyle davranırsan bitmez

tabi ki sana katılıyorum hep ilk gün gibi davranmak o heyecanı korumak gerekli ama şimdi daha farklı bir an önce kavuşmak için gün sayıyoruz acaba nasıl olacak die her şeyi merak ediyosun yavaş yavaş ihtiyaçlarını karşıladıkça merakın da azalıo tabi

orası öyle bende önceden herşey için acele ediyordum bi an önca bitsin diyordum. ama şimdi öyle değilim nasılsa yapılacak diyorum kendimi çekiyorum geriye

Çok sık gelemiyorum kızlar nasılsınız

Ya komik gelecek ama birşey soracam size, ben gibi gözlüklü gelin var mı aranızda :82: varsa napacaz biz o gün ben cıkarırsam gormem lens de hıc kullanmadım...

Allah ım derdıme bak

canım takma kafaya lens kullanan tanıdıklarım oldu sen de kullanabilirsin ama önceden dene istersen

bence ya lens al ya da bi kaç gün önceden gözlük takmayı bırak ki gözlerin alışsın o akşam için

Canım önceden lenslere alışman gerek,
alışma sürecini aşmalısın, ben şimdiden lens kullanmaya başladım

Bende gözlüklüyüm canım.Ama fazla kimse bilmez benim gözlüklü olduğumu,çünkü dışarda gözlük takmıyorum :))
Biliyorum yanlış yapıyorum ama ortaokuldan beri böyleyim.
Benim arkadaşımda nasıl geziyorsun dışarda gözlüksüz,ben göremiyorum diyor.Eğer sende böyle düşünüyorsan lens kullanabilirsin :))

aaa aydasu hanımlar gelmişş
hem de gözlüklüymüş a a aaaa

gözlük sana yakışıyorsa çıkarma düğünde cnm ama yok gözlüksüz oluyum diyorsan 1 aylık lens al düğünden 2 hafta önce fln takmaya başla bende lens kullanıyorum hemen alıştım ilk iki gün takıp çıkarmakta acemiydim ama sonra hemen alıştım tabi lens kullanacaksan düğünde bir de yedek lens al elinin altında bulunsun düşer yırtılır bir aksilik olur zorda kalmamış olursun

selam millettt , bir hafta daha bitti, düğünümüz 1 hafta daha yaklaştı ve en önemlisi yarın cumartesii yani tatillllllllllll

canım takma kafaya lens kullanan tanıdıklarım oldu sen de kullanabilirsin ama önceden dene istersen

Kesınlıkle onceden denemek lazım yoksa alısamam...:82:

bence ya lens al ya da bi kaç gün önceden gözlük takmayı bırak ki gözlerin alışsın o akşam için

Gözlüksuz mumkun degıl goremem canım hıpermetroplar uzagı gozluksuz de olsa rahat gorurken mıyoplar cok zorlanırlar :84:

Canım önceden lenslere alışman gerek,
alışma sürecini aşmalısın, ben şimdiden lens kullanmaya başladım

Ooo canım erkenden baslamıssın...
Yatarken mutlaka cıkar emı, bır de eve gelınce mutlaka gozluge don, lensle gecırdıgın sure ne kadar az olursa o kadar sağlıklı...

Gözlük kullanmazsa baş ağrısı yapabilir, en güzel gününün sıkıntılı geçmesini kimse istemez sanırım

Senı gıdı gıdı
Nıye takmıyorsun bakıyım sen...
Cok mu onemlı dısardakılerın dusuncelerı bakıyım...
Emınım gozluk cok da yakısıyordur...
Hıpermetropmusun canım...

aaa aydasu hanımlar gelmişş
hem de gözlüklüymüş a a aaaa

Buyrun benım ahsen hanım
Özledın dımı benı

Önerlerın ıcın tesekkur ederım esracım...
Lensten baska care yok sanırım...

Kızlar bısı dıyım de gulun bana...
Göz hastanesınde calısıyorum ama lense bı turlu alısamadım
Resmen kelın merhemı durumu
Sanırım bır ay onceden lense alıssam ıyı olacak :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…